Pereiti prie turinio

Tundra


tomdzipas

Rekomenduojami pranešimai

Kiekvienas skirtingai vertinam tai kokiais epititetais leidžiame save vadinti. Paprasiau zmogaus pateikti nuorodas kur yra rasoma ne propaganda ir likau isvadintas svaigstanciu ir kvailu... sorry, bet man tai nepriimtina, tai ir sakau tegul ta pati pasako i akis jeigu uzteks drasos.

Nu taip,perlenkti lazdos negalima,bet man sitas forumas patinka tuo kad i nepazistama zmogu kreipiesi TU ir niekam del to nekyla problemu.Cia kaip baloje,pasijuoki vienas is kito bet niekad nepaliksi nakvoti dumble :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 944
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Sunku diskutuoti, kai suplakamas i viena tema bendras salyje sukurtas produktas, kainos, galimybes pirkti ir zvilgciojimas i direktoriaus kisene

Šiaip tai tos trijados skaitomos dabartiniai padėčiai man primena Patiomkino kaimus kurios matydavau anais laikais besiblaškydamas po SSSR'ą - nu labai gražiai atrodo kai greit per jį važiuoji.

Na jei taip pas mus viskas gerai , taip nuostabiai dirba daugiatūkstantinis įmonių skaičius ir visa kitą tai kodėl su kiekvienais metais auga nacionalinė skola , kodėl importas kelis kart didesnis nei eksportas, kodėl BVP augimas toks juokingai mažas.

Nu taip ir norisi paklaust gal žinai kur nors gerą akių-ausų daktarą ba viena girdžiu o kitą matau (nu visai kaip anais laikais) - o gal čia pas mane spragos išsilavinime ar bendram dabartinių laikų supratime.

 

Beje , kalbėt apie anų laikų gyvenimo niuansus gal būtų geriau jei pats būtum prie tos santvarkos bent kelis metelius pagyvenęs savarankiškai tada žinotum kad gavęs paskyrimą į Ariogalą galėjai ir nevažiuot o pasiimt laisvą diplomą ir keliaut į visas keturias puses ieškodamas laimės. Bet va nuvažiavęs į Ariogalą dar gaudavai ir gyvenamą plotą kaip jaunas specialistas - ne caro rūmus bet ir ne palapinėj gyvent tekdavo.

Žinotum ir tai kad pakeikęs kokį vaduką pirmai pradžiai būtum pakvėstas "maloniam" pokalbiui , antrą kartą gautum į kuprą , trečią - straipsnį arba durnyną . Bet jei tai sugebėtum viską "suvyniot" į teisingą apvalkalą tai žiū ir kai kam kepurė kartu su galva nuskrido.

Jei nepastebėjai tai čia niekas per daug neskaito diterambų anai santvarkai bet kai kas kritiką šiai santvarkai jau laiko už anų laikų šlovinimą.

 

O kad suprastum ką turėjau galvoj sakydamas apie išparceliuotus febrikus pasižiūrė va čia :

Ir čia

užtenka palygint tik įrengimus kokiais dirba vieni ir kokiais kiti, produkcijos lygint jau net neverta.

Beje, abi šiuos gamyklos anais laikais gamino drapokus ir akėčias, o ir įranga buvo tokia pati - anais laikais abiejuose esu buvęs . Manau komentarai nereikalingi.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sakot dabar visko yra tik Pinigu nera. Manau cia musu zyzimas, moka mazai eik kur moka daugiau. Laisva Lietuva,ieskokis tokio darbo kad galetum uzsidirbt papildomai. Koks esi specialistas tiek ir uzdirbi.

Na šiaip tai galvojau kad matai toliau savo nosies - pinigai iš oro nesidaro ir nesidaugina jei iš vienos kišenės perdedi į kitą. Prie dabartinės ekonominės situacijos kai panašiai 3/4 įmonių dirba vidiniai rinkai ir importui tai jei vienas uždirbs daugiau kitas automatiškai uždirbs mažiau - nuo to bendras vartojimas nepadidės. Tą ir turiu galvoj sakydamas apie pinigų stygių o ne savo kšenės turinį - tai kad dėkui už nuoširdų patarimą ieškotis geriau apmokamo darbo, gal pasiliksiu prie to pačio jei tamstelė nieko prieš :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kur as sakiau kad einu i kara, arba kad as karo specas ar is to gyvenu? Nei as karo strategas nei ka( bet strategu nereikia buti kad suprasti jog salis kuri nesirupina savo ginyba yra pasmerkta, ir salis kuri subine laizo taip pat), bet jei reiktu gintis, tai daryciau strategiskai... O as butent zinodamas kas yra karas, ir nesiverziu i ji. Tavo klausimai-priekabos ne i tema. As karo neslovinau, tiesiog yra realybe ir kvaila tai negti ir kitaip svaigti.

Cia daugiau tinka tavo klausimai tau paciam, nes slovinai kara rekei ant kaimyno ruso9 o kai reki ant kaimyno girto tai visada gali uzsiraut). Taigi i kara butent fanatikai ir stumia sali, tokie kaip as skaiciuoja viska pragmatiskai i prieki desimtis ejimu.Todel daznai kitiems uzkliunu( prie sovietu uz tai kad netikejau sovietu propaganda, dabar kad netikiu JAV ir musu subinlaiziu propaganda)... :rolleyes:/>/>/>/>

Prašau surasti, kur aš bent panašiai išsireiškiau (pajuodinta) ir pacituoti. Neradus, prašau paneigti viešai šioje temoje. Ir siūlyčiau pažaisti šachmatais su kompiuteriu. Tai pagerina supratimą apie tai, kiek iš tikrųjų ėjimų matai :)/>

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na jei taip pas mus viskas gerai , taip nuostabiai dirba daugiatūkstantinis įmonių skaičius ir visa kitą tai kodėl su kiekvienais metais auga nacionalinė skola , kodėl importas kelis kart didesnis nei eksportas, kodėl BVP augimas toks juokingai mažas.

 

Neminejau, kad siais laikais viskas gerai. Taciau klaida yra aiskinti, kad stai tada buvo fabrikai, o dabar viskas isparceliuota. Kaip kad netiesa, kad tik fabrikai kuria gerove.

 

Apie BVP importo/exporto balansa ir nacionaline skola, kas tai yra, ka tai reiskia valstybei ir zmogui asmeniskai bei kas ir kodel su tuo daroma nesiplesiu, nes tai specifiniai techniniai dalykai. Nors jei kazkam asmeniskai tai kazkuo atsiliepia nieks nedraudzia imt ir prisidet prie valstybes pajamu didinimo ar islaidu mazinimo. pvz pastatyti fabrika ir paziureti, kaip jis itakoja auksciau minetus parametrus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na šiaip tai galvojau kad matai toliau savo nosies - pinigai iš oro nesidaro ir nesidaugina jei iš vienos kišenės perdedi į kitą. Prie dabartinės ekonominės situacijos kai panašiai 3/4 įmonių dirba vidiniai rinkai ir importui tai jei vienas uždirbs daugiau kitas automatiškai uždirbs mažiau - nuo to bendras vartojimas nepadidės. Tą ir turiu galvoj sakydamas apie pinigų stygių o ne savo kšenės turinį - tai kad dėkui už nuoširdų patarimą ieškotis geriau apmokamo darbo, gal pasiliksiu prie to pačio jei tamstelė nieko prieš :rolleyes:/>

Ne aš nesiulau imt ir mest,jei išgyveni iš savo atlyginimo tai liux.Visada yra visas gyvenimas siejamas su pajamom. gerbiu kiekviena kas dirba.Turiu viena pavyzdi.Mano draugas kaip ir dauguma lietuvaiciu yra furistas , jau 15m , per tuos metus daug metesi po europa ,Ispanija ,anglija ir t.t. per tuos metus išmoko, Ispanu , anglu,vokieciu , prancuzu,italu (rusu kalba zinoma iš mokyklos jau mokejo), dabar baigia Norvegu išmokt.O mokosi labai paprastai nusiperka mokomuosius kompaktus sukineja vaira ir moksi,kiekvienoj šaly stengiasi kalbet ju kalba,atrodo nesamone , bet tai tiesa,tai ymanoma. Uzdirba už prasuktus KM ir + už suvadibininkavima europoj, kas nesneka anglu kalbao tik savaja , ir uzdirba + - 10 - 11 000 Lt per menesi bendrai sumetus viska, trys men po europa vienas menuo Lt . Esme tame kad jis parveza seimai tikrai nemazai , ne taip kaip kiti SIFILI ir iki 5000 lt. Visada ymanoma uzdirbti daugiau jei pats to noresi. Ir nereikia ziuret i kitus ir dejuot kaip jiems gerai , o man ne, nes gaunu minimuma.....

Kaskada del idomumo imeciau skelbima, kad ieskau darbo auto paruosimo ir dazymo srityje ,bet atlyginimas ne mazesnis nei 3000lt. Kaip jus galvojat, gavau pasiulymus dirbt Vilniuj ,kaune ,klaipedoj. Reiškias ymanoma uzdirbt daugiau nei minimuma tik reikia sugebet ir noret ;)

Šiandienai labai truksta Lietuvelej,atsakingu blaiviai mastanciu ivairiu sriciu specialistu :study:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiekvienas skirtingai vertinam tai kokiais epititetais leidžiame save vadinti. Paprasiau zmogaus pateikti nuorodas kur yra rasoma ne propaganda ir likau isvadintas svaigstanciu ir kvailu... sorry, bet man tai nepriimtina, tai ir sakau tegul ta pati pasako i akis jeigu uzteks drasos.

Ta pati i akis atsakysiu, i kvailus klausimus neatsakineju arba nenoriu snkeket jei kalbi ne i tema. Ir jokiais epitetais tamstos asmeniskai kolai kas nevadinau. Neturiu tokios manieros, jei tu mane pavadinsi tada galiu neusilaikyt. O pirmas nei vadinu zmoniu belekaip, nei ranka keliu...

Redagavo SuzukiMonstr
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prašau surasti, kur aš bent panašiai išsireiškiau (pajuodinta) ir pacituoti. Neradus, prašau paneigti viešai šioje temoje. Ir siūlyčiau pažaisti šachmatais su kompiuteriu. Tai pagerina supratimą apie tai, kiek iš tikrųjų ėjimų matai :)/>/>

Na jeigu nematai tai matomai ir nepamatysi. Jeigu kaimyna apkalbi,vadini ji atsilikusiu-neissilavinusiu ir tt ir pan ir jam girdint prie visu tai jau situacija kai stumi ji i konflikta. To uztenka blogu santykiu pradziai, tai vadinama karo eskalavimu. Dabar tingi ieskot kur ir ka rasei. Cia dirbt reik o laiko ner...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kompe zaidimu prisizaidei, sekmes :rolleyes:

 

atrodo kad tamstai šnipų-konspiracijos ir propagandos žaidimų jau užtenka, bet kas įdomiausia iš tamstos kelių pranešimų pabadžiau sudaryti psichologinį profilį, nepavyko, panašiai kaip į guminę "pilkę" smūgiuot, nei krumplius atsidaužai nei mėlynės lieka. dabar galiu DRASIAI sakyti kad tamsta nesi nei geopolitinis analitikas, sprendžiu iš to kad tau dzin kur koncetruota rusija savo parindines pajėgas(vakarai), kokia pajėgų kokybė(trečdalis pajėgų šturmo divizijos ir pusė pajėgų raketinės divizijos), kokia infrastruktūra ir logistiką (vienas desantinis keltas "mistral" ir caro-riuriko laikų transibiras, kuris eina palei kinijos sieną), ir tuo labiau nesi karo technikos, karo taktikos ir kariuomenės rūšių žinovas(neturi žalio supratimo kuo skiriasi divizija nuo diviziono, brigada nuo bataliono, tu net neįsivaizuoji kas gresia divizijos štabo vadui ir generolui-majorui jei vienu SMŪGIU sunaikinamas pulkas, ar žinai tokia savoką "budintis generolas", ar žinai kas rusijoje priima sprendimą pradėti karo veiksmus kai rusijoje prezidento nėra šalyje). Dievas mato tai norėjau išgirsti iš tavęs, bet kadangi tamsta užsiimi neaiškios kilmės "propaganda", tai gal geriau baikim šitą skirtingų lygių blevyzgą ;)

Redagavo edmundas1
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

atrodo kad tamstai šnipų-konspiracijos ir propagandos žaidimų jau užtenka, bet kas įdomiausia iš tamstos kelių pranešimų pabadžiau sudaryti psichologinį profilį, nepavyko, panašiai kaip į guminę "pilkę" smūgiuot, nei krumplius atsidaužai nei mėlynės lieka. dabar galiu DRASIAI sakyti kad tamsta nesi nei geopolitinis analitikas, sprendžiu iš to kad tau dzin kur koncetruota rusija savo parindines pajėgas(vakarai), kokia pajėgų kokybė(trečdalis pajėgų šturmo divizijos ir pusė pajėgų raketinės divizijos), kokia infrastruktūra ir logistiką (vienas desantinis keltas "mistral" ir caro-riuriko laikų transibiras, kuris eina palei kinijos sieną), ir tuo labiau nesi karo technikos, karo taktikos ir kariuomenės rūšių žinovas(neturi žalio supratimo kuo skiriasi divizija nuo diviziono, brigada nuo bataliono, tu net neįsivaizuoji kas gresia divizijos štabo vadui ir generolui-majorui jei vienu SMŪGIU sunaikinamas pulkas, ar žinai tokia savoką "budintis generolas", ar žinai kas rusijoje priima sprendimą pradėti karo veiksmus kai rusijoje prezidento nėra šalyje). Dievas mato tai norėjau išgirsti iš tavęs, bet kadangi tamsta užsiimi neaiškios kilmės "propaganda", tai gal geriau baikim šitą skirtingų lygių blevyzgą ;)/>

:rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiekvienas skirtingai vertinam tai kokiais epititetais leidžiame save vadinti. Paprasiau zmogaus pateikti nuorodas kur yra rasoma ne propaganda ir likau isvadintas svaigstanciu ir kvailu... sorry, bet man tai nepriimtina, tai ir sakau tegul ta pati pasako i akis jeigu uzteks drasos.

Nu va atradau laiko daugiau nei minute, taigi atrasysiu placiau.

Visu pirma klausimas tavo ne vietoje ir kabinejimosi pobudzio. Nes jei mes butume politiniu santykiu konferencijoje, ir as destyciau kazkokius konkrecius faktus, tai tureciau pagrist saltiniais. O dabar nei apie jokius konkrecius faktus( kazkokios datos-pavardes ir tt) as nedesciau ir ne konferencijoje dalyvavau( o 4x4 forume). Jokio mokslinio darbo negyniau( tik isreiskiau savo nuomone is bendru info saltiniu). Tu ne virsininkas ir negali man isakineti ka as tau turiu pateikti( matomai tokiu isivaizduoji, o kai neklausau nurodymu kyla agresijos priepuolis)... Net neuzdavei jokio konkretaus klausimo apie kokios info saltinius noretum isgirsti??? Taigi i toki klausima kitaip nei atsakiau, ir negaliu atsakyti. Cituoju "Visi imanomi saltiniai kaip vakaru taip ir rytu bei Lietuvos. Tik analize, o tai sunku ir daug pasakot... Info pasaulyje dabar kiek nori, svarbu suprast kas jau propaganda o kas ne" manau tai normalus neizeidziantis atsakymas su potekste tau kad suformuok normalu klausima ir atsakysiu...

Deja tamsta elgiesi " karzygiskai" ir bandai kabinetis ieskoti priekabu ir durnesniu uz save( cia panasiai kaip gatvei duok cigarete ir pan, puikiai visi zino kad ne cigaretej reikalas). Taigi bandai dar ta pati( kabinetis, kazka pasiepti,provokuoti...). Tada gauni tiesesni isaiskinanti atsakyma kad i tokius klausimus neatsakinesiu, nes manau kad kvaila...

Manai gali kabinetis, ir tau privalau atsukti antra zanda?

Taigi kaip sauki taip atsisaukia.

Kai pamatysi prieik, pakalbesim gyvai... :rolleyes:/>/>

Redagavo SuzukiMonstr
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neminejau, kad siais laikais viskas gerai. Taciau klaida yra aiskinti, kad stai tada buvo fabrikai, o dabar viskas isparceliuota. Kaip kad netiesa, kad tik fabrikai kuria gerove.

 

Apie BVP importo/exporto balansa ir nacionaline skola, kas tai yra, ka tai reiskia valstybei ir zmogui asmeniskai bei kas ir kodel su tuo daroma nesiplesiu, nes tai specifiniai techniniai dalykai. Nors jei kazkam asmeniskai tai kazkuo atsiliepia nieks nedraudzia imt ir prisidet prie valstybes pajamu didinimo ar islaidu mazinimo. pvz pastatyti fabrika ir paziureti, kaip jis itakoja auksciau minetus parametrus.

Algeli , pirmiausiai dar kartą pasakysiu kad tų fabrikų niekas čia neatsimena kaip didelės romantikos ar praeitos galybės objekto , paprasčiausiai tai buvo pateiktas kaip pavyzdys mūsų neūkiškumo ir didelio noro vakare atsigulus ubagais ryte prasibust arabų šeihais. Čia tamstelė šokai kaip nuplikytas įrodinėdamas kokie mes šaunūs ir daug pasiekėm pasielgę pagal internacionalo himno dvasią ; - "mes seną svietą sugriausim o vietoj jo hrien naują sukursim".

 

O apie tuos specifinius dalykus kaip pinigų-prekių-paslaugų srautai ir kokią jie įtaką daro valstybės ir jos piliečių gerovei tai gal tikrai nesiplėsk ba gali baigtis kaip kad su mojavimu statistikos duomenimis ir žiniom apie anų laikų gyvenimą - pora konkrečių klausimų ir teorija subliūkšta.

 

P.s. O iš kur žinai kad dalis mano atlygio už darbą neatkeliauja iš to kito kaimo kuris už rubežiaus ir tokiu būdu prisidedu prie valstybės gerovės augimo ba savo paslaugas eksportuoju.

Beje, man visai "pa barabanu" kur pagaminti įrankai su kuriais dirbu bele tik jie pirkti už pinigus kuriuos sumokėjo ano kaimo kur už rubežiaus gyventojai - tai jie blogiau gyvens jei nesugebės susigražint tų pinigų kuriuos man sumokėjo.

Redagavo Klevas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne aš nesiulau imt ir mest,jei išgyveni iš savo atlyginimo tai liux.Visada yra visas gyvenimas siejamas su pajamom. gerbiu kiekviena kas dirba.

Kaskada del idomumo imeciau skelbima, kad ieskau darbo auto paruosimo ir dazymo srityje ,bet atlyginimas ne mazesnis nei 3000lt. Kaip jus galvojat, gavau pasiulymus dirbt Vilniuj ,kaune ,klaipedoj. Reiškias ymanoma uzdirbt daugiau nei minimuma tik reikia sugebet ir noret ;)/>/>

Šiandienai labai truksta Lietuvelej,atsakingu blaiviai mastanciu ivairiu sriciu specialistu :study:/>/>

Kažkuria dalim tu teisus , kažkuria ir ne.

Bendra visų gerovė priklauso nuo to ant kiek visi kartu paėmus uždirbsim o ne kai santykis vienas uždirbantis o 100 sėdinčių ant bado dietos. Kai daug maž visi galėsim uždirbt (būtent uždirbt o ne gaut) tada pakils pragyvenimo lygis, paskui jį vartojimas . Šiai dienai gi dirbtiniu būdu bandomas sukelt vartojimas (tik ir girdima pirk , neturi pinigų tai skolinkis bet pirk) ir per vartojimą surinkt biudžetą. O kadangi didžioji dalis liaudies jau kaip ir išbaigė savas atsargas , beveik viską ką galima parduot jau išvežėm - tai kaip ir nėra to vartojimo. Rezultate prisidengus EU direktyvom stumiamas įstatymas apie žemės pardavimą užsieniečiams (na gaus žmonės pinigų - turės ką leist, pakils vartojimas , turėsim įplaukų į biudžetą), pačios žemės gi neišveš ba ana kaip buvo čia taip ir liks tik kad šeimininkais jos būsim ne mes bet tai teritorijos ploto ir vientisumo nepakeis ir tuose plotuose kiti įstatymai negaliuos. Ir tą įstaymą prastums ba ten viršuj sėdintiems irgi galvą skauda kaip užlopyt skylėtą biudžetą - tai kad susitaikyk su ta mintim ba labai abejoju ar padės referendumas ar kokia kitokia protesto forma tą visą reikalą sustabdyt.

Tu visiškai teisus - ko jau ko bet ataskingų ir blaiviai mąstančių mums trūksta, užtat ir bardakas žemelėj Lietuvos.

Redagavo Klevas
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

SuzukiMonstrui.

O pats manai gali "kabinėti" kitiems etiketes, priskirti tai , ko jie nesakė? Kaip rusai sako, "za bazar v otviete".

Kas negerbia kitų, tas ir pats nenusipelno pagarbos.

Kuria tau etikete prikabinau?

As aisku "v otvete" uz savo zodzius, galiu pasiaiskint uz kiekviena( niekada nieko pirmas neisvadinau kokiu nors keiksmazodziu ar panasiai,( jei kartais ir issprustu) galiu atsiprasyt,paaiskint smulkiau ka turejau galvoje( nes daznai inete suprantama kitaip nei sakai) ir tt... O jei vis tiek nepatinka, tai uzmirsk, arba atvaziuok pakalbet vyriskai... :rolleyes:/>/>/>/>/>/>

As vertinu zmones pagal prota-darbus... Taigi kai mane uz darbus vertina man patinka, o ka kiekvienas pav delfio komentatorius apie mane mano man dzin.

Redagavo SuzukiMonstr
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kuria tau etikete prikabinau?

As aisku "v otvete" uz savo zodzius, galiu pasiaiskint uz kiekviena( niekada nieko pirmas neisvadinau kokiu nors keiksmazodziu ar panasiai,( jei kartais ir issprustu) galiu atsiprasyt,paaiskint smulkiau ka turejau galvoje( nes daznai inete suprantama kitaip nei sakai) ir tt... O jei vis tiek nepatinka, tai uzmirsk, arba atvaziuok pakalbet vyriskai... :rolleyes:/>/>/>/>/>/>/>/>/>

As vertinu zmones pagal prota-darbus... Taigi kai mane uz darbus vertina man patinka, o ka kiekvienas pav delfio komentatorius apie mane mano man dzin.

"Naivus dar, matyt jaunas :)/>/> "-atsimeni savo postą? O juk nesam pažįstami. Man 56 metai, nelabai ką naujo netikėto pasaulyje sužinosiu .

Apie Rusiją ir karus galiu pasakyti, kad neįsivaizduoju , kuri šalis galėtų ją užpulti ir nugalėti- jei Rusijai tektų gintis. Bet ji yra deržava- nuo žodžio deržat... Jei Rusijos negarbinu, tai tavo požiūriu jau esu karo propaguotojas, fanatikas. O pats sau ramiai aiškini, kad mažas karas naudingas didelei valstybei. Suprask, Suzuki, kad tam , kurį nušauna, vienodai rodo koks karo dydis. Ne Rusijos , Anglijos, Lietuvos gyvena, bet rusai, anglai, lietuviai.

Pykčio nelaikau, gal kada ir susitiksim.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

"Naivus dar, matyt jaunas :)/>/>/> "-atsimeni savo postą? O juk nesam pažįstami. Man 56 metai, nelabai ką naujo netikėto pasaulyje sužinosiu .

Apie Rusiją ir karus galiu pasakyti, kad neįsivaizduoju , kuri šalis galėtų ją užpulti ir nugalėti- jei Rusijai tektų gintis. Bet ji yra deržava- nuo žodžio deržat... Jei Rusijos negarbinu, tai tavo požiūriu jau esu karo propaguotojas, fanatikas. O pats sau ramiai aiškini, kad mažas karas naudingas didelei valstybei. Suprask, Suzuki, kad tam , kurį nušauna, vienodai rodo koks karo dydis. Ne Rusijos , Anglijos, Lietuvos gyvena, bet rusai, anglai, lietuviai.

Pykčio nelaikau, gal kada ir susitiksim.

Ir dar papildysiu kad karas atrodo žaidimu iki pirmo užmušto .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

"Naivus dar, matyt jaunas :)/>/>/>/>/>/>/> "-atsimeni savo postą? O juk nesam pažįstami. Man 56 metai, nelabai ką naujo netikėto pasaulyje sužinosiu .

Apie Rusiją ir karus galiu pasakyti, kad neįsivaizduoju , kuri šalis galėtų ją užpulti ir nugalėti- jei Rusijai tektų gintis. Bet ji yra deržava- nuo žodžio deržat... Jei Rusijos negarbinu, tai tavo požiūriu jau esu karo propaguotojas, fanatikas. O pats sau ramiai aiškini, kad mažas karas naudingas didelei valstybei. Suprask, Suzuki, kad tam , kurį nušauna, vienodai rodo koks karo dydis. Ne Rusijos , Anglijos, Lietuvos gyvena, bet rusai, anglai, lietuviai.

Pykčio nelaikau, gal kada ir susitiksim.

Buvo paminetas zodis "MATYT" manai siaip sau? Jei neatspejau amziaus, reiskiasi pagal mane tavo poziuris man pasirode naivokas. Na ir ka? As negaliu savo nuomones turet? Nieko neizeidinejau, gyvenam laisvoj saly. Taigi tik savo nuomone isreiskiau. Gal siek tiek atvirai, na cia jau mano problema( dauguma LIETUVIU galvoja blogiau, bet tyli), as sakau tiesiai( nors skamba kartais inete grieztokai, bet realiai be pykcio), nes manau turiu teise isreikst mano poziuriu tikra tiesa.

"mažas karas naudingas didelei valstybei" tai ne mano zodziai, tai citatos is istorijos grandu... As puikiai suprantu ka tai reiskia eliniam pilieciui, bet kiek atsimenu rasei apie karo nenauda Rusijai. Todel teko atsiminti si posaki ir jis nera beprasmis( dideles politikos poziuriu). O kas naudinga didelei politikai dazniausiai nenaudinga kazkokiem zmonem. Taigi esme ne tai kad as propaguoju toki poziuri, bet esme kad rasei kad nesuvoki naudos(is Rusijos karo puses), taigi pabandziau paaiskint trumpai( inetas neleidzia placiai, neturiui tam laiko)

Is mano puses apie pykcius is vis nera kalbos( nebent kabinesies ar izeidinesi be reikalo). :rolleyes:/>/>/>/>

Redagavo SuzukiMonstr
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Davai prabalsuojam kas uz Russia ir kas pries.. Butu ydomu, tik reiktu kad zmones butu tame laikotarpyje gyvene ir bent keleta kartu paklajoje po placiaja SSSR ;) manau nei vieno neatsirastu kuris butu nusiteikes pries... Bent man taip atrodo ir cia mano nuomone ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.