Pereiti prie turinio

Pajero ABS klausimai


PATROL

Rekomenduojami pranešimai

na paklibink gerai tą fiškę :) man irgi po šarnyro keitimo buvo užsidegęs abs... :) neįšvalę sujungė, o smėliuks kontaktą pablogino... ten juk žiauriai silpni signalai eina.... per balą pralėkus ir tai būna signalas dingsta...

 

Tai kad tos jungties nėra prie rato, vientisas laidas. Pažiūtėjus po kapotu, laidas eina palei rėmą ir užlenda už variklio :roll:

Jei reikės keisti davikli, teks daryti sujungimą.

Va taip jau būna, kai šarnyro pakeitimas kainuoja 20 lt. Priskaldo malkų ojojoi :twisted:

MP2, 94m., 2,5 tdi, trumpas, jeigu ka. :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • Atsakymus 58
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

  • 3 metų...

prie bendro. kazkada irgi su abs'u kovojau

 

Dar išsiaiškinau kad II pajeruose ABS sistema ir lempute atlieka daug funkciju automobilio diagnostikai ir "darbo" priežiūrai.

šios lemputes pagalba informuojamas (apart ABS sistemos gedimu) vairuotojas apie : tiltu priekinio / galinio nesijungima ar pan. razdatkes darba arba nedarba, stop lemputes perdegima ir panašius ŠŠŠ.

bei išsiaikinau dėl kokios priežasties mirksi centrinio difo lempute ir užsidega abs lempa. (pasirodo tai labai susije) nes (bijau nusisneketi gal kai kurios "funkcijos" yra tik nuo III pajero) bet apart mechaniniu davikliu kurie "mato" kokia velenu padėtis, važiuojant dar nuskaitoma abs davikliu info nuo ratu ko pasekoje duodamas signalas ar isijunge/išsijungė blokavimas. (nors mechaniskai blokiruotes bus sujuntos, bet del kokio nors daviklio neveikimo paneleje bus kalėdinė eglute)

p.s. nustebau kad 93/94 metais mitsius jau tiek buvo prikises elektronikos kad ojojoi....( isivaizduoju kas darosi naujuose dabartiniuose "dzipuose")

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane tas pats 98m.MP2 mirksi centr difas prie jo dar ABS lepute dega.ieskojau kur bedos pro diagnostikas vazinejau ir daviklius abs keiciau rezultatas tas pats,tik pinigus diagnostikom isleidau :( tik pastebejau kai ijungi prikini tilta ABS uzgesta tada veikia :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Truputi ne į temą, bet apie ABS. Kai važiuoji slidžiu ar patižusiu snieguotu keliu ir prilaikai arklius spausdamas stabdį, gaunasi atvirkštinis variantas. Tai yra mašina pradeda greitėt, ir vis to neda..... ABS dėka. Žodžiu jei tik pajaučia praslydimą pristabdant iškart kelią apsukas automatiškai. Ant neutralkės bandžiau stabdyt tai apsukos 2500.

Taip turi būt, ar tik pas mano MPII tokios nesamonės vyksta.

Bandžiau skambint i micių centrą, tai konkretaus atsakymo negavau, tipo jei taip vyksta reiškias tai turi būti :blink:

Redagavo alex45
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Po ilgu ieskojimu noreciau pasidalint patirtimi :pakeite ABS dvikli,ABS valdymo bloka, praskambino visas grandines ir galutiniam rezultate neveikianti lempute galiniam zibinte....:-)

 

Pala pala... Tai tipo dėl neveikiančios lemputės galiniam žibintė ir neveikė ABS??? :blink:/>

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 savaičių...

Taip,pakeitus lempute ABS pradejo veikt

 

Cia ne juokas o kaskokia nesamone :) po ralio gryzinejau uzsidede lempa abs ir jis neveikia paskui pastebejau kad prie farkopo kur fiske yra atsilenkus (kaskur uzkabinau) paspiriau kad i vieta atsistotu ir abs atsirado :))))))))))))))) Nesamoniu nesamone

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

sveiki kad nekurt naujos temos paklausiu cia. dingo stabziai is po nakties vakare gryzau viskas ok ryte ner stabdziu paspaudai lyg ir atsiranda pavaziuoji ir vel spaudau maniau pagrindinis kranas pakeiciau rmk ir vistiek tas pats a trodo nusiorina viskas gerai bisky pastovi ir vel pumpuot reik gal kas susidure su sitokiom anomalijom mp2 94metu su abs

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gali magistrale but prakiurusi arba per suportu cilindriukus..pasiziurek kur slapia...

pas mane panasiai buvo tai slapias galinio rato vienas buvo...kadangui neturejau salygu (detaliu) pakeisti, isardziau pravaliau surinkau su senom detalem..kol kas sausa.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai va kad cia ir esme kad skystis nedingsta ir neslapiuoja niekur. kai uzpumpuoju ir laikau jauciasi povaliai seda pedalas. atrodo taip kad oro butu sistemoje bet atrodo 1.5 litro praleidau neturi but.taigi ne pirma masina. o abs kazi kaip mazu ir tas gali but.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.