Pereiti prie turinio

Mercedes-Benz A klase


skrajojantis_olandas

Rekomenduojami pranešimai

Noretusi argumentu. Arba pasiulymu ka pirkti uz ~7000 Lt, automata (is bedos tinka ir mechanika), nuo 2000 m. Auto vairuos moteris, kurios stazas labai mazas, tai brangios nereikia, plius noretusi, kad auto butu truputi aukstesne uz vidutine, nes vairuotoja nepatyrusi ir nori viska matyti is auksciau :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu vienas pavizdys tau apie mb a clas, vien generatoriaus isemimas servise kainuoja apie 400lt ir siaip kaip turintis servisa ir jame dirbantis tai nepirk tos masinos draugiskai patariu, arba pabandyk bent jau pavaziuot nes sedesena tai kaip ispis... ziauriai nepatogi, nepasidiziuok ir buk kaip dauguma lietuviu audi a2, a4, a6 ir vw cia mano nuomone

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Geras yra tas A klases mersas, kaimynas jau penktus metus drozia.. Jei paimsi geram stovyje ir priziuresi tai jokiu bedu nebus. A2 esu turejes irgi liuks buvo..

neblogas, gedimu nepakliuvo, bet kai reikia dirzeli, lempute, zvake keist, dar kazka neatsimenu, tai zinau kad priejimas, blogesnio nebuna, o siaip zmona jau keturis metelius drozia, jei patiko isvaizda ir atkalbinejimu neprijeme, patogi, manevringa ir svarbiausiai GRAZI:) be problem vazineja, sarnyra, kalade;es, amortikus teko keist per 50000km....

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as ne sau ieskau, o mamai. ji nori kad sedesena butu aukstesne. o va vw golf, a4 ir pan. salyginai zema sedesena. tai matyt teks imti.

Jei nori aukščiau sėdėt tai kodėl gi ne opel zefyra ar meriva - irgi sėdėsena aukšta o ir remonto kainos žymiai mažesnės nei to pavyzdžio kaip nereikia gamint mašinų :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.