Pereiti prie turinio

zenkax25

Nariai
  • Pranešimai

    242
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    2

zenkax25 paskutinį kartą laimėjo Liepos 21 2011

zenkax25 patalpino geriausiai įvertintą turinį!

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Daugai salos km Alytaus rj
  • Pomėgiai
    saportas......

zenkax25's Achievements

-1

Reputacija

  1. ta ir noriu issiaiskint kame kampas ar cia kameras sudinas sukiso ar specelistai rimti o tada darysiu isvadas ka man daryt. del to man ir reikia zmogaus ismanancio siame reikale.
  2. keleta pavyzdziu parasysiu kad suprast kame kampas o kieno kalte tai nezinau ir tai tikrai nemano tai zinau tikrai ar tai gamintojo ar tos firmos kuri state. man rupi tik vienas isprest sitas problemas. na sakykim yra tokia kaip neuzfiksuoja judesio ir filmuot pradeda veliau arba isvis kaikuriu kadru nenufilmuoja, ir tas dalykas tikrai negelbes jei nustatysi visalaik kad filmuotų nes tada harda greit uzkis, daigtas turi veikt pagal paskirti kaip jam priklauso. kitas varijantas sakykim toks kaip kamera uzsvieseja ir pritamseje ar jinai reguoje i sviesa ar i judesi man visai vienodai bet kad neina nieko iziuret vacia problema beje sita problema vyksa jei neklystu tai su sferinem kamerom. na ir t.t.
  3. pas mane sumontuota stai sios firmos yranga http://www.vivotek.com/
  4. vava kad betkas ir bet kaip garantija dar yra bent norisi viska ysitikint kas yar gerai ir kas yra blogai. o tada daryt isvadas.
  5. matai Rimai man reik kvalifikuoto zmogaus kuris suprastų sem reikale ir pasakytų sakykim uz atitinkamus pinigus ar relu kas yra sudeta ir ar taip turetų buti nes dabar nesuprasi toks vaisdas kad tie zmones kur dejo jiems patiems truksta kvalifikacijos sitam reikale, nelabai zino ka daro ir man norimos kokybes truksta net sunku tart tokius zodzius apie kokybe nes kaikur jos visai nera ir toli grazu iki normalios kokybes. tai tiek trumpai.
  6. sveiki turiu ir as viena problemele tai vat norejau paklaus gal kas galetu padet pirkom visa stebejimo sistema uz 50K ir garantinis jau baigesi o kameros pjauna gryba gal kas galetu padet. butu gerai i AZ.
  7. http://www.autogidas.lt/kita-kitas-visureigis-1992-0125693052.html
  8. nereikia ten jokio pedalo nuardyt, atjungi nuo stiprintuvo ir atsuki tuos keturis varstus gerai pasistengus su prailgintoju daveinitik plasmases jei gerai atsimenu reikejo nusiimt ir fsio.
  9. sveikas taip ten yra sankabos stiprintuvas turejau tokia problema ir as jisai nusiima ir issiardo. pirma atsisuka jisai is vidaus labai jau gudrei 4-riais varstais du lengvai prieinami du sunkiau bet nebijok paneles pabraizyts ir viskas bus gerai. greiciausia jau tavo stiprintuvui kaput bet jo ir nereikia nuimk vakumo slanga ir įsuk varsta fsio o tapusle atrodo kaip uspresuota bet jinai labai lengvei issiardo truputi atsilanksto ir pasisuka į sona, viskas vuolia isvalai sutepi ir atgal statai bet dar gali pūsleje isgresti skylute kad apacioje nesilaikytu vanduo.
  10. geras nu pries miega gera doze juoko
  11. ir man ydonu pas mane ir ta pati problema as ir pakeiciau isminama visiek taspats.
  12. labai paprasta apacioje yra 4 varstai juos atsukus galima padeti kokias saibas arba keturkampio vamzdzio na ziurint kiek reikia paleis, bet ten yra spec varstai turiu galvoje sriegis jei neklystu yra mazas reik nusipirkt ilgesnius tokius varstus ir problema labai greit issprendziama max 30min jei viskas suruosta. neturiu foto gal kas turi? jei ymes pamatysi ten nieko sudetingo.
  13. as susidejes irinmen, tai galiu pasakyti viena dalyka kad spyruokliu ilgis taspats, tik jos kietesnes, is to ir islosi auksty. pas mane pasikele 6.5cm buna kad atsiranda vibracije nuo kardano, tai reikia truputi paleist razdatke, bet pasmane nieko nereikejo daryti viskas kaip priklauso, masina pasidare aukstesne, stabilumas taspats, gal kiek kietesnis, bet seip nematau problemu ir jei nenori dauk vargt, patariu deti patikrinta ir isbandyta bekeleje. ai dar pridursiu kad susidarytum spyruokliu tvirtumo vaisda man pro reta tenka patampyti backia jos talpa 3t plius pati backia tai kaskur gaunasi ant galiniu spyruokliu apkraunu vos nepuse backos svorio ir dar puse dzipo svorio o jai dar stabdymo momentu tai isvis apkrovos labai didele tenka dviems spyruokles ir nieko laiko kuo puikiausiai jei kelciau kita dzipa net neabejojas rinkciausi tapati. P.S. sorry kad nera ,.?!
  14. na kaskas panasaus bet kai pradedi daryt tai dar iskyla visokiausiu nenumatytu niuansu tai pritekint tai kaska perdaryt ir panasiai vat ir galutinis varijantas keiciasi visapusikai.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.