Pereiti prie turinio

Gaudas

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Gaudas turinys

  1. apie kokia jus cia slangute nuo forsunkiu iki siurblio....nera ten jokiu slangusiu. Slangos yra iki siurblio ir atgal (gryztama). O del pilko dumo ka tik uzkurus nereikia sukt sau galvos
  2. kai bus blokuotas priekinis reduktorius, tai pastoviai suksis pusasiai, o tai NP neleistina, nes pusasiu galuose prie granatu nera guoliu ir pusasio slifuota dalis labai arti tilto vidines dalies (taip pat slifuotos. Tokios konstrukcijos tiltai neskirti suktis dideliais greiciais, todel tinka vaziuot su ijungtais habais tik mazais greiciais bekeleje .
  3. Bproblema issprsta. Prarudijo kuro padavimo vamzdelis ties gumine zarnele, kuri jungia kuro vamzdeli ir kuro matuokli bake. Manau, kad tai labjausiai korozijos pazeidziama kuro vamzdelio vieta, nes visas vamzdelis padengtas plastase, o ties ta vieta jis jau nebepadengtas. Pakeiciau kuro padavimo ir gryzimo vanzdelius i gumines slangas.
  4. Pasiziurek, prie kokiu apsuku tai vyksta. Kitomis pavaromis prie tokiu paciu apsuku ar yra ta pati problema?
  5. dar neprisiruosiau, tik uzkures buvau, kad akumai visai nenusestu. Blogai, kai yra tarnybinis auto :)/>. Kai pasalinsiu problema parasysiu, nes manau ne man paskutiniam tokios bedos
  6. Ne, neuzsidega niekas kas rodytu kazkokia klaida. keisciausia, kad sukelus kuro bake slegi (priputus oro), nei per paduodama, nei per griztama slangute is bako kuras neteka, o slegis bake laikosi.
  7. Su oro srauto matuokliu viskas gerai. Itariu reiks issitraukt is bako kuro paemimo irengini. Gal filtras uzsikises. Kokiu dar kas turi minciu?
  8. Susiduriau su tokia problema. 2002 m NP Y61 su 3.0 ltr varikliu pradejo sutrukciot tolygiai begejantis, bet labai nezymiai. Toliau proplema pradejo progresuoti ir palaipsniui pradejo mazeti trauka. Toks vaizdas, lyg truktu kuro. Pirma mintis buvo pasikeisti kuro filtra. po filtro pakeitimo niekaip nebegalejau uzpyldyt sistemos kuru. Rankine kuro pompa, esanti ant kuro filtro korpusu nebepakelia kuro is bako. Kilo mintis, atjungus kuro padavimo ir gryztama slangute pro gryztama papusti ora i kuro baka ir sukelti bake slegi. Oras turetu isstumti kura pro padavimo slangute. Dideliai mano nuostabai, tai neivyko. Atsukus kuro ipilimo kaksti is bako iseinaoras kuri priputi. o kuras nekila nei pro paduodama nei pro gryztama slanga. Gal kas esat susidure su tokia problema?
  9. Na matot, kaip viskas paprasta. Salone dar labai paprasta ir kuro perdarymo krana pasistatyt. Padeda jei kas svetimas nori nuvaziuot.
  10. Guminius slangutes ar plastmasinius vamzdelius patarciau vesti kebulo viduje.
  11. Kaip visi zinom NP GR Y61 vienas langu apiplovimo skyscio bakelis ir langams ir zibintams. Idomus defektas.......jau vasara pastebejau, kad pro viena zibintu apiplovimo purkstuka lasa skystis. Ziema jau tai pradeda kainuot. Apiplovimo skyscio bakelis yra auksciau uz zibinto purkstukus. Gal kam teko su tokia problema susidurt, gal ten koks voztuvelis stovi?
  12. O as manyciau, kad su sankabos stiprintuvu cia viskas gerai. Kad stokas aprudyjes, tai rudis nuplovei....gumine diafragma tepalo manu negavo, nes ne taip paprasta ja pasiekt. Beda bus pagrindiniame stabdziu cilindre. Manzetas praleidzia stabdziu skysti.....jis praeina pro manzeta ir gryzta i bakeli, tokiu budu pedali nuspaudus iki galo sankaba nepilnai isminama.....kuo ilgiau maigai, tuo maziau issimina.Kaip manzetas nelabai laiko, laikant nuspaudus sankabos pedala, turi jaustis, kaip jis seda iki dugno. Pakelus pedala ir kiek laiko palaukus sistema vel uzsipildo skysciu ir kelis kart sankaba dirba.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.