Pereiti prie turinio

kuro sanaudos


bankelis

Rekomenduojami pranešimai

na jegos tai tikrai uztenka, kuro sanaudos apie 20l benzo mieste ir nuo 14l uz (vaziuojant 85km/h), jei variklis 3,5l kuro sanaudos 17l.

jo sanaudos nemazos ,masciau apie dujas,tai kad ko gero dar dyzeli apsimoka nors ir kaina dizelino kosmosas

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Lipa tikrrai gerai,tik dujos greit baigiasi:)Kiek teko susidurt ,tai trumpo 3l 14-17litru benzino maisytu rezimu miestas-autostada,ilgo 15-19litru,3,5 varyklis tas pats,bet siek tiek sudetingesnis remonte.Pas mane mieste 15-18 duju.autostadoi greitis 110-120-15litru duju.LB daug info pajero 4x4 off-roud club.ru ten daug vyko diskusiju del 3 ar 3,5,ir del kuro sanaudu,jei rimtai domies,tai tikrai verta paskaityti-

http://www.pajero4x4.ru/bbs/phpBB2/index.php SEKMES :D:D:D:D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ple, pasirodo benzino sąnaudos - Žvėriškos , :| . labai žvėriškos :| . man dyzelis (sori, kad ne i temą) :(:):P ), užmiesty - purvas , pelkė, 80 km/h žvyro ruožu , 110 km/h autostrada "ant dienų" Klaipeda- Vilnius 100km ...(lėkiau specialiai žvyrkeliais šalia autostrados, nes eilėje autostradoj stovėt nebuvo laiko...., Rietavas, etc..........lygios sąnaudos buvo 10 L / 100 km dyzelio :| .... na ir šūdo iš "degalinės" už 15 lt, 200 gr 50 l dyzelio bakui kas 5000 km, kad forsunkės "prasiplautų" :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jo,man per menesi gaunasi 2000-2500km,jei vaziociau su benzu,kad ir su saliara,pravaziociau toki pat atstuma,bet ant 1000lt brangiau,ir autostradoi eilei nereik stovet,reik pirmam vazioti:):):)Tik va bakas mazas,planoju vietoi benzo bako duju dideli idet,o benzo uzvedymui maza susivirit.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 savaičių...

Sveiki :) Maniškio Pajero 89m 2,5TDi kuro sanaudas mane kas karta stebina tai beprotiškai ryja,tai kaip vaikeliui pora šaukšteliu pakanka,važiojant ramei 2wd - 10-11l.

4wd - 15-16l.

4wdL- 18 + l.

Katik gryžes iš keliones Vln-Baltarusija-Šventoji-Nida-Vln, pilno bako 90l,greitkeli greitis nedidesnis nei 100km/h pakako 840km, :roll: :) beveik uzteko grižt iki Vln :) :roll: ar tai normalios kuro sanaudos??? :oops:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neee..kazkas negerai,permazai.reikia tvarkyt:)pirmiausiai reik smelio i oro filtra,paskui uzdet katalizatoriu,nuleist padangas iki 1 atmosferos,ir isimest pora maisuku zvyro i bagazyne:)

Jokauju jeigu ka :lol:

Seip,jei tai ilgas Pajero,to negali but, jei trumpas imanoma..dziaugios kartu:):):)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

840km : 90l = 9.3l/100km

nezinau kiek kitiems "ryja" pajero, bet manau 9.3l/100km yra tikrai nedaug :)

:D kiek alaws išgėrei?..

840 km-90 l

100 km-x l

 

x=100x90

840

x=10,71 l

Daugoka...

 

su matematika nedraugauju... o ir kiek isgeriau neskaiciavau... :girtas::D:D Proporcijas kazkokes statyt pradejai, nu tu duodi Valdai... :lol: Dekui uz pataisyma :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

apie variklį :

- kaip del II pajero nežinau, bet MP I 2.5 td ilgam su interkuleriu užtenka, greitį iki 160 km/h galima paimt, o baloj viską sujungus ir "ant pedalo atsistojus" eini kaip briedis, ..

mano šturmanas per pabrada 08 rėkė man į ausį iš džiaugsmo, kad čia ginklas , o ne mašina :), nes per tą "tusovkę" mes lipom ir ėjom ir lipom ir visur su baisiais "monstrais" maišėmės , kaip kokie šuniukai, po kojomis pindamiesi :). ir žvyrkeliu 130 km/h skuodėm, nes valgyt labai norėjosi , o mes žinojom, kad kareiviai košę verda ir gali nelikt.......... :D

variklio reikia gero, man duso variklis, kai paėmė ir mirė, o miršta kas antras LT žemėj parduotas "dvyžokas". paskui pirkau 76 000 km , 96 m ar(nepamenu) 98 m daužtos gulbės varikliuką ir ramiai pakatuškėse puškuoju :D .

galvą ant pečiu, o ne ant kelių :D :wink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:roll: Sveiki, na va bajgiu antra baka degint :( tie patis 90l bet miesto rezymu 600km na dar puse ketvirčio beliko,manau kokiem dar 100-130km :? siurbia :roll:

silpnoka širdele 2,5TDi ilgabazei PAJERO II

85km/h - 2500 apsuku,manau tai EKO tarifas :roll:

Siaip foto tai pirmo pajeriko..kodel rasai visur 2?Ar cia ne tas apie kuri eina kalba?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siaip foto tai pirmo pajeriko..kodel rasai visur 2?Ar cia ne tas apie kuri eina kalba?

 

:oops: Ups... Gal ir teisus tu Deni, tai ne II o I :oops: dar neišsiaiškines buvau...

 

O del varikliuko tai neperseniausei teko tepalynius ziedus pakeist :( ... dabar kaip šveicaru laikrodukas tiksi :D ,tik va viena beda su Turbina ir interkulerio vamžeis :roll: , sprogineja :( nes interkuleris stovi ne savo vietoi,o šalia radiatoriaus iš priekio,tai teko hemija darit ir beto žarnos nelaiko spaudimo :( ,o kas blogiausei tai Turbina beviaik myre po varyklio remonto nes tepaluose buvo purvo kol apkatke dariau :cry: ir niekas manes neispejo del to,tik sužinojau apie tai Turbo servize,kai atvažiavau pasitikrint T... :( Kur nebandžiau kreiptis, dabar niekas nenori apsiimnt nestandartinemis darbais... :? Tai va ir bijau uzkraut virš 3000 apsuku,o 3000aps tai 100 km/h :? Tai ir nežinau ka ir be daryt :?:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kasperi, interkuleris as MP I stovi šalia radiatoriaus , lygiagrečiai , tik vidinėje 13 h laipsnio pusėje, aišku galima bet kur statyt, o vamzdžius lytagroj nusipirk :wink: arba bet kokioje traktorių - fūrų parduotuvėj, pagal diametrą ir kamutus gerus užsimauk. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kasperi, interkuleris pas MP I stovi šalia radiatoriaus , lygiagrečiai , tik vidinėje 13 h laipsnio pusėje, aišku galima bet kur statyt, o vamzdžius lytagroj nusipirk :wink: arba bet kokioje traktorių - fūrų parduotuvėj, pagal diametrą ir kamutus gerus užsimauk. :)

 

p.s. pasirodo ant MP I bazės dedasi beveik visi varikliai, kuriuos naudoja Mitsubishi savo 4x4 variantuose (L 200 tas pats ), nes ant MP I bet kur ausis gali privirint, tik naujesniuose, kaip MP III- IV -V prisidėjo daug elektronikos ir keistų jungčių, su daug hidraulikos - elektronikos pričendalų... kad vaikai galėtų pavažiuot :)... ir moterys. :), na ir taupymo programa prasidėjo su visais plastikais, etc.. :)

čia juk pas MP I parasta konstrukcija, tėvas MP I yra karinis 1945 m Jeep, dauguma bijo kelių stabilizatorinių traukių, jiems reikia tilto ir viskas, o tos traukės plentu leidžia pajusti 160 lm/h greitį. ... o baloj... baloj mane matė, kaip standartas MP I su gerve ir ratais 32 eina, eina ir eina :) (galvą ant pečių, kitaip visi nuskęs) :D

nėra pelkės, kurios neprašliaužtumėm :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 3 savaičių...
3.0l V6 130kw, MP II, trupmas, siuo metu siek tiek atsalus orams ir uzsidejus 31' AT/R padangas situacija tokia:

Mieste isdeginu jau antra duju baliona, sanaudos - 22ltr/100km. Valanda kelio iki darbo( nuo 7.00-8.00 per visa ukmerges plenta, dalis ozo ir kalvariju o taip pat olandu g. atkarpu) ir valanda atgal, tokiu paciu marshrutu. Max. iseina isibeget jau tik liepkalnio g. iki 3 begio, iki to laiko 1-2 begis kamsciuose. Paskutines sanaudos - 23ltr/100km.

Super! :girtas:

eina n h i ! geriau su dviraciu vazinet :shock:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kokios bendzino sanaudos mp2 v6 3.0 bendros , be offroud ?kaip ju varikliai (kokiu buna bedu) na ir aisku kaip lipa bekeleje,kaip su perdavimu ar uztenka smarves(darausi ligotas :D )

Mano 3.5L meste ape 17 benzo, duju ape 20... :roll:

o tam monterejui tiesioginis duju ipurskimas ar ne ?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.