Pereiti prie turinio

TLC 120 pniaumo pakaba


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

norėčiau sužinoti apie TLC 120 pniaumo pakaba,

kadangi nevairavau tokio automobilio, noriu

sužinoti kokie gedimai pniaumo pakabos agregatams

būdingi ir kokios kainos. Kiek teko domėtis TLC 120

galinių balionų kaina yra po 2500 litų. Kas kiek juos

reikia keisti ir ar pniaumo pakaba yra toks "galvos skausmas",

kaip kalbama.

Norėjau sužinoti ir privalumus, t.y. sako, kad automobilis

stabilesnis, galima pakelti galą ir t.t.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

vairuoju toki. problemu neturiu su pneumo pakaba. kilnojasi galas tiktais. galima paminkstinti arba sukietinti ir tikrai jauciasi. butu idelau,jei visa masina kilnotusi, bet kai galas, tai skirtas islaikyti masinos lygi esant jai pakrautai. lb patogu kai tampai priekabas, kurias pakraunu tikrai daug, ir kai imeti i bagazine pora maisu geru ko nors sunkaus, pvz apie apie 200 kg. masina nenuseda. stabilumas irgi geras. jei comfort rezimas, tai galima islekti is sedynes, kai vaziuoji keliu su didelem duobem, nes ji visa plaukia. bet nusistatai sport rezima ir viskas susitvarko. siaip esu patenkintas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 7 mėnesių...

va as tokia turiu taip pat, ir pries du men prasidejo bedos. galiu pasidalinti ka issiaiskinau jau. taip zinoma patogu yra su priekabom, ypatingai jei koki laiva tempi, pakelei gala, pastatei kalade po priekabos nosim, ir nuleidai gala, vualia, nei vargti nei ka, o priekaba jau atkabinta ir paremta. pliusas kad islygina, tikrai didelis, visada ji stabilesne bus nei su paprasta pakaba. taip pat ir amortizatoriu lygiai comfortas ar sportas, jauciasi labai. taciau va eme man ir suluzo ta nesamone, visu pirma, vasara, uzlinko vienas aukscio davikliu, is tikruju ne el.dalis, o tiesiog nuo korozijos nuluzo kojele, naujas kainuoja apie 2000lt/vnt, devetas apie 500lt, nors ten tereikejo vos prideti kelis taskus, kad ta kojele atgal pastatyti (maximum 15min darbo), ir patikrint el.jos dali. pakeisti pakeiciau, taciau visvien yra reikalingas kompas, kad sugaudyti aukscius. Pagalves naujos brangios, devetos apie 450lt viena. kompresorius apie 1000lt(devetas), voztuvu valdymo sistemele dar nznau, iki jos dar nedaejau. buna kad aukstis masinos normaliai, palaiko ja gan aukstai, taciau ji kieta kaip velnias, amortizatoriai, tai va viena ligu yra laideliai einantys i juos, mazdaug apie 5cm nuo pacio amortiko, ji nuluzineja.

o buna ir taip, kai[p kad man dbr, va del ko cia ir prisiregistravau, tikedamasi surasti atsakyma. kad masina nori pakyla, nori nusileidzia ant atbojniku, ir jai vienodai sviecia, ar tu vaziuoji ar stovi. buna suveikia akimirka ir pripucia truputi pagalves, o buna kad kompresorius, taciau iki pagalva ne trupucio nedaeina. maniau kazkur laidai gal. taciau kai ji taip padaro, tiesiog stovint vietoj, po uzvedimo apie 40 sek praejus. cia jau Paranormal activity.

kiek uzsienio forumu perskaiciau, rusu ir kt. isvada paprasta, jei prasidejo bedos, lupt lauk pagalves ir deti spyruokles, apie ka as dbr ir galvoju.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.