Pereiti prie turinio

Hyundai galoper ar vertas demesio


kiuxsas

Rekomenduojami pranešimai

o tu 2,5 td 74 kw jam uztenka normaliai vazinejant. man jis reikalingas y medziokle ir y darba vazinet (miskuos dirbu) ? dabar su frontera 74kw vazineju tai man kazkaip svakokai tik tiek paguodzia kad kuro 8l-100km uztenka...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Musu klube vienas zmogus turejo 2,5Td Galopteri, visai nieko auto, detales pigios jei perki kaip MP, jei kaip Hundaijui tada brangios,Jis ji pirko po gamta pasivazineti i zvejyba nuvaryti, bet po to patrauke i Offrauda tai sake nepatiko,klindavo kaip taburete, seip geras dzipas jei i dumblynus nelysi :wink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jau kokie metai kaip maluosi po miskus su tokiu, metai 1999, varikliukas 2,5 TCI, kebulas trumpas triduris. Variklio sveikatos pilnai uztenka ir pravazumas liux. Tai gryna pirmojo MP kopija, beveik visas kebulas, variklis ir vaziuokle viens prie vieno.

Galima sakyti kad tai pigesnis MP variantas. Bet vistik patarciau, jei jau kisene leidzia geriau pasidairyt ne kopijos o tikrojo Mitsubishi Pajero. Siek tiek sudetingiau su remontu ar detalem, vis tik ne toks jau daznas ir zinomas modelis ir be abejo korejietiska kokybe tai ne japoniska.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu ta kur vokieciuos radautai tik 1999m. kazkur 100000 pravazeves ir kaina labai gera, spalva liux,AC,elktra,geri ratai padangu likutis kokia 80 proc. tik kad keturduris. tikrai neblogai ir vaziuoja ir atrodo tik kad metausi imt ar ne nes niekad nebandes nevazinejas ir dar plius ne japoniskas. palindes po apciabuvau tai kaip ledas atrodo o ant apsaugos ne ybrezimo, atrodo po laukus neganytas, butu toks su mitsubicio zenklu uzsimerkes imciau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na, nezinau kaip ten su tais defektais, mano taip pat parvarytas is vokieciu, pravaziuota 170000 km. nusipirkus reikejo tik voztuvus pareguliuot ir variklis kaip ledas ir kompresija buvo liux. Beje galiu pasakyt kad rudziu galloperiai nelabai bijo, kirmyja tikrai ne greiciau nei MP. Standartines komplektacijos pravazumas toks pat kaip ir MP, niekuo jie ten nesiskiria. Taciau surinkimo kokybe bei detaliu patikimumu MP tikrai lenkia. Nebent pirksi tik seip laikinai pasizaist, o po to parduosi, bet ir parduot bus sudetingiau nei MP.

Geriau neskubek zavetis ta grazia isore, geriau pasidairyk kad ir senesniu MP, NP ar TLC bent jau turesi rimta daikta ilgesniam laikui...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turi vienas medziotojas galoperi.... nu nzn daba ir abs neveikia ir siaip stabdziai fuflina, neziurint kad langai el. neatsidarineja kai tu nori, o atsidarineja kada jie nori, barska traska, automatus su standartiniais ratais jau du kartus keite..... bet vaziuoja ir giliai vaziuoja :) aisku tik ten kur mes galim ji ant slipso issitemti :) sedimu vietu pas ji 7, ziema sildo normaliai, kuriasi normaliai.... esme prieziuros reikalauja, bet vaziuoja.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.