Pereiti prie turinio

NP 99m.2.8TD pora klausimu.


Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,turiu pora klausimu:NP 2.8TD ,99metu,standartas,kiek kuro turi imt trasoi vaziuojant 90-100km/h?Siuo metu man atrodo kad labai per daug ima,iki 18L/100km.Kokios silpniausios vietos sitoi masinoi?Masina vaziuos i rusija,~6000km kelio i viena puse,nesinori siurprizu turet.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dar paziurek kiek oro padangose, nes vizualiai atrodo padangos normaliai, o ten tik 1,7- 1,8 atmosferos, ir kuro sanaudom jaucias iskart, jeigu mieste ryja 15-16 tai normalu :lol: jeigu trasoj tai siurblys ne bus kaltas man rodos, forsunkes gal myza :unsure: pas mane buvo uzejas noras ~20l/100km, tai pakeiciau variklio temp davikli, o kuras ne is bulbandzijos kartais????

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Variklio temperaturos daviklis ar turi itakos uzvedimui?Ant salto uzsiveda idealiai,ant karstos tai is pirmo tai is penkto karto ir tai sunkiai.Gal kas turi kokiu minciu ar turejo panasia problema?

pas man taip buvo, saltas spol abarota , o silta visa laik ilgiau pasukt reikedavo, tas pats buvo kai temp daviklis buvo geras ir blogas, kiek man sake, tai tipo kompas siltam varikliui reguliuoja kiek ilgai sildyt saliarka, kiek tame tiesos nezinau.

bet pabandyk pats viena kart pasildes antra kart jau sildymas neisijungia

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

...galvociau kuro siurblys kai ykaista isiplecia metalas ir siurblys nesugeba isspaust reikiamo slegio kad purkstukas ispurkstu ...

jeigu taip butu, tai ir dirbtu negraziai, ar galvoji slegio nepakeltu tik uzvedant , o poto jau jis atsirastu :rolleyes: o siaip tam paciam vikruse gali ir siurblio mechanine dali patikrint, nes tokiu gedimu kompas nerodys

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siaip si masina balom tikrai neskirta, nes po kiekvieno pasivazinejimo, kai jinai gaudavo vandens visada islysdavo bedos kazkokios, vienos greiciau pasinaikindavo kitos leciau, aisku iskart paruosus ja nardymam, gal viso to nebutu :D bet juk nieks nesiruose i bala ja kist :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 savaičių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.