Pereiti prie turinio

KestasU

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Ukmergė

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

KestasU's Achievements

0

Reputacija

  1. Jei pečiuko sklendės sulūžę, jos nukrenta į apatinę padėtį ir pučia tik šaltą orą. Gana dažnas reiškinys. Yra tema apie tai.
  2. Slėgio daviklio rem. komplektų nebūna. Būna tik slėgio reguliatoriaus (to, kur stovi tolimajam gale reilo) rem. komplektas. https://www.autoaibe.lt/detales/kuro-davikliai-reguliatoriai-voztuvai/bosch-f00n000071-kuro-slegio-voztuvo-rem-k-tas-177587
  3. Gali ruošti biznio planą, nes čia labai skaudi JGC vieta.
  4. Čia greičiausiai yra farkopo (kablio) rėlė. Kai pasijungi ji signalizuoja, jei su posūkiais kas netaip. Pas mane ten dvirėlės stovi. Pastebėjau, kad kai pasijungiu priekabą ir įjungiu priešūkinį gale, tai ant auto priešrūkinis nedega, bet dega ant priekabos.
  5. Oro burbulų nėra. Bandysiu ištrint klaidas ir žiūrėt kokios atsiras. Pagal tai ir tesiu gedimo paieškas. Dar vieną variantą pasiūlė pažystamas: pažiūrėti ar per purkštukų abratkes kuras neina atgal. Jei purkštukai kiauri irgi gali slėgio nesukelti, kol suki starteriu. O su ta šmara (valikliu) paima apsukas didesnes ir užsikuria.
  6. Sveiki, forumiečiai. Ratavokit, gebėkit. Kalba eis apie JGC 2.7 CRD 2002 m. Istorija tokia, kad šiandien, grįžus iš pasivažinėjimo, užgesinau variklį ir po minutės jau nebužkūriau. Suk kiek nori nieko. Patikrinau klaidas, o jų ten puokštė: 0340-paskirstymo velenėlio padėties daviklis 1685-imobilaizeris, raktelis ir t.t. 1130-slėgis RAIL'e (didelis, mažas, slėgio daviklis, slėgio reguliatorius ir t.t.) 1652-Communication BUS Pabandžiau kurti su panelių valikiu (jis mažiau kenksmingas nei eteris) ir vualia - užsikūrė. Važiavau, bandžiau visokiom madom: greit, lėtai, "pedal to metal" - žodžiu visaip. Negesta. Užgesini variklį, bandai užkurti - tylu. Su panelių valikliu užsikuria, dirba, apsukos nešokinėja. Taigi mano samprotavimai tokie: Klaidas 0340,1685,1652 atmetu, nes nesikurtų ir nedirbtų. Lieka 1130. Prieš 2 sav. pakeisti: kuro filtras, pagrindiniai manžetėliai kuro tiekimo sistemoje ( visi, kur yra ant greitų jungčių). Oro tarp kuro filtro ir žemo slėgio siurblio, bei tarp aukšto ir žemo slėgio siurblių nėra. Kadangi anksčiau (prieš 1 mėn.) leido saliarką per vieną aukšto slėgio siurblio galvą - tai buvau pakeitęs tarpines. Viskas buvo OK iki šiandien. Mano samprotavimai: purkštukai, kuro slėgio reguliatorius (jei per aukštas slėgis irgi neleidžia užkurti ), aukšto slėgio siurblys. Nuo ko geriau pradėti, kad įtilpti į kuo mažiau $. HELP !
  7. O ko tu žvengi? Pas MP2 taip būną. Bent man taip buvo. ir ne tik užsidega ABS lemputė, bet ir ABS atjungia.
  8. 3-ioje foto tepalo slėgio daviklis. Pasikeisk ir bus švaru varikliio skyriuje. Kaina: 25-35 Lt.
  9. Dievas duoda komplektą: davė rankas, davė ir gerklę
  10. Dėl priekinių ratų mirgsėjimo: pas mane buvo trūkusi vakumo šlangelė, kuri eina į priekinį tiltą (ta prasme neišjungdavo tilto). Pasitikrink vakumų šlangas.Po kapotu dešnėje pusėje yra du elektriniai vožtuvėliai, kurie valdo vakumus ir juos gali patikrinti.
  11. Jei būtų bėda ABS, tai degtų lemputė prietaisų skydelyje. Ir stabdant ratai čiuožtų, o ne prasisukinėtų (pasitikrink ant slidžios kelio dangos) Ir dar kai stipriai stabdai ar muša per pedalį? Nors pagal simptomus tai su pagrindiniu st. cilindru bėda.
  12. Pedalis dabar kietas ar minkštas? Jei stabdant reikia isiremti, kad net sėdynė traška, tai dar gali buti su vakumu problema. Kokią adatėlę ten tuėjai minty? RMK MPII 2.8.pdf
  13. Pagal tavo aprašytus požymius, tai bėdos pagrindiniame cilindre. Vien rmk pakeisti neužteks, nes išsidėvėjęs vidus. Keisk į naują ir važiuosi. Ne vienai auto taip buvo. Rmk - tai kaip nabašnikui žvakė.
  14. neatnaujino savo būsenos

  15. Aš irgi keičiau žvakes kas keli mėnesiai. Pirkau vidutines(link pigesnių ~60Lt.) Ir taip kankinausi apie metus. Po to atgailėjau truputi lietuviškų pinigų( po 100 su geru viršum už vienetą) ir vualia, jau 4 metai jokios bėdos su užvedimu. P.S. Bet prie didelio minuso (apie -25) akumą dėl visa ko namo parsinešdavau.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.