Pereiti prie turinio

lempos


ricardas78

Rekomenduojami pranešimai

gal kas galėtų pasakyti kaip pasikeisti tas lempas - niekaip neprieinu/nerandu varžtų ir kaip juos atsukti? (gal reikia sparną nuimti ? )

 

Senesnaim cherokiui veiksmas toks: atsuki sonini geltona stacia "posuki", tada nuimi plastmase apie lempa 4 varztai, o tada 4 varztais atsuki skardini nerzaveikini remeli aplink lempos stikla. Ir viskas, lempa rankoj.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dėkui wink.gif

Berods Grandui jos kiek per mažos (o senesniam pats tas ). O gal Grandui - tinka nuo Cherokio visi tie lempų apvadai/rrėmeliai ir t.t. ?

 

Gal kas žino nuo kokios mašinos tinka Grandui ?

 

 

Grandui tinka tik Grando, beje kur gaut abi iš karto naujas, man reik abieju

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei lempos sviecia silpnai dar nereiskia kad lempu reflektoriui hana, rekomenduoju pasidaryti maitinima per dideles sroves reles, jei netikit padarykit eksperimenta, nuo akumo "PLIUS" gnybto paimkite laideli ijunkite tarkime tolimas sviesas ir ta laideli prijunkite prie svieciancios lempos tolimu sviesu gnybto, dazniausiai lempos sviecia plius 30 % ryskiau, taip yra del susioksidavusiu jungciu ir senos pravodkes, i tai galima nekreipti demesio, bet padaryti patobulinima paprasciau nei paprasta

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip, galima stipresnes. Mano toj nuorodoj raso, kad galima 100/170W naudoti. Siaip pas mane cherokee buvo idetos lemputes man rodos 100/140W (ar kazkas pan., nes dabar nera tokiu pirkt :), ten matomai nuo gimimo jos nekeistos buvo :), nes kai viena perdege, teko keisti abi.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.