Pereiti prie turinio

XBradas FREE vasario 16


Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 178
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Vaaaa....as dar nezinau, kiek ekipazu, o tu is kur infa turi...a? icon_scratch.gif

As irgi nujauciu, kad bus gerokai virs 20.

Paskaiciavau Vilniecius, apie 12 tuos kuriuos pazystu.

Kaunas apie 5, dar Panevezys minejo, kad vaziuos ir pavieniu prisirinks.

Manau apie 30 bus.

Kodel gi nepraleisti saunaus savaitgalio gamtoje :)

Iki susitikimo prie koses :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki,

registracija kaip ir baigėsi, jei visi taip ir atvažiuos kaip registravosi, tai bus smagu :) kiek ? tegu lieka intriga iki starto (arba finišo) :)

 

Informacija kelintą ir kur startuojam bus išsiusta el paštu penktadienį apie vidurdienį... taškų nėra daug, spėsite susivesti kol judėsite... kas netuti tinkamos bekelei navigacijos - junkitės starte į komandas x2-3 visureigius... Kas be gervės - irgi junkitės su gerviniais arba prieš kur lendant prie KP - pasitikrinkite kojomis maršrutą ir be reikalo nerizikuokite... Jei stojat pasižvalgyti - PALIKITE pravažiavimą kitiems, neužkimškite trasos, Jus ne vieni renginyje :)

Vnz keli sumuštiniai, termosiukas palengvins išgyventi iki finišo vašių... pasirūpinkite patikimu kinetiniu buksyru, kas turi paklotais-trapais, pasitikrinkit ar gervės veikia (būna vanduo reduktoriui į ledą sušąla) :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ech vienas KP nepakabintas - keturi briedžiai ganėsi plačioje kvartalinėje, pagailo nubaidyti... smile.gifbr.jpg teks virtualiai tą tašką apvažiuoti...

 

 

 

susirinko 35 taškai, bet ne visi privalomi... dalis tik orientyras kuria kryptimi judėti... bus vietų, kur be gerų padangų ar gervės geriau nelysti... taigi įdėmiai legendą skaitykite, paaiškinimus prie gps kordinačių, o ne paskui ką nors aklai varykit pėdsakais... o pėdsakų jums pridariau kur reikia ir nereikia... kai kur mano pėdsakai baigiasi, bet tai nereiškia kelio pabaigą ... tiesiog palikau džiaugsmą pastumdyti sniegą skubantiems pirmauti :)

Paskutinis etapas bus bene sunkiausias - kalniukai ir daug sunkaus sniego.. jei kam sunkiai sekasi, kad spėti prie pietų virtuvės - grįžkit į asfaltą ar normalų keliuką ir minkit iki finišo.

 

Tie kas iš toliau, startuosite vėliau apie 10,30-11 val. išsimiegokite, neskubėkite... o kas tinkamai pasiruošęs visus taškus pravažiuoti, jums laiko reikės :)

 

penktadienį dar čia bendros info įdėsiu ir el.paštu išsiuntinėsiu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.