Pereiti prie turinio

Egis

Nariai
  • Pranešimai

    47
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    kupiskis 35coliai

Egis's Achievements

0

Reputacija

  1. sveiki pasidalinsiu,man nutikusia problema gal kam nors pravers,nes per sia problema isleidau nemazai pinigu ir nervu,turiu jeep grand cheroka 93m.4,0l,bendzinas dujos,viskas prasidejo nuo to kad masina uzsikuria,padirba 3s ir gesta,kompas jokiu klaidu nemeta,istikrinom visus laidus pagal shema ir nieko neradome,tada nuo kitos masinos padavem dujas viskas tvarkoj masina dirba,pas mane dujos tiesiogines todel masina turi padirbti ant bendzino kol perjunks dujas,po ilgu diskusiju ir eksperimentu priejome prie isvados kad kompas atjungia purkstukus.tada pirkau kompa 95m.idejom niekas nepasikeite,dabar nesenei nupirkau 94m.nei kodai nei raides niekas netiko idejom dirba kaip laikrodukas.Stai jums ir amerikonas nesuprasi nei ju kodu nei raidziu,reikia tartis perkant kompa kad leistu pabandyt nes galit pinigus ismesti i bala ir naudos jokios,sekmes remontuojant,jei kam iskils kokiu klausimu klauskit
  2. nupirkau vakar kompa 94m,siandien idejau ir dirba kaip bitute,problema ir buvo kompas,sunku su tais amerikonais,buvau nupirkes 95m kompa uzsiveda ir gesta,o su situo dirba be problemu.pagaliau viena problema issprendem.
  3. pas mane bus kompas visai kitoks,ir mano grandas 93m.nuo 96m,pradejo jiems eiti visai kitokia ipurskimo sistema,mano su naujais neis visiskai.nezinau siandien atsiveziau nupirkes dar viena kompa 94m.ryt bandysiu parasysiu kaip sekesi.
  4. ne nera bet pas mane vedasi bet uzgesta
  5. o tau isvis nesivede su senu kompu?
  6. bandziau viska bet kompas naujasniu metu,negali but problema del to?todel ir ieskau gal kas turi toki cheroka pabandyt kompa idet.
  7. isbandem viska reikoj spaudimas yra ,purkstukai geri bet kai masina uzsikuria purkstukuose dingsta impulsas,o visus purkstukus pagal chema valdo kompas. gal kas zinot koki meistra kas su jeep uzsiima.
  8. sveiki gal kas zinot ,ar turit grand cheroka 93m.4,0l bendzas kur butu galima pasitikrint kompa,nes turiu du ir nei su vienu nedirba ant bendzo,meistrai aiskina kad kompas valdo purkstukus ir reikia kompo grinai tu metu.
  9. sveiki gal kas turit Grand cherokui 93m.4l.bendzinas holo davikli,automatas,daviklis triju laidu,prisisuka dviem varzteliais,daviklio kodas 56026882.
  10. reiks pabandyt bet nemanau kad kas pasikeis,nes per gryztama kuras eina gerai kai siurbli ijungia.
  11. 93m grande jokio imobilaizerio nera,katik paziurejau kazkas su kuru negerai eisiu dar ziuret.
  12. ar cia gali spynele durniuot,kazkaip nesitiki ,reiktu pabandit pakeist?bet jeigu paduodi kura per vakumine zarnele variklis dirba,prieko cia spynele?
  13. tokiu metu grande imobilaizerio nera,dar atlikau viena bandima,numoviau viena vakumine zarnele nuo isiurbimo kolektoriaus ir idejau ja i buteli su bendzinu kol butelyja buvo bendzino variklis dirbo,gal su kuro sistema kazkas netaip?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.