Pereiti prie turinio

K_nerijus

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas K_nerijus turinys

  1. Savaitinis kai gali atskirom savaites dienom nustatyt kita isijungimo/isjungimo laika.
  2. As irgi vis dairausi kazko panasau, bet tiek moket kiek ginalas saukia nekyla ranka. Jei kas LT pasiulytu uz ebay kaina tikriausiai jau tureciau savo garaze.
  3. Ne taip mazai NM turi ir ratus laisvai atsuktu http://old.ginalas.lt/lt/katalogas/milwaukee/akumuliatoriniai-irankiaicat270/18-v-lithium-ioncat275/suktuvai-greztuvai-verzliasukiai-perforatoriai/2135.html
  4. Reklaminiai praktiskai vienkartiniai, ziema lankstomi suluzta, kaip ir pardavejas sake kokioms lentoms ar dar kam uzdengt ir nejudint viskas OK, bet negalim lygint su furiniais.
  5. Jeigu pirkėjui buvo parduota netinkamos kokybės ne maisto prekė ir pardavėjas su pirkėju neaptarė jos trūkumų, pirkėjas turi teisę savo pasirinkimu iš pardavėjo reikalauti: - pakeisti netinkamos kokybės prekę tinkamos kokybės preke; - atitinkamaisumažinti prekės kainą; - per protingą terminąneatlygintinai pašalinti prekės trūkumus; - atlyginti prekės trūkumų pašalinimo išlaidas, jeigu pardavėjui per protingą terminą jų nepašalinus trūkumus pašalino vartotojas pats ar trečiųjų asmenų padedamas; - vienašališkai nutraukti pirkimo-pardavimo sutartį ir pareikalauti grąžinti už prekę sumokėtus pinigus. Renkiesi paskutini varianta (jei kasininkes nesutinka eini pas direktoriu ir nesusitares zodziu, rastu rasai prasyma, kopija su zyma kad gavo pasilieki sau) ir graziniesi pinigus, nesvarbu ka jie sako. Jei nesusitari rasai parasyma VNMPI (valstybinei ne maisto produktu inspekcijai)pridedi prasyma kuri parasei prekybos centre) po ju apsilankymo reikalai turetu sprestis Tavo naudai, jei pirkes kaip fizinis asmuo. Jei ir isveze remontui pinigus gali grazintis.
  6. http://www.4x4forum.lt/index.php?/topic/24939-nissan-patrol-33-d-86-metu-dalys/
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.