Pereiti prie turinio

Body lift vs suspension lift


JUSTAS81

Rekomenduojami pranešimai

  • Atsakymus 67
  • Sukurta
  • Paskutinis atsakymas

Aktyviausi šioje temoje

Aktyviausi šioje temoje

Nuotraukos

Dim, be pikcio, ziurint bendravima forume, toks ispudis susidaro, @isklausisiu, bet padarisiu savaip@ Yra mitso sprendimai, senai atidirbti, kam isradinet dvirati?Ir pvz, ei as, Klevas, Daroga, kas ka pataria, tai vadinasi zino tiksliai, ka ir kaip reik padaryt.  Nes patirtys. :D

5 sm cia fignia.Galima auskarus pailgint ir psio,pigu ir greit, bet zinant kad mitsui linges seda ir luzta , rei daryt taip kaip as parasiau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu gali buti. Kas vienam gerai kitam netinka. Turiu pats minciu bet uzklausiu gal kas ka patars. Tam ir ira forumas. Griztant prie lingiu, tai as nemanau kad patarimas blogas. Paziuresiu jei is donoro iseis lapus panaudot tai taip ir darisiu ;)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dadejau po viena lapa. Is donoro gyvi buvo tik (trumpi) antri lapai is apacios. Jos ir panaudojau. Rezultate gavau man neikiamus 5cm :liux:  Tiesa gal kaskiek padejo dar naujos gumines lingiu ivores, nes kaikur ju visai nebuvo o kur buvo tai tik likuciai kurie nespejo issibarstyt :D  Reiketu paminet kad kalba eina apie 5 duru autobusa.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 11 mėnesių...

Luzo man viena linge o kartu su ja ir viena linges apkaba. Kadangi pas mane sudeta daugiau lapu nei turi buti standartiniu apkabu ilgio neuztenka. Praeita karta radau intercarse bet dabar atneses pavizdi buvau pasiustas nes nezinau nuo kokios masinos reikia. Apiejau dar kruva parduotuviu bet niekur neradau. Kokie butu patarimai? Kur jeskot?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nusipirkau ta pirma nes antra buvo kvadratines formos o ne apvalios. Vizualiai net nesimato skirtumo bet pamatavus sena 73mm nauja 80mm spaustuvu pagalba kiek pakoregavau nauja apkaba ir ji puikiausiai tiko. Dekoju Klevui uz pagalba. Ateiciai sau ir kitiems pakartuosiu koda intercars parduotuveje STR 50102 tiesa taip ir nepasidomejau nuo kokio modelio bet tikrai nuo iveco automobilio.

post-12121-0-80979800-1493837851_thumb.jpg

Redagavo Dima72
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.