Pereiti prie turinio

martynuxas

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Jašiūnai

martynuxas's Achievements

0

Reputacija

  1. Nekuriant naujos temos, zodziu esme tokia, jog esu issikeles jeep wj, ilgintos traukes, kiti amortikai spyruokles ir t.t. Gaunasi apie 4,5 inch liftas. Ir per pazistamus norejau pravaryti techa, bet jie net neziureje nenori ji varyt i vidu, nes sako jog negali but toks aukstas. O tai kaip su lift kitais zmones praeina techa?
  2. Sveikas, zodziu pas mane lugiai ta pati beda. Keitei vis delto razdatke? Ar issprendei beda kaip nors?
  3. Sveiki, klausimas Jeepistams del automatines dezes. pas mane stovi 42RE. ar tiks man aisin 43LE deze? ar reikia kazkokiu perdarymu? ar kompo reikia ir t.t. ?? aciu uz atsakymus
  4. ne tame esme, bet jau issprendziau problema
  5. Sveiki, tokia problema: uzvedus ir stovint ant laisvu, gazuoja iki redlaino viskas ok, vaziuojant spaudi gaza iki dugno ir jis pastoviai ant 3k apsuku perjungia, nekelia apsuku iki galo, gal zinot kas per problema?
  6. Sveikas, taip, vakar palindau po jeepu ir buvo dvieju kontaktu fyske ant razdatkes nusimovus, ijungiau atgal ir visos pavaros atsirado
  7. Sveiki, iskilo tokia problema. Jeep Grand Cherokee ZJ 4.0 automatas, razdatke 3 padeciu. vaziuojant ant high viskas ok, perjungiant razdatke ant low, neperjungia pavaru, vaziuoja pastoviai tik pirma pavara, kas galetu but, gal kam nors buvo?
  8. Sveiki, iskilo tokia problema. Jeep Grand Cherokee ZJ 4.0 automatas, razdatke 3 padeciu. vaziuojant ant high viskas ok, perjungiant razdatke ant low, neperjungia pavaru, vaziuoja pastoviai tik pirma pavara, kas galetu but, gal kam nors buvo?
  9. aciu uz atsakyma, gal dar bus zinanciu
  10. Sveiki, kokias parduotuves zinote VILNIUJE kur galima butu rasti daugiausiai parduodamu daliu jeepui?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.