Pereiti prie turinio

Traktoriuko gaminimas


raganauskis

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas esate pasigamine maza traktoriuka prie ukio is kokio nors dizelio? nebutinai 4*4 gali buti ir galu varomas. Pasidalinkite kokias pavaru dezes dejote koks variklis koks galinis tiltas ir panasiai?arteja ziema nebus ka veii reikia kazka gal pasigaminti kaime prie ukio :) Jai daryti 4*4 tai tik pusiau lankstoma?

Redagavo raganauskis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

optimaliausias variantas nuperki bet kokia visureigine lupena didesnes mases optimum senelis patrol. sutrumpini rema dedi belaruso ratus numeti kebula ir be dideliu burimu turi traktoriuka prie ukio 3 tokius padarem minimum burimo-maks naudos o perdaryma sues mase laiko ir pinigu.......dar gali uzmest viena razdatke . savaite darbo ir vualia..

Redagavo Faberže
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano vizija tokia gale gaz tiltas o prieki paprastas.nu nebent prieki uaz manau svorio pakaks ir dvi dezes viena gaz kita nzn kokia ir 1.6 golfo dizelis nepaves ?

Krūva dėžių daug vietos užims - imi variklį su dėže nuo priekiu varomos mašinos , statai išilgai ir turi iškart išėjimus priekiniam ir galiniui tiltui.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siulyciau kitaip.

dyzelini varikli 1.9-2.5l kad turetu jegos, FWD dezia. Viska deti deti skersai ir is dezes i abi puses isvesti kardanus i tiltus. Tiltus kad ir kokius patrulio deti (lyg 3.3 isejimai sonuose kad kardana tiesiau eitu).

o nuo dezes galo galima pajunkti velena kuris suktu ten ka nori- vartytuva ar pan

Redagavo Fregis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Fwd tai priekiu varoma deze.

Grantos laikys nes jega jiems kokia buvo tokia liks.

Gali ieskot FWD dezes su blokiruote, arba uzvirinti diferianciala ir padaryt atjungiama, kad ir priekini tilta (kaikurie tiltai turi atjungima viduje)

Kvatro deze bus bedos, nes variklis gal toli prieki atsistos- blogas svorio pasiskirstymas. Geriau tada kokia dzipo 4x4 deze, kuri neturi integruoto diferiancialo priekinio. Bet jegos prarasi nes perdavimai gaunasi mazesni negu naudojant FWD dezia (su ja perdavimas letas gaunasi). Nebent nori su traktorium lakstyti virs 100 kmh :D/> tada reik kitaip daryt

Redagavo Fregis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

taip.

tik kokius tiltus geriau naudoti sunku patart.

traktoriui riek siauru, vientisi tiltai daugumoj platus( uaz ar gaz ar daugumos dzipu).

Tiltai gali but ir skirtyngi, bet esme yra kad butu vienodas perdavimas ir vienodi ratai. Aisku nebent bandysi zaisti su skirtyngais ratu dydziais tada reik skirtyngu reduktoriu, ar dar papyldomai bortiniu pavaru- bet tai daug vargo ir skaiciavimo kad suktusi vienodai. suksis skirtyngai - lauzys...

Arba gal geriau daryt su sakem (bent priekyje - arba gamint tilta kad ir su grantom ir tuo paciu reduktorium) ir audines blokuojamais reduktoriais (jie gan neblogas variantas)

Redagavo Fregis
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaime kai dar vaikas buvau buvo kaime is uaz pasidare tai variklis fiestos. dvi dezes net i vagas pilpdavo

Imi UAZ tiltus ,siaurini, variklį su dėže dėže dedi išilgai,reduktorių blokuoji, vieną pusašį į priekį kitą į galą,sienom lipa. 4x4,siauras, trumpas, 2 bėgiu T-40 vieno korpuso plūgą tempia. Visa matematika.Ko daugiau reikia?

Nuotraukų nebus, senai toks daigtas parduotas. :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.