Pereiti prie turinio

Stringa GR y60 sankaba


Rekomenduojami pranešimai

Zodziu netiketai uzstrigo sankaba..pedalas kaulan kaip privirintas viena ryta..nulupau von darbini cilindra-pastumdziau is galo atsuktuvu-veikia puikiai..pedalas vis dar pastriges.. Itarima sukele tas b*bukas islindes is vakumo pusles-gana nesimpatiskai aprudijes, pedalas vis dar kaulan stovi..spustelejau nebe svelniai laugh.gif , atsoko, nusimyne iki galo, tas b*bukas islindo is vakumo pusles..as ji sutepiau kas po ranka pasitaike(Licio tepalu), pramaigiau atsakanti kieki kartu smile.gif... pedalas vaiksto svelniai ir graziai..

Prie to pacio nusukau pagr.cilindriuka nuo vamzdelio, isploviau bruda, surinkau viska atgal, uzpildziau sistema, nuorinau (lyg ir gerai).. sekancia diena, uzkuriau, koja ant sankabos- pyst jos nera icon_porc.gif .. uzpumpavau-atsirado.. vaziuojant, pyst vel begio ijungt neina-vel uzpumpuoju -veikia.. gryzes atsakanciai su braliuku nuorinom dar kart..bet sankaba nenormali pasidare-vos ijungt begi galima..beje, darbinis cilindras lyg ir ok viskas graziai irgi vaiksto

 

Yra minciu ?? gal tam b*bukui ant vakumo pusles batai pareina? gal kas keites yra? ar galima nauja gaut ? icon_scratch.gificon_scratch.gif

Redagavo zemaituks
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O as manyciau, kad su sankabos stiprintuvu cia viskas gerai. Kad stokas aprudyjes, tai rudis nuplovei....gumine diafragma tepalo manu negavo, nes ne taip paprasta ja pasiekt. Beda bus pagrindiniame stabdziu cilindre. Manzetas praleidzia stabdziu skysti.....jis praeina pro manzeta ir gryzta i bakeli, tokiu budu pedali nuspaudus iki galo sankaba nepilnai isminama.....kuo ilgiau maigai, tuo maziau issimina.Kaip manzetas nelabai laiko, laikant nuspaudus sankabos pedala, turi jaustis, kaip jis seda iki dugno. Pakelus pedala ir kiek laiko palaukus sistema vel uzsipildo skysciu ir kelis kart sankaba dirba.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na ten viskas aprudije ir strigo, ka daugiau bepadaryt jei nesutept icon_question.gif idomu kaip ta vakumo puslyte su tuo stumokliuku ismontuot/isvalyt.. is sankabos pedalo puses reik pradet ardyt ar kaip ?

Na pirmiausiai tai išvalyt ir tepaliuko labai kukliai į tą vietą kur remiasi štokas įdėt o ne kraut gabalais kaip kaimyno sviestą ;)

Sankabos pompytė neturi jokios vakuminės pūslės - neaišku ką ten ardei. Stovi ta pompytė labai jau durnoj vietoj tarp vakumo pūslės ir kairio sparno prisukta prie panelės. Nusiima lyg tai (bijau sumeluot) iš variklio pusės (dvi veržlės 12 raktu).

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

imesiu vakare foto kaip tai atrodo...stovi ant pusles, panasios kaip vakumo tik mazesnes..ir is jos iseina slanga vakumo

 

va fotkes.. nu vakumas ant sankabos nors tu ka, nuo jo pajungta slanga susijungia su pagr.pusles vakumu.. icon_scratch.gif , bandziau atsukes sankabos cilindra nuimt ta pusle kad isvalyt ta stumokliuka- xui...kazkaip is vidaus prisukta blatnai...

post-2972-13590454947154_thumb.jpg

post-2972-13590454978197_thumb.jpg

Redagavo zemaituks
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

begiu mova nei prie ko, sankabos pedalo stumokliukas stringa..buvau viska atsukes, pajudinau-nekliba, tai brutualiai nuiminet nedrysau-da luzti gali kas sad.gif

Pažiūrėjau kaip ta pompa atrodo - atsuk visus varžtus ir turi nusiimt ba konstrukcija lygiai tokia pati kaip kad ir stabdžių pompos. Pagal viską turi būt ketvirtas varžtas po pompa.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

bliaxa, subjuro orai..vakar uzmete pusmetri sniego, siandie jau lyja angry.gif darbus teko atidet

sveikas taip ten yra sankabos stiprintuvas turejau tokia problema ir as jisai nusiima ir issiardo.

pirma atsisuka jisai is vidaus labai jau gudrei 4-riais varstais du lengvai prieinami du sunkiau bet nebijok paneles pabraizyts ir viskas bus gerai.

greiciausia jau tavo stiprintuvui kaput bet jo ir nereikia nuimk vakumo slanga ir įsuk varsta fsio o tapusle atrodo kaip uspresuota bet jinai labai lengvei issiardo truputi atsilanksto ir pasisuka į sona, viskas vuolia isvalai sutepi ir atgal statai bet dar gali pūsleje isgresti skylute kad apacioje nesilaikytu vanduo.

Redagavo zenkax25
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sestadieni skersiu sankaba..reiks pedala nuardyt, blatnai prisuktas.. sunku prieit, ale kaip nors

nereikia ten jokio pedalo nuardyt, atjungi nuo stiprintuvo ir atsuki tuos keturis varstus gerai pasistengus su prailgintoju daveinitik plasmases jei gerai atsimenu reikejo nusiimt ir fsio.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.