Pereiti prie turinio

mechanine gerve


unimog

Rekomenduojami pranešimai

  • po 3 savaičių...

Asmeniskai nepazistu, bet mazgakliujus kaip reta. Tegu forumieciai zino kad sitam veikejui neverta nieko siulyti... Pasiuliau unimogo gerve, zmogus susidomejo, sakiau paziuresiu dantraciu bukle ir pranesiu kas ir kaip. Gerve buvo Svencionyse, sakiau jai viska sutarsim atvesiu i Vilniu. Sekmadieny vaziuojant i Vilniu, skambutis. Klausia ar paemiau gerve, gerves neemiau nes nebuvom iki galo susnekeje smulkmenas kas ir kaip. Zmogelis sako, O kaip gaila, buciau privaziaves paemes siandien. Pasakiau gerve Vilniuje galetu buti treciadieny, zmogelis sake ai gerai ai gerai. Zodziu, susitarem kad treciadieny po darbo, vakare atvaziuos ir paims. Gerve kaip buvo sutarta guli bagazinej. Treciadieny zmogelis nekelia tel. Ketvirtadieny ryte skambinant is kito tel atsiliepe, pradejo kazka verkslent, zodziu, siandien tikrai tikrai atvaziuoju po darbo vakare. Okey, visko juk pasitaiko. Po darbo skambinu paklaust kelynta valanda mazdaug bus, kazka verkslena, sako velai apie 21.00. 21.00 Skambinu, nekelia ragelio, skambinu 20 kartu, trys kartus atmeta. Gaunu zinute, siandien nesigauna, daug darbo, atsiusk sask nr. permesiu pinigeliu siek tiek palaikyk, ir prie to pacio, ryt po pietu busiu, dabar daug darbo :lol:/> penktadieny aisku net nesitikejau nei skambucio nei avanso. Vat toks vat rimtas pirkejas cia. Esme tame, kad telefonu sakiau, turiu buti garantuotas kad atvaziuos paimti gerves, nes neturiu kur laikyti, gules bagazinej prie gatves, netamsintame universale, atsakymas buvo kaip visada, tikrai atvaziuosiu. Sugadinta nuotaika ir du vakarai, issikalbejau su pazistamu, pasirodo ir jam mazgakliujus skambines anksciau del gerves, kai pardavinejo. Smegenys irgi papudrino kaip reikiant. Tema turetu buti SKIEDALAI, bet tegu normalus forumieciai mato kokiu turime MAZGAKLIUJU.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:D:D:D

Man jau kelis kartus su juo taip buvo. Tas pats su varikliais, razdatkėm, tiltais, gervėm...

Kažkada po darbo irgi lėkiau pasiimti gervės iš kito miesto, kad JAM ryte perduoti, bet paskui kaip visada ragelio nebekelia. Taigi, nebereguoju į jo užklausimus ir skambučius rimtai, gal berniokui dėmesio reikia... Pagal balsą ir kaip kalba jis dar visai vaikas, bet gal suaugs ir pasikeis ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pasirodo ne as vienas galvoju kad jis yra gandonas :lol:/>/> :lol:/>/> kazkada patrulio daliu ieskojau tai jis mane zavtrakais maitino koki menesi ,orgams mest ji is musu kompanijos reiktu :angry:/>/>

Pritariu, mest lauk.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.