Pereiti prie turinio

ka manot apie automobiliu mokesti


vilkas9mm

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 69
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nesamone pagal kubatura. Kubatura nenusako kiek variklis ters. Kuro rusiu skirtumai, varikliu galingumai... Variklio galingumas net labiau nusako ismetimo duju kieki nei litrazas.

Isvis kas cia per lempiniai ikainiai...

o dar klausimas o zmogus kuris nevazineja o turi masina tai irgi tures moketi?

Ir kiek girdejau uz tarsa jau pirkdami kura mokame.

Redagavo Fregis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai cia 0,5 mlr. valstybe nesugeba atiduot, o kaip su tais 53 mlr., kuriuos skolingi? Koki mokesti tada ives?

O jei i tema, tai viskas cia gerai - kuo greiciau pasieksim dugna tuo greiciau is jo pradesim lipt. Prie sitos pensiju grazinimo bedos jau prisideda akistata su referendumu. Valdzios spaudziamas Vaigauskas lankstosi i visas puses, kad tik sutrukdyt ivykdyt tautos valia. Vienu zodziu, valstybeje kazkas sujudejo, o tai jau gerai - pagaliau pajudejome is politines stagnacijos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gyvenam 30km nuo Vilniaus bobytei i darba atgal -menesiui500lt su dujom plius vaika i mokyklele nuvezt-paimt turim 2 auto 2000m dzipuka ir forduka 1- rezervinis .. skaiciuojam 500lt uz 2 auto ..valdiski. autobusai -3 i diena nori vaziuoja-nori-nea.... na dar TA padangos draudimas..remontai- taigi... kaimieciams belieka ismirt arba-prasigert.....ir kam tai rupi ????????...:rolleyes:src="http://www.4x4forum.lt/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif">LOGISKA???????????

Redagavo Faberže
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

valstybeles neber isporceliavo-viska sugriove sunaikino total . skolos emigracija...pas mumy 2 kolhozai 1 gamykla buvo didziule tik sienos belike ir taip visa lietuvele viskas sunaikinta . liko seimai ministerijos marketai. zuokai sriubai ir kita sutve... jooooooooo....... o vat idomu kuo baigsis sitas bordelis??????????????? Jaunimas po mokslu darbo birzon.. Baisu KAS GALET ATSAKYT?:rolleyes:src="http://www.4x4forum.lt/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif">

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip visada, einama pačiu lengviausiu keliu: biudžetas surenkamas mažokas, tam nepakanka, anam mažoka, duokit daugiau, naujas mokestis. Niekas neieško būdų, kaip uždirbti trūkstamus pinigus, skatinant gamybą, prekybą ar nustoti švaistyti valstybės pinigus visokiem niekam, iš kurių kai kas tikriausiai drūčiai pasipildo kišenes. :angry:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neverkit, Lietuvoje bene vis dar pigiausia turėti automobilį iš visos EU.

 

nenubiednėsit nei nuo 90 Lt, nei nuo 500 Lt per metus, už savo 4,2 :)/>

Nu kaip kas,jau dabar pilni kiemai be draudimu,nepajiegia pencininkai islaikyti golfiuko kad iki sodo davaziuoti.Aisku galima paaiskinti kad pencininkam nereikia nei golfu nei sodu,bet ar jie jau ne zmones?(dar galima juos saudyti,nereikes jokiu penciju ismoketi)Pasitreniruosim ant sernu ir pirmyn. :D Bet ar patys nebusim pencininkais,gal ne nes pencija bus nuo 110m.o tiek netrauksim :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neverkit, Lietuvoje bene vis dar pigiausia turėti automobilį iš visos EU.

 

nenubiednėsit nei nuo 90 Lt, nei nuo 500 Lt per metus, už savo 4,2 smile.gif

 

esmė kitur, kad mokesčius išgalvoja savo neišmanymo problemoms spręsti... nereik švaistyt mokėtojų lėšų, ir užteks ir pensijoms ir kitiems reikalams be naujų mokesčių...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.