Pereiti prie turinio

blokiruotes ?


6x6

Rekomenduojami pranešimai

Geriau isigyk sandtrekus irpigiau ir daugiau naudos. Nes blokiruote nevisada galima naudoti. Ratai abu tilto turi buti vienodai uzklimpe ratai tik tiesiai, dzipas turi buti ideliai uzklimpes :D , tada gal ir pades, vaziuoti su blokatoriu negalima, o pinigu tai afigenai kainuoja o naudos o(nulis) :wink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

todėl kad reik labai jaust pedalą ir įgyt patirties (arba bent pasiskaitinėti forumuose kaip gyvena pusašiai, granatos su priekine blokiruote)....

Važiuoja tai geriau, bet jau taip retai prireikia, kad neverta.... o sporte dažnai ant karštųjų klaidų padaroma su ta blokiruote...

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

nebalamutinkit zmogaus. Kas pirmas pasakys, kad blokiruote neduoda naudos, tam isdursiu aki :lol: Skaiciais gal tai ir 20 proc, kaip Deivis sake, bet tai yra laaabai daug. aisku, priekyje jos gali ir nebuti, o gale tai didelis privalumas ir jokia ten sudina LSD, pusiau veikianti, o "griezta", geriausia valdoma, o ne veikianti nuo rato prasisukimu, automatiskai susiblokuojanti ir panasiai... Jei leidzia finansai, pirk i gala ir pajusi skirtuma.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Rimas teisus, pamirsk prieki. Manau visu visureigiu priekinis tiltas yra silpnesnis uz galini tiek del savo konstrukciniu ypatybiu (granatos), tiek del didesnes apkrovos, smugiu ir pan. Dar karta kartoju, jei leidzia finansai - tik valdoma, griezta" blokiruote.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.