Pereiti prie turinio

Kėlimo šaibos


Dainiussl

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 115
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Jei pirksi medziaga tekinimui (kaprolona ar aramida), brangiau iseis nei pirkti gatavus. Plius tekinti barska, o lieti is poliuretano - ne, nes poliuretanas nera kietas kaip kaulas, jis turi siek tiek elastingumo. Is patirties sakau, nes praejusi Jeepa keliau tekintomis saibomis, o dabartini - pirktomis is Merio. Skirtumas diena ir naktis tarp tekintu pagal neaiskius brezinius ir lietu, bei medziagu skirtumas akivaizdus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...

labas noreciau savo jgc wj pakelt 5cm.galvojau det saibas pirktas is merio.kalbejau su forumieciu jeep-v8 nes jis taip dare perdarinet nieko nereikia.zodziu paskmbinau meriui uzsisakyti tas saibas.jis siulo pirkt BDS kelimo komplekta.trumpai sakant jis sake padejus saibas masina tik pasikels bet bekelei savo darbo neatliks taip kaip BDS komplektas,tai dabar pasimeciau. :scratch: aisku ir kainos skirtumas nemazas tarp komplektu.gal dar kas ka ptars.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

2" yra labai konkretus matmuo. Tiek su saibomis uz 280Lt, tiek su amortiku/spyruokliu komplektu uz 2000Lt gauni tuos pacius 2".

O ar tau reikia kazkokiu abejotinu pridetiniu verciu/savybiu ir uz tai sumoketi beveik desimt kart daugiau, cia jau tau spresti.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o aš turiu visiškai priešingą nuomonę, nors šaibų nesu išbandęs. Susidėjau amortikus su spyruoklėm ir jau penkis metus esu patenkintas, kaip Jeep elgiasi bekelėje, ypač važiuojant didesniu greičiu ir tai tikrai ne abejotina pridėtinė vertė/savybė o tikrai teigiama - ekipažo sauga :)/>. ir esu tokios nuomonės, kad reikia dėti daiktus pagal paskirtį. Standartiniai amortikai skirti "parketui" :)/> rekomenduoju BDS...

p.s. o tu rinkis ko tau reikia. jei nori tik pakelti - dėk šaibas, jei nori daugiau - komplektą :liux:

Redagavo Minnde
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kalbejome su Katis telefonu, kiek supratau, zmogus nesiruosia vaziuoti bekeleje, tik ratkarciais paisdykauti, be to pas ji, kaip minejo, amotrikai sveiki, ir spyruokles nesusmukusios. is siu faktu sprenziant, kol kas neverta rimtai investuoti i spyruokliu/amortiku komplekta.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Sveiki susidejau siandien vis delto BDS komplekta bet rezultatas man nepatinka :(/>/>/> galas pakilo 4cm priekis liko tas pats amortikai atvaziavo be apsaugu pasirodo atskirai reikia uzsakinet bet pardavejas kazkodel to nepaske.nemoku padaryt dvieju nuotrauku vienoje kaip atode pries ir po.zodziu sumerkiau litus i nieka ai tik kietesnis tapo maziau plaukioja

post-7954-13973062151921_thumb.jpg

post-7954-13973062365685_thumb.jpg

post-7954-13973062557577_thumb.jpg

post-7954-13973062833534_thumb.jpg

post-7954-13973065722469_thumb.jpg

post-7954-13973085740771_thumb.jpg

Redagavo katis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu galas pakilo, priekis nelabai, matyt nebuvo pasedes.

Kitas dalykas , dabar spyruokles kietesnes, pilnu ekipazu, ir pakrauta masina pastebimai auksciau ir stabiliau stoves nei pries tai buvo.

Jei dar nepatenkintas dek saibas. bet jei nesiruosi po balas braidyt ir didesniu ratu deti nemanau kad reikalinga.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

det saibas manau bus sviestas svestuotas toks posakis yra :) dabar del apsaugu nervas man su meriu kalbejau tai sake amerikoi taip vazineja, nerudijantis metalas salnikas purva nuvalo, bet cia ne amerika cia ziema druska barsto.pas meri uzsakinet 1vnt atrodo sake 34lt.is kart aisku to neske kai uzsakinjeu koplekta gal yra pigesnis variantas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Prikelsiu tema:taigi susidejau poliuretanines ivores po spiruoklem +2,priekije idejau ilgesnius atboinikus,gale nieko nedariau.Pravaziavau keleta renginiu ir islindo keletas problemu.1 luzo galinis stabilizatorius bei nurove viena galini amortizatoriu.2 buvau pakeites priekinio stabilizaroriaus gumines ivores kur prisisuka prie lanzeronu-tai is ju jau nieko neliko.

Isvada: reikia ilginti stabilizatoriu traukes tiek priekije tiek gale B)/>

 

 

 

JGC ZJ

Redagavo Xraidas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.