Pereiti prie turinio

NP senelio 3,3,TD


Rekomenduojami pranešimai

ikaitus varikliui visiskai nukrenta tepalo spaudimas .indeklai visi sudeti nauji pries kelias pakatuskes ir dvejes varzybas .salto matoro ant laisvu rodo virs 3 .kur ieskoti problemos ?gal esat kaskas su panase problema susidure ?ar gali buti problema tepalo siurbly gal? variklis buvo uzkaitintas paskutineme vazevime beveik iki pilno daviklio.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Va dabar gerai nepamenu kaip šitam varikly su tepalo purkštukais stūmuoklių aušinimui - teko rast varijantų kad kaip tyčia anas pakibęs ir ant laisvų slėgio ba-ba.

sitam matore purkstukai stumu prisisuka varstu .gera mintis teks pasiziuret kaiptik karteris nuimtas keiciuosi indeklus nes hana.sudeti indeklai ziema ir prasukta apie300km ir geltoni jau ,gal del tep slegio taip nutiko suciulpe.sunku skrost kai neisimtas matoras ,bet jei neisgimdysiu nieko tai teks ant stalo kelt ir kriausyt.nelabai eina patikrint tarpinio velenelio yvores ,kiek mantyruote krutinau tai kaipir nekliba.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad krumpliai sudiltų tai labai retas varijantas , o tas korpuso padraskymas tau ir duoda kad slėgis kažkur dingsta. Tarp kitko nebandyk lygint pačio korpuso - bus tik blogiau. Palygint galima tik dangtelius.

suprantu puikei kad negalima lyst prie isorinio pavirsiaus nes jei palyginsi tai kaiptik tik tarpely padidinsi ir didesnis se bus.gal kazkas bande restauruot ar pan?ar tik det kita ir nesukt smegenu? dekui forumiecei uz ziniu minciu pasidalinima.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.