Pereiti prie turinio

Traskesiai, barskesiai ijungus 4WD tiek Hi tiek Lo pozicijose


awrimux

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

 

Po vieno pasivazinejimo atsirado keisti traskesiai ijungus 4 varomus. Tai pasireiskia ir su paletintoju ir be. Vaziuojant 2 varomais viskas tvarkoje. Traskejimas panasus i toki koks buna pas priekiu varomus auto kuomet susukus vaira traskesiai granatos buna, tik kad cia jokio skirtumo ar vairas susuktas ar ne visvien traska...

Tai ir galvoju kur slieku pradet ieskot. Gal kas susidures daugiau su Feroza gali koki patarima duot. Pirma mintis buvo, kad gal tai automatiniu hub'u beda, bet sita dalis automobilio man tamsus miskas, tai gal ir klystu. Pats isiardyt ir pasiziuret neturiu salygu, o pries atiduodant i "autochirurgo" rankas noretusi turet kazkokiu minciu, kad burtu nesiklausyt, o tuo labiau uz tai bereikalingai moket pinigus.

Dar vienas klausimelis butu toks: Jei jau paaisketu kad tai Hub'u beda, keisciau i mechaninius, o jie gal kartais tinka nuo Daihatsu Rocky ir apskritai kiek toks malonumas gali kainuot? Nes autodaliu parduotuvese paklausus, tai ziuri kaip i durna ir nieko konkretaus negali pasakyt :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

habai nuo rokio kiek atsimenu netinka, buvo didele tema vos ne iki ringo issivyscius. pamenu turejau vienu metu ir roki ir feroza tai jei gerai pamenu matavom mechaninius habus ir netiko.

 

greiciausiai bus habu beda, gal ko nedajungia ar neisjungia, susidetum rankinius ir beda dingtu, bet aisku, ziuret pries perkant rankinius vistiek reiktu, o gal reduktorius koks priekinis?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mhm... turbut teks pazert visa prieki ir ziuret... is kavos tirsciu vargiai ka priburt eis. arba, kaip minejo, reik damust galutinai ir bus aisku. nors tai irgi ne pats geriausias sprendimo budas.

Idomu kiek sudetingas yra darbas nusiimt tarkim reduktoriu? ar reik kazkokiu ypatingu irankiu ar daugiau maziau su "civiliniais" galima prasisukt. jei pavyks susiorganizuot salygas galbut paciam vertetu uzsiimt, nes rankos ne visai is subines isdygusios, irankiu irgi pilnas kablukas, tik jie ne visai tokiem darbam skirti, bet gal pakaktu... o ir dusiai smagiau butu:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei pavyks susiorganizuot salygas galbut paciam vertetu uzsiimt, nes rankos ne visai is subines isdygusios, irankiu irgi pilnas kablukas, tik jie ne visai tokiem darbam skirti, bet gal pakaktu... o ir dusiai smagiau butu:)

Nu tai davažiuok iki manęs - kieme vietos rasim o ir jei prireiks kokio blatnesnio įrankio irgi rasim. Va tik su duobe sunkiau - užimta pastoviai. ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu tai davažiuok iki manęs - kieme vietos rasim o ir jei prireiks kokio blatnesnio įrankio irgi rasim. Va tik su duobe sunkiau - užimta pastoviai. ;)

 

Dekavoju uz pasiulyma, but smagu, bet beda ta, kad ateinancias dvi savaites visiskai laisvo laiko nenusimato... o kaip bus veliau bus matyt, bet tamstos pasiulyma turesiu omeny. Nebent dingtu entuziazmas ir atiduociau kokiam servisui sutvarkyt, bet tikiuosi taip nenutiks :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

del habu pats domejausi, tik bijau suklyst pas roki 26 dantys, o feroza turi 24 dantukus del to ir netynk vo tap va :rolleyes:

Dekoju uz info... as nelabai ir tikejau, kad gali tikt, bet buna gi kartais stebuklu. Teks ardyt ir ziuret esamus. Nors dar reiktu kad kas be manes paklausytu tuos garsus, tai gal geriau ka patartu :) Bet viskam reik surast laiko, o jo siuo metu kaiptik ir ner labiausiai.

Tsakant - jei ner laiko, tai labai tiketina, kad bus pinigu, o kai bus pinigu tai ir remontas nebus beda... zodziu viskas teka sena vaga - Feroza vaziuoja, bet ne taip kaip turetu:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Taigi, siek tiek prikeliu savo tema...

Traskesiai pradejo list jau vaziuojant ir dviem varomais, tiesa labai nezymiai. Ir visa tai persiduoda per pavaru perjungimo svirti gan aiskiai.

Zodziu reikia imtis kazkokiu veiksmu, kol dar automobilis visiskai nesustojo, tai gal kas patars, kas Kaune galetu uz protinga kaina perkratyt mano Ferozika? Nes kaip matau, kad paciam rankos neprieis visa sita reikala pakrutint, tai geriau sumoket kazkam ir netempt i nakti, kol visai nepabiro. Reikalas nera labai skubus, nes daugiau vazineju kitu automobiliu, bet 2-3 sav begije but smagu atiduot i autochirurgo rankas :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.