Pereiti prie turinio

rokazas

Nariai
  • Pranešimai

    91
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

rokazas paskutinį kartą laimėjo Balandžio 3 2011

rokazas patalpino geriausiai įvertintą turinį!

Kontaktai

  • Skype
    rookaz

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius
  • Pomėgiai
    Parasparniai, avia modeliai, visureigiai... Ir siaip visokia technika :) Megstu pakonstruot, pabraizyt. Ir po padange paskraidyt :)

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

rokazas's Achievements

1

Reputacija

  1. turiu demferi 868710193

  2. Sveiki, gal kas esat daresi patruliui dugno apsauga? Yra noras pasidaryti, gal kas jei esat dare, pasidalintu patirtimi? Arba gal tinka kokio kito modelio?
  3. Cia dar prototipas 20kw motoras, remas ir visa kita ranku darbo (Lietuva). ~50kg svoris. Smagus, svelniai tariant
  4. Gal nesupyks autorius temos, bet i el. dviraciu tema Smagus aparatai visai
  5. Tai gal iki to solenoido kazkur leidzia? Arba ta "kriause" ant tilto durniuoja? Arba pats solenoidas.
  6. Paieskok, buvo jau kelios temos apie ta pati.
  7. Tai taip, susiperkam visi BNV X6, brifingas stikliuose arba kempinksi. Pavazinejam po pievelia kuriam nors golfo klube. Vakariene taip pat kokiam ''istaigingam'' restorane, o poto vakare i koki klubasika (vietoj pirties). Nu puikiai butu P.S. atsiprasau labai, kad ne i tema
  8. Kaip ten sakoma? Geriau kartais patyleti, protingesnis atrodai...
  9. Kokia vamzdeliu bukle? Ten du turi ateiti is po kapoto i galini tilta (i ta kriausia). Man buvo prapuve kazkur vamzdelis. Uzsiblokavo ir neatsiblokavo paskui. Pakeiciau i slangutes gumines ir baigesi bedos.
  10. Ir as prie to pacio paklausiu apie webasta. Situacija tokia: auto - Nissan Primastar (tas pats trafic'as ar vivaro). Jau gamykliskai imontuota Webasta. Be jokio valdymo, automatine. Ir pastaruoju metu pradejo suda malt. Pirma tai isijungia kada nori. T.y. kaip suprantu turetu pati isijungti kai saltas motoras ir kai lauke 4 ar maziau laipsniu silumos, bet ji buna uzsikuria ir kai motoras siltas, pvz. vaziuoji autostrada, ivaziuoji i miesta (lauke buvo 6-7 laipsniai) ir pyst pradeda uzsikurinet. Tada pradejo labai garsiai dirbti (seniau lygtais daug tyliau "uzdavo") ir dumint labai pradejo (baltai) plius dvokia labai (degancia salerka). Buna kad ryte bando kurtis bet taip ir neuzsikuria. Papuksi ir nutyla. Po kurio laiko kai vel masina uzvedi, uzsikuria. Gal kas koki meistra parekomenduos vilniuj? O gal filtrus kokius reikia pavalyt jei ten tokie yra?
  11. O ant paneles, po magu pacioj apacioj nera mygtuko su veidrodeliu nupiestu? Bent jau V70 tokiu pat metu volvoj, butent ten tas mygtukas uzlkenkimui.
  12. Sveiki, vel bedele su patruliu (GR'as, 2.8). Pradejo leisti tepala per greiciu dezes "prieki". Na ten kur motoras su deze jungiasi. Prisegu nuotrauka. Tepalas tamsus, greiciausiai is motoro. Toks jausmas, kad sunkiasi per tarpine. Ar daug reikalu sutvarkyt? Deze imti lauk kaip suprantu tikrai reiks. Gal kam kazkas panasaus buvo? Dekui.
  13. Sveiki, gal kam buvo taip ar patarsit kur slieku ieskot. Zodziu keiciau GR'o (2.8), greiciu dezes tepala pries pora dienu. Ir pradejo dabar penktu begiu vaziuojant (kazkur nuo 2000 apsuku), sklisti garzas toks kaip zyzimo is dezes (greiciausiai, kad is dezes, nes garsas ateina tiesiai nuo begiu perjungimo svirties). Garsas atsiranda kai masina jau pasilus buna (kol saltas motoras ir t.t., isvaziavus i trasa, jungi penkta begi ir nieko, ir po keliu km pradeda tas garsas atsirast). Didinant apsukas, garsas po biski dideja. Visais kitais begiais (prie tokiu pat apsuku), jokio garso. Visi begiai jungiasi puikiai. Ar gali taip buti del per truputi klampesnio tepalo? Arba del jo trukumo (gal nedapyliau iki galo)? Dekui uz visus pasamprotavimus
  14. Jeigu apie ta pati saugikli kalbam, tai ten zvakiu pakaitinimo (ant dangtelio parasyta Glow plugs). Bet kokios sasajos jo su skydeliu, tai nezinau.
  15. Saugiklius tikrinau, visi sveiki. Radau ir antra rele. Po ta pacia skardele, ant abieju rele yra geltoni lipdukai su uzrasais Glow plug. Viena didesne, kita mazesne. Siandien visa diena masina prastovejo, tai vakare vos vos uzsikure. Dar skaiciau senose temose, kad kazkas tiesiog laida tiesiai nuo akumo (pliusini kaip suprantu) tiesiai prie zvakiu prijungdavo. Zinau, kad nesamone cia aisku, bet visa savaite nelabai laiko rimtam tvarkymui turesiu, o masina reikalinga. Tai gal gali kas man, jaunam ir nepatyrusiam , paasikinti kaip sita reikala teisingai atlikt? tiesiog nuo pliuso akumo laida palaikyt prie zvakiu synos tos ar kaip?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.