Pereiti prie turinio

senuko jeep cheroke bėdos ?


Giedrioks

Rekomenduojami pranešimai

4,0 varikliai patikimi, jokių problemų su dujomis(aišku jei buvo keičiami tepalai, aušinimo skystis ir t. t.), važiuoklė paprastos konstrukcijos, jos remontas nesudėtingas, automatinės dėžės, kaip rašė japoniškos, patikimos. Tokių metų automobiliui svarbi kėbulo būklė, nes kėbulas kartu su rėmu. O perkant reiktų viską patikrinti ir nusiteikti papildomom išlaidom, nes auto senokas. Sekmės.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siaip geriausias variantas 4L limited komplektacija po 92 metu. Iki tol gali buti problemu su variklio ausinimo sistema, priekinio tilto vakuumine jungtim, stabdziu sistema, dar ten kazkuo. Po 92 visi tie dalykai istaisyti, ir problemu praktiskai nera, neskaitant naturalaus devejimosi. Detales pigios, ju yra, dauguma dalyku nesudetinga pasiremontuoti paciam. Perkant ziuret varikli, razdatkes veikima, automato veikima, galini tilta.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tokių metų cheroko patarčiau tikrai nežiūrėt nu tikrai nedaug šansų kad jis bus geras tiltas garantuotai ūžia kėbulas nebus prie ko virinti elektronikai visai tikrai bus šakės stabdžiams bus mišios aišku nelygu eksploatacijai bet jei dar ir ant lietuvos buvo tai nenustebk radęs auksarankių meistrų chimijos tipo kaladėlių nuo gazelės lingių nuo gaz 53 vietoj termomovos elektrinio ventiliatoriaus ant tumplerio ir t.t. o kur dar remonto eigoj kas neatsisuka kas nulūžta labai jau durni ten išmatavimai coliais ant lietuvos tikrai sunku su smulkmenom tipo varžčiukai guoliukai ir t.t.o vat variklis razdatkė ir dėžė ganėtinai kantrūs, kaip ir JuozasG patarčiau žiūrėti tik nuo 92-93 m nes iki tai max kaina turėtų būti 1000 lt.nes prikelti reikės tikrai daug kartų daugiau tuo labiau kad tai nėra brangi mašina ir čia greičiau galiotų taisyklė pirkti geresnių metų ne kaip pvz TLC.O šiaip tai tą automobilių markę reikia įsimylėti ir abejingų jai nėra arba myli arba nekenčia kaip beje ir LR .Aš irgi iš tų kuriems patinka tas automobilis :lol: Sėkmės renkantis .

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.