Pereiti prie turinio

Senukas 3.3td tepaluojasi ir dumina


Rekomenduojami pranešimai

Pastebejau, jog tarp galvos ir ismetimo kolektoriaus sujungimo pro tarpine gana stipriai varo tepala(pro viena cilindra tik nzn tai pirmas ar setas-nuo priekio),kame galimos priezastys? Tiesa dar stipriai dumina melsvais dumais kai uzmini ekseleratoriu(turbinai pradejus pusti) ypac vaziuojant. Ant laisvu jokio dumo nemeta.

Redagavo Darius30
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dar nzn ar degina,nes naujai juos pakeiciau. Masina naudoju tik pramogai po miskus pavazineti,o ne kasdieniniam vazinejimui,tai mazai km su ja prasuku. vos 30km prariedejo kaip turiu. Kuro vamzdelius as prapuciau,baka pasidariau salone,kuro filtras naujas. nebent dar kuro siurblyje stovi koks sietelis. Ten nelindau,nes nezinau. Buvau numoves nuo turbinos zarna kuri jungiasi su isiurbimo kolektoriumi. Ant slangos buvo dregna nuo tepalo,bet nebaisiai. kazkiek visos senos turbinos 'viduriuoja'. :D

Redagavo Darius30
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

uztenka tik ziedus pakeisti,nebus trumpalaikis efektas? Kiek suprantu turetu ir buti cilindras tada pasidevejes.

Kai galvą nusikelsi bus arba plika akim matyt, arba vidmatis/indikatorius parodys realią padėtį. Dažniausiai žiedų keitimas būna kaip mirštančiam vitaminai - labai trumpalaikis efektas.

 

Dūmint gali dėl daug ko ; ir tepalus "valgo" per žiedus, ir turbinai po truputį paskutinioji ateina, ir purkštukai blogai dirbantys , siurblys durnavoja , galų gale užkištas oro filtras.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nesenai issilupau purkstukus rytojaus patikrinimui tai tuo paciu garaze kompresija pasitikrinau. Rezultatai:1-24, 2-22, 3-23, 4-22, 5-24, 6-20.

Koks turi buti spaudimas sio variklio?

Jei tikrai tokia kompresija - variklis netoli lavonines duru,normali kompresija apie 30.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirmadieni pasiskambinsiu,dekui visiems. :rolleyes: Beabejo keisiu visus sesis. Dar radau zvake viena nusprogusia . <_< Pavasari keisu gilzes su ziedais,tuo paciu indeklus bus proga atnaujint. Db nesinori svaistyti pinigu,nes statybos daug pinigu suryja. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Autura greitai parinko angalius,o neuzilgo ir surinko-sureguliavo purkstukus. :)/>/> Sudejau purkstukus,dumu problema kaip ir issisprende,db pergazavus juoda isspjauna. Bet jam traukos truksta,nebent as nepriprates su tuo vezliu vaziuoti. i statesni kalna reikia naudoti paletintoja,nes normaliomis pavaromis nevelka.

Redagavo Darius30
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.