Pereiti prie turinio

problema su frontes stabdziais


Egis

Rekomenduojami pranešimai

sveiki nebezinau ka bedaryt su frontes stabdziais.viska isbandziau,pakeiciau naujas kaladeles prieki ir gale,rankinis ciuozia ant asfalto bet stabdziai is pirmo karto paciam gale is antro karto geri.is pirmo stabdo bet paciam gale,jeigu butu koks pagrindinis cilindriukas tai nuspaudus pedala ,pedalas po truputi eitu zemyn,bet pedalas stovi vietoje.Gal kas esat susidures su sia problema?As jau nebezinau ka bekeist gal kas patarsit aciu?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kai stapdo nevienodai ir kaista diskai-greičiausiai būna cilindrukai prižėlę, kai pedalo didelė eiga ir stapdžiai būgniniai- tai nepakankamai sukeltos kaladėlės, kai stapdžiai diskiniai- greičiausiai per didelė brinda ant diskų ;)

stabdziai bugniniai galiniai jeigu butu nesukeltos kaladeles patraukus rankini atsirastu stabdziai o cia visvien neatsiranda kaladeles buvau privedes iki kaitimo vistiek taspats

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Laba, pas mane buvo tas pats.

Padariau pakeitimus: ismeciau reguliatoriu, nauji vamzdukai nuo pagrindinio i gala, priekis nuo galo nepriklausomai, stabdziai geri tik pavargau kol nuorinau gala.

patogiausiai orint tryse: vienas pedala laiko, kitas atsuka nuorintoje, o trecias per beveik nuimta bugna su atsuktuvais suspaudzia cilindriukus.

po tokio nuprinimo ir pedalas pakilo, ie visi keturi blokuojasi. iki tol kol taip nenuorinau galejau sustoti tik po trecia paspadimo.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 mėnesių...
  • po 2 mėnesių...

del minksto pedalo tai patariu turet kantrybes , mes su uosvio teranu zaidem gal dvi savaites su nuorinimu , ko tik neisbadem kol galiausiai priejom isvados kad vis pavazinet ir paorint , pavazinet ir paorint , po ilgo vargo dbr vel gerai , ir patarciau kiekviena karta nepamirsti nuorinti stabdziu slegio reguliatoriaus

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...
  • po 2 mėnesių...

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.