Pereiti prie turinio

marco

Nariai
  • Pranešimai

    53
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas marco turinys

  1. Man esme tokiu pakelimu paaiskinkit, nes kazko nesuprantu tokiu zmoniu
  2. o cia mano laisvalaikis dziaugsmas su pirmuoju sniegu:D
  3. Kaip tik and dienu ruosiu tvarkyti rankini abi puses ir gal kartais jau kazka pritaikiai ?
  4. Dabar klausimas ar gerve opene reikalinga bus???
  5. Jei nori su visais varomais perki toyota, o pas nissana tik galas blokojasi, ARB gamina blokiruotes priekiniam tiltui, o su viena kolega sutinku kad reikia moketi vaziuoti su blokiruotem, neprotingai naudojant blokiruotes galima greitai tilta tiek priekini tiek galini suvaryti todel manau kad ir nedejo i priekini tilta:) Be blokiruotes priekini tilta labai sekmingai galima sudrozti apmovus didesnes padangas Nors Patrulio tiltai GR ir naujesnio labai geri taciau vistiek byra:)
  6. Siaip kai keliai sujudinai laidus, mases laida, fyskes persiziurek.
  7. Cia ir problema kad tuos pora tukstanciu laisvu reikia tureti.
  8. Sveiki mieli kolegos turiu jums klausima,prancuzijoje radau Jeep wrangler gana pigiai tik beda kad jis neturi technikinio paso arba paprasciau tariant dokumentu. Firma israsytu tik pirkimo pardavimo faktura kaip priklauso. Kaip man reiketu pasidaryti dokumentus ar prisiregistruoti kad eitu vazinetis gatve. O gal kas turit parduoti wranglerio dokumentus?
  9. nissan the best fuck the rest

  10. nissan the best fuck the rest

  11. nebutina deti nauju ilgesniu spyruokliu gali prietilto privirinti aukstesnius kelmukus ant ko dedasi spyruokles, as savo taip ir pasidariau bei dar bodylift pasidariau.
  12. http://www.youtube.com/watch?v=6hvYA8Rc08E cia kiek suprantu rytas buvo filmuotas
  13. Smagu praitais metais reide buvo. Gediminai siemet vel i pirma vieta pretenduoji? Gaila kad neteks sudalyvauti
  14. Tai cia kaip tam anikdote. Susitiko trijų šalių premjerai Vokietijos, Lenkijos, ir Lietyvos Klausia Lietuvis Vokiečio ir Lenko koks pas jūsų pensinkų pragyvenimo lygis? -Vokietis atsako nu 1000 eurų minus 300 mokesčiai ir 700 eurų lieka. -Lenkas atsako nu 500 zlotų minus 300 mokesčiai ir 200 zlotų dar lieka pragyvenimui. Vokietis su lenku klausia o koks pas jus Lietuvoje Kubilius atsako nu 200 litų pensija minus 300 mokesčiai iš kur jie ta 100 gauna bbz.
  15. vaziuojam su mumis ir viskas aisku bus Kad jus jau labai anksti isvaziuojate :shock: o kurioje vietoje susitinkame vilniuje?
  16. o kur ten moletuose tiksliau ? ziurovams ? gps palikau taurageje, o pats vilniuje esu tai kordinates man siuo atveju nieko nesako
  17. Deje dar dzipo vaziuokle nebaigta perdarineti :roll: , tai tik kaip ziurovai atvaziuosim :wink:
  18. Mums ir pernais užšalo dėžė ir šiemet vėl. Tepalus keičiam po 5 pasivažinėjimu arba po vienų varžybų. Bet vistiek užšala, prieš šalčius vėl pakeitėm tepalus bet taipogi neisijungia atbulinė pavara. :?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.