Pereiti prie turinio

Plastic

Nariai
  • Pranešimai

    315
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius/Skuodas
  • Pomėgiai
    Medžioklė.

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

Plastic's Achievements

0

Reputacija

  1. Nu tai pigiai atidavė ir būklė dar pakeičiama. Sveikinu su pirkiniu ir sėkmės eksploatuojant.
  2. Nupirkai? Kaip stovis? Baisiai supuvęs? Apsisnargliavęs? Klausiu dėl to, kad įdomu ką už tokius pinigus galima paimti. Tiesa kokia galutinė kaina?
  3. Realiai kas nors ji žiūrėjo? Ar vertas dėmesio? Nuotraukos tai dar pusė velnio būtų. Nors tikrai matos, kad pavažinėtas normaliai. Žiūrinėju ir aš JC XJ 4ltr. Gal kas turit neuždrožtą?
  4. Kažkiek laiko atvažinejau su vectra x18xev naudodamas e85. Nieko nekoregavau ecu pats matyt prisitaikydavo. Vazinejau ne žiemą, tai kaip būtų prie -15 nežinau. Vasarą ir rudenį tas pats kas su bendzu. Dar buvau pabandymui pasidaręs panašiai e70 mišinuka. Taip pat vaziavo, chekas nedege, traukos jau buvo mažiau. Laisvom prie užgesimo ribos, bet neužgesdavo. Paeksperimentavęs grįžau prie e85, poto pardaviau auto, bet dėl kitų priežasčių.
  5. Zinau, kad GDI ir FSI ne opelines sistemos. Bet parases SIDI gali nesulaukt atsakymu. Esme "veikimo principas". Krankliodas: Kokius ratus uzsidejes? Kaip trauka?
  6. Ka reiskia ne paprastas? Jeigu dochas ar koks nors ecotecas tai paprastas. Jei GDI ar FSI tai niekam tikes. Bet kiek radau inf, tai ten dochas turetu but. Gal yra kas toki tureje?
  7. Ka galit papasakoti apie OFB 3.2 151kW varikli? Kiek suprantu ten ne GDI tai su dujom turetu draugauti ar ne? Gal turi kokiu nors igimtu problemu? Vienu zodziu, rezkit viska, ka zinot.
  8. Nedaug ten rinkt. Sparnus nuimsi ir fsio. Pas mane tai jie ten labai lengvai ir greit nusiema, manau, kad ir pas tave tas pats.
  9. Pjauni tiek kol randi normalu metala.. Patikek teko po puse arkos ispjaut, kad rast ta "normalu" metala, bet nieko, po biski ir viskas atsistojo i savo vietas.
  10. Pas mane lietnykai muso, neatsisuko, bet tik persimontaves ratus vaziavau pas tekintoja.
  11. Kai as nuiminejau kliju nebuvo. Nutrauki tas plastmases ir issluoji is garazo pora kibitu slapios zemes.. Tada pamatai, koks ledinis tavo MP..
  12. Cia turbut visiems jos neveikia, nes man taip pat..
  13. Tai kaiptik gerai, tai kas ispuve bet nesimato paima ir iskrenta, nera tai blogai.. Skuode retai bunu, gali ir nerast. O del sratavimo mazeikiuose - Nu jopapa apsisoviau.. Kiek uz rema sumokejai jei nepaslaptis?
  14. Arba gali trumpint grandine per viena dantį. Laiko jau 2 metai..
  15. Tuomi, o kur mazeikiuose sratuoja? Ar cia darbas kazkur kitur vyksta? Nes jomajo, jeigu mazeikiuose yra tai nafik as savo kieme skuode visa ta nesamone dariau... :D/> Blin negi busiu apsisoves.. :D/> p.s. kebula irgi sratuociau bent iki puses.. jeigu jau yra galimybe.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.