Pereiti prie turinio

ssjmrmarko

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas ssjmrmarko turinys

  1. la, pas mane ji buvo pradejus leist, tai as ja isemiau. dirba, kurias, tik kadangi siurbli reik parinkt (jis dreksta) tai po ilgesnio stovejimo uskurus partukcioje, kol oras issivaiksto. o grystama is kuro filtro reikia glusint tik tada kai neveikia vostuvelis esantis us kuro temperaturinio daviklio esantis kuro pompos korpuse.
  2. Sveiki,ta orginali pompa, kur stovi prie issipletimobakelio, pas mane ir kai ijungi degima ji paveikia poto nustoja. o ja paleidineja ausinimo temperaturos daviklis. kai variklis susytla per daug ijungia papildoma cirkuliasija, kad ausintusi geriau. bent pas 2.3td tas daviklis stovi virs termostato. atidarius kapota jis matomas is virsaus. nuemus fiske ir uztrumpinus suveiks rele (esanti prie vairuotojo lempos) ir paleis cirkuliacini siurbly. ateiciai - jei nutruko dirziukas kuris suka vandens pompa, o planuoji dar judet, tai uztrumpini ir cirkuliacija variklyja yra.
  3. Laba, pas mane buvo tas pats. Padariau pakeitimus: ismeciau reguliatoriu, nauji vamzdukai nuo pagrindinio i gala, priekis nuo galo nepriklausomai, stabdziai geri tik pavargau kol nuorinau gala. patogiausiai orint tryse: vienas pedala laiko, kitas atsuka nuorintoje, o trecias per beveik nuimta bugna su atsuktuvais suspaudzia cilindriukus. po tokio nuprinimo ir pedalas pakilo, ie visi keturi blokuojasi. iki tol kol taip nenuorinau galejau sustoti tik po trecia paspadimo.
  4. Sveiki, mechaniniu tepalo davikliu matavausi slegi ir ant karsto net 0.5 bar. nesiekia. Tepalo pompos dantraciu darbines vietos gana padilusios, tepalo slegio redukcinis vostuvas-pritrintas ir gerai veikia. Tepalo termostatas buvo neveikiantis, tai buvo pasalintas. Veliau bus atlikti ir kiti remonto darbai. Kai zinosiu tikra priezasti kas vagia tepalo slegi ,pranesiu
  5. Pas mane Frontera 2.3td ir ta pati beda su slegiu tepalo, viena priezastis buna dantraciai arba korpusas su dankteliu grioviais isejas, dar buna kad toi pacioje pompoje redukcinio vostuvo sandarinimo vieta duobutemis isdauzyta. Jei iseis pasimatuok su mehcaniniu tepalo slegio davikliu ant karsto variklio turetum rasti koki 0,3 bar. ant laisvu.
  6. LA, gal galima placiau apie tepalo pompa, dalys sandara, kur daliu jieskot remontiniu???
  7. Kardano pakabinamo guolio Febi NR.:18301 (Ford Pkw). Reik tik ausis prisukimo pritrumpint. Kardano sujungimo gumos Febi Nr.: 04435 (Bmw, Volvo Pkw). Truputi siauresne, skyles tinka.
  8. Tai va, pakeiciau ir guma kardano (volvo, bmw)ir pakabinama guoli(ford transit), abi detales naujos ir gana pigios, viska gavau eolte, ryt febinius kodus imesiu, kam reik galesit nusipirkt. gumos skyles tinka, tik ciuciut seuresne, o guolio ausis reik pripjaut ir dvi skyles guolio reme pragrest.
  9. Aciu uz pagalbas, o visus remonto darbus atlikciau pats, ar su kitu pagalba.
  10. Bet priezastis taip ir nebuvo rasta del to slegio, ar indeklai, ar tepalo siurblys, ar turbina per dauk praleidzia???? man kas kaip baugu, nera slegio - nera tepimo = uzkale :)nesinori tokios situacijos.
  11. I sita varikli galima piklti 5w40 10w40 ir 15w40, svarbu kad turbininiams varikliams butu skirtas, o davikliai geri jie yra du, vienas uzdega lempa kitas slegi rodo ant skydelio, ir kai slegio rodykle nukrenta tada ir lempute uzsidega. galima viena atjunkt ir lempa nenervuos
  12. Tepalo daviklis nemeluoja, Tepalai du kartu is eiles keisti ir abu skirtingi, antri tepalai patikimi, isbandyti, su jais visos serviso masinytes isvaziuoja is serviso ir nesiskundzia, nuo ju nei pridegimo nei nuosedu nebuna, ir su kitais tepalais nesipjauna. (pakabinamo guolio biudzetinis variantas Ford tranzito nuo 96m.) Jis tinka gerai? ir kaip su laikimu??? O del gumos, be sroto kitu varijantu yra??
  13. Sveiki gal kartais susiduret kas su tokiom problemelem??? Frontera A 2.3td: 1.Susilus varikliui dinksta tepalo slegis, ant laisvu apsuku. 2.Kur jieskoti galinio kardano sudurimo gumos ir pakabinamo guolio. 3.Kur patikimai padaryti ratu suvedima.Kaune 4.Kokie slegiai priklauso padangose. daba 225/75 r15, planuose 235/75 r15 - 31/10.5 r15 Isanksto Aciu.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.