Pereiti prie turinio

gkgiedrius

Nariai
  • Pranešimai

    67
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius
  • Pomėgiai
    Medžioklė, 4x4

gkgiedrius's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, norėčiau sužinoti, kur Kaune galima būtų patikrinti, (išskyrus Sosteną) reikalui esant remontuoti Land Rover Discovery 3? Kur būtų galima nuvaryti automobilį patikrai prieš perkant, Kaune?
  2. Taip, lavondėžė. O padaryti įmanoma ir kokia kaina?
  3. O gal galėtumėt padaryti ant kablio montuojamą bagažinę?
  4. Sveiki, norėčiau sužinoti apie TLC 120 pniaumo pakaba, kadangi nevairavau tokio automobilio, noriu sužinoti kokie gedimai pniaumo pakabos agregatams būdingi ir kokios kainos. Kiek teko domėtis TLC 120 galinių balionų kaina yra po 2500 litų. Kas kiek juos reikia keisti ir ar pniaumo pakaba yra toks "galvos skausmas", kaip kalbama. Norėjau sužinoti ir privalumus, t.y. sako, kad automobilis stabilesnis, galima pakelti galą ir t.t.
  5. Koks variklis jei 2,7 tai sanaudos: http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/49790.html jei variklis 3.0 tada: http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/49791.html Apie Discovery 4 tau šitame forume niekas nepatars, nes paprasčiausiai niekas nevairuoja tokiu auto, ir nežino nieko. Automobilis tikrai geras, patikimas ir manau lyderis savo klasėje.
  6. Geras automobilis ir daugtaškis.
  7. Ir negenda. Vaziuok ir vaziouk...
  8. O Disco 3 labai patikimas automobilis, ir kuro mazai ir detales pigios...
  9. Sveiki, planuose įsigyti MP IV, noreciau daugiau suzinoti apie trukumus ir privalumus, ligas, pravazuma ir t.t. Automobilis bus naudojamas 80% mieste, 20% medziokleje (lengva bekele). Ačiū.
  10. Sveiki, noriu paklausti, kaip veikia MB ML 320 paletintojas (Low range). Įjungus paetintojo mygtuką, ant prietaisų skydelio keletą kartų sumirksi lemputė ir po to užgęsta. Ar taip turoi būti? Ar jis tada veikia, ar reikia papildomai išjunginėti? Ar jis yra sugedęs?
  11. Ar remontuojate Discovery 3 pakaba, jei taip tai kokios bedos, kokios kainos?
  12. Taip, kainas maciau, o kaip ar ziurejai dugna po 3 metu, kaip reikalai su korozija?
  13. Su kuro purkstukais aisku, laiku nepakeitus gali uzlusti variklis. Turbut purkstuku amzius daug priklauso ir nuo kuro kokybes? Dar vienas klausimas: Land Rover gamintojas modeliams Discovery 3 rekomenduoja salyse, kur ziema naudojamas druskos barstymas ant keliu, periodiskai ispurksti automobilio dugna (vidines dureliu puses it pan.), kad nebutu korozijos zidiniu. Ar tokia prieziura yra daroma Lietuvoje, ir gal kas dare, idomu kur ir kokia kaina.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.