Pereiti prie turinio

Lijan

Nariai
  • Pranešimai

    52
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Lijan's Achievements

0

Reputacija

  1. Maciau, kad jau dingo numeris is skelbimo, smagaus vazinejimo.
  2. Sveiki, Gal kas yra jau apziureje sita dzipa ir turi ka pakomentuot. Domintu jo techninis stovis. http://www.autogidas.lt/jeep-grand-cherokee-ii-visureigis-2001-0128857551.html
  3. Ka galiu pakomentuoti, Pirkau sita XJ su variklio defektu, varikli nupirkau gera pas Dariu Moletuose pakeite Rafal is forumo tuo paciu pakeite ir sankaba nauja pries kelis metus. Amortikus pirkau pas Meri, naujus "rough county" pries pora metu. Kas del variklio tai masina dirbo graziai, kaip tu sugebejai uzlekti nezinau, sankaba irgi dirbo graziai parduodant, tikrai nebuksavo. Gal dazniau paletintoja reikia naudoti. Kaip amortikai galejo susidrozti per du metus vaziuojant praktiskai vien asfaltu ir kelis kartus I miska nuvaziavus!!! Abiejuose reduktoriuose pats keiciau tepalus ir jie buvo grazus. Elektra, taip buvo problematiska, bet su forumieciu pagalba ja buvo pavyke atvesti iki patenkinamos bukles.
  4. Plastikinis bakas pas mane netiks, nes po apacia stovi duju bakas ir benzo bakas perdarytas (sumazintas). XJ 1990 metu, tai siurblys toks kaip pirmoje Teodoro nuotraukoje.
  5. Gal kas gali parekomenduoti kur isigyti ar pasiulyti toki siurbli?
  6. Patikrinau, kuro slegis yra, pučia benziną per tą nipeliuką. Nezinau kaip stipriai ten turi pusti, bet pučia. O gali but kad vakumo slangutės bele kaip sujunginėtos, ar tas įtakos neturi?
  7. Tai kaip suprantu ta nipeliuko dangteli reikia atsukti ir paspaudus vintili bus matyt, bet cia ant uzkurtos tikrinti reikia?
  8. O kuro slegi galima kaip nors patikrinti? Kur galima isigyti purkstukus uz padoria kaina?
  9. Gal kas susidure ir galit patarti. Turiu 1990 m. Jeep XJ 4,0 Saltas kuriasi is pirmo karto, visais kitais atvejais tik is antro. Kuriant jauciasi benzo kvapas. Uzkurus dirba netolygiai apsukos sokineja, vaziuojant toks vaizdas kad truksta benzo, trukcioja. Jei gazo nespaudi dar gali pavaziuoti, paspaudus pridusta. Kai persijungia dujos dirba gerai ir traukos geros. Kuro siurblys pakeistas (ne originalus) kazkoki panasu pritaike Eolte (gal tas netinkamas) kuro filtras pakeistas, bet problema isliko ta pati.
  10. Tai gal galima placiau apie Insignia pliusus ar minusus. As irgi mastau apie tokios masinos pirkimą. Kazkaip interneta mazokai atsiliepinu apie si modeli.
  11. Gal zinai kas ir kur ta daro? Mano XJ 126 KW butu neblogai pakelti KW jei kaina sito malonumo proto ribose.
  12. Pradėti reikia nuo to, kad kai bus šilta mašina ir kondicionieriaus siurblys neįsijungs, nuimti nuo siurblio fyškę ir patikrinti ar ateina pliusas. Jei pliusas ateina, tada tvarkyti siurbli (Vilniuje tel. 8-659-41426 bachuras tvarko gerai ir daliu turės), nes gali būti per didelis tarpas kondiškės siurblio sankabos ir pan.... Jei pliusas neateina, tada jau pas elektrikus kreiptis reikia. As savo XJ buvau susitvarkes kondicionieriu ir saldė tikrai gerai, bet bėda buvo ta, kad auto 1990 metu ir freonas pilasi i jas kazkoks senas, kuris dabar jau uzdraustas LT ir jo niekas neturi, tai užpildė šituo nauju freonu, kuris siurbli suėdė, per kokius du mėn. Man jau prieš tvarkant sakė kad taip bus bet norėjosi išbandyti.
  13. Lijan

    bega vanduo

    Pas mane JC XJ ir po pedalais buna slapia, nuo kur pradet ziuret tuos nutekejimus? O gal kas zino kur galima uzsakyti JC naujas gumas duru?
  14. Maciau nuotraukas idetas, bet nuorodos i ebay tai tikrai ne.
  15. Prie to pacio gal kas turi tuos plastikinius apvadus apie priekinias lempas, ar zino kur gauti, nes maniskiai jau gerokai apluzineja.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.