Pereiti prie turinio

gal kas turit uzsideje "sportini vaira"


Rekomenduojami pranešimai

mano didzioji GR-o baranka ziauriai nutrinta galvoju kazka siek tiekmazesnio uzsideti bet niekaip nerandu stebules, turguj ziurejau,nemazas pasirinkimas, bet zinau kad nuo lengvojo nissano netinka nes skyle vaire patrulio didesne.

gal kas zinot kur galu ieskot, aciu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

joo:) neteko aiksu vairuot dideliu ratu su mazu vairu bet turetu nebuti patogu, bet as sportinio mazo ir nenoriu, bet radau mazesniu uz originala ir didesniu uz tuos sportinius.manau turetu buti pats tas.

rimai gariunuose ir ziurejau bet kolkas neturejo tai ko reikia, na ir pardavejas gerokai ikauses buvo:)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Logiškai galvojant, tam tikros markės džipui turėtų pagal šlicus tikti tos pat markės lengvojo modelio vairas...Jei vairas mažesnis, nei originalas, jis uždengia dalį prietaisų, kas kartais nelabai patogu.Mano TOYOTOJ dar originalas, nors pagunda užmauti kokios SUPROS vairą yra nemaža.Reiks kada pamėgint... :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na galima ir negudraut su šlicais.. :) nupjauni ko nereik ir prisuki iš senukų patikusį..:) (palikęs plokštės fragmentą su šlicais)

bet man visai nėr noro keist standartinės TLC barankės, patogi, lengvai sukiojasi... :) niekad nežinai kada į kelmą smūsgį gaus - praverčia tas didelis ratas....

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

atkapsciau per autopliusa. pasirodo mano baranka nuo sunny 91-93m.

sutinku su meriu, kad originalas geriausia, bet kai maniskis buvo gabalais isgrauztas (muset vokietis nervuotas pasitaike :lol: ) o uz patrulini tie "kosmonautai" is kirtimu g. simta lietuvisku uzsiprase ir tas pats dar aptrintas buvo...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

che che aciu nu geras, as kaip tik lengvaji turiu sunny reix ryt nulupt pamatuot nors maniski tox kudas, kaip pas pirma ziguliuka,

o tei bisk mazesni ir storensi zinau kaip smagiai prie ranku limpa.

bet negi slicai skiriasi senuko ir gro nes senukuj mano tai nuo sunny netiko nes skyle per maza, tai ir uzsiparinau.

vienzo aciu visiems, ir geru naujuju!!

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siandien dariua bandyma uzsidejau nuo nissan micra, almera bei sunny, visi ant slicu tiko bet micros geriausia viskas idealiai uzsidengia(tik gaila kad plonytis labai), nuo sunny reikia viena plasmasini apdailos zieda pripjuati nes 5mm vairas iki galo nedaeina, i kozuxa remiasi , nu per jega uzsideda kai plastmase islinktsa bet vel nuo slicu atsoka, o nuo almeros tai posukiai neatsoka ir lieka tarpas tarp vairo ir vairo kozucho kox 2 cm, nu bet gal nuo senesnes almeros eitu nes cia nuo naujesnes su airbagu.

tai dabar supratau kad ant senojo patrulio mano buvo didesni slicai ir visas konusas ,nes tas pats vairas nuo micros nei per kur nelindo o GR'uj lenda.

taigi aciu visiems patarusiems, ieskosiu grazaus pastorinto nuo nissan lengvosios..

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Remiasi i kozucha... kas cia per kozuchas pas GR :) siaip jei remiasi i plasmasias po kuriomis yra visi sviesu ir valytuvu jungimo priciundalai, tai pvz pas senuka tas priciundalas atsilaisvina vienu varztu ir leidziasi arba keliasi... t.y. gali atitolinti arba pritraukti prie barankos....

O as savo senukui sprortini pasidariau is originalo.... paemiaus ir aptraukiau oda ir tinka ir neaptrintas :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.