Pereiti prie turinio

G3d4z

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Šiauliai

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

G3d4z's Achievements

0

Reputacija

  1. Maniškis 5-duris 2.8 su 31 MT padangom vidutiniškai ima ~12l, mieste ~15l.
  2. Kad nekurti naujos temos, turiu klausima. Nusprogo MP2 spidometras, neberodo greicio, buna kartais uzeina, kad rodykle sokineja per visa skale. Tachometras veikia normaliai. Kur ieskoti slieku?
  3. Pala pala... Tai tipo dėl neveikiančios lemputės galiniam žibintė ir neveikė ABS??? :blink:/>
  4. Dėkui už atsakymą, reiks užsiimti su žvakėm.
  5. Taigi pamatavau kiek laiko dirba relė. Tai rezultatai tokie: įjungus degimą žvakes kaitina ~5-6s poto atsijungia, užvedus variklį vėl pradeda kaitinti ir relė atsijungia po 2-3min. Vienam forume radau info, kad relė atsijungia po užvedimo praėjus 180s arba kai aušinimo skystis pasiekia 60C temperatūrą. Tai vat klausimas ar tikrai taip turi būti?
  6. Nenorėjau kurti naujos temos, bet gal kas apie žvakes pasakys 2,8 motorui. Prieš kelis mėn perdegė 2 pakaitinmo žvakės, galvoju pataupysiu ir nupirkau tik 2 ( nors pardavėjas siulė keist visas 4 vienodas iškart ). Po kelių sav. vėl 2 perdegė ( aišku tos naujosios ), na galvoju paklausysiu pardavėjo ir nusuksiu visas 4 vienodas naujas. Susukau... Pasidžiaugiau netgi apie 1 mėn, vėl 2 perdegė.. Kur ieškot gedimo? Nes manau, kad čia jau nebe žvakėse bėda..
  7. Man ABS lemputė užsidėgė ir dingo ABS, kai servise pakeitė priekines stabdžių kaladėles, bet kadangi skubiai reikėjo mašinos tai neradau laiko kada pažiūrėt tą ABS..
  8. Aš po vieno pasivažinėjimo buvau suplėšęs ir vidinę ir išorinę gumas, tai Šiauliuose radau be problemų. Tad manau Kaune, turėtų tikrai jų būti...
  9. http://www.balsas.lt/naujiena/594084/prekes-kurios-suprojektuotos-sugesti/1
  10. ~12l ant 100km, bent jau pas mane toks vidurkis. Apsukos, berods ~2800rpm prie 100km/h.
  11. O šlangutes bandei tikrint? Gal kur biški prakiurus ir vakuumo neužtenka. Po priekiniu tiltu yra toks vakuuminis grybas, ten patikrink šlangutes, nes kaip minėjai tepalo jose buvo, to neturėtu tikrai būti.
  12. Taip abu, nes po vieną nepardavė ir tyngėjau ten eksperimentuoti.
  13. Per šrotus perskambink, tikrai rasi. Tikrint ten neapsimoka, nes jis dvigubas yra, neardysi gi iš kito poto. Man ta pati bėda buvo, pakeičiau ir viskas ok. Mokejau 40-50lt kažkur.
  14. Tepalas pro dangtelį turi taškytis, viskas ten OK.
  15. Supratau, bandysiu lupti dėžę lauk, kol dar nesubyrėjo išvis.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.