Pereiti prie turinio

zuleks

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Miestas/Klubas
    Panevezys

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

zuleks's Achievements

0

Reputacija

  1. Gali būti, kad jau sukietėjusios, reiks pasikeisti kartu su koliko tarpinėm. Beje iš kur gumytes ėmei? OEM ar nuo kažko pritaikei? Akumas geras, generatorius krauna gerai, traukia gan smagiai kaip tokia kuvalda. Tik keistai, kad pilnai sustojus apsukos pašoksta ir nukrenta.
  2. Jokio skirtumo, bet gal labai mažai siurbia oro, dėl to nepasijaučia purškiant.
  3. Dujų nėra. Ką tik stabdžių diskų valikliu nupurškiau purkštukus, aplink įsiurbimo koliką, aplink gazo sklendę, dar prisijungęs per diagnostiką stebėjau apsukų kreivę, tai niekas nepasikeitė, dar ryt pabandysiu ant visiškai šalto variklio nupurkšti, šaltas vistiek jautresnis
  4. Turiu šiokią tokią problemą, WH 4.7 170kw, užkūrus ir kai apsukos nukrenta, variklis dreba, ir gan gerai jaučiasi sėdint, užkaitus varikliui, drebėjimas minimalus, bent truputi paspaudus gazą variklis kuo gražiausiai dirba. Žvakės naujos, uždegimo ričių varžą matavau visų vienoda (nors gal tai esmės nesudaro), laisvos eigos vožtuvą išploviau. Turiu šiokią tokią diagnostika, tai ant laisvų šokinėja uždegimo kampas nuo 3 iki 8 laipsnių (nors gal tai ir esmės neturi). Kas kur dar ieškotumėt bėdų?
  5. Gal kas zinot kur rasti Chrysler 8.25 su 3.73 perdavimu pora?
  6. Čia iškart checkas užsidegė išpjovus katulikus ir įsukus apgavikus. Greičiausiai su apgavikais nieko neišeis, ar programuot ar kokias varžas dėt išeitų?
  7. P0420 ir P0430 o apgavikai https://www.google.lt/search?q=lambda+apgavikai&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiy89GR4ebrAhVuAhAIHe_8ATQQ_AUoAXoECA4QAw&biw=1366&bih=625#imgrc=psj6V4f2Ta6XxM tokie.
  8. Gal kas patars kaip apgauti antras lambdas WHui 4,7? Katalizatorius išpjautas, įsukti apgavikai, bet nepadeda jie, kažkiek pravažiavus užsidega ponas chekas.
  9. Nu tikrai rimti vyrukai. Dėkuj už rekomendacijas!
  10. Dėkuj! Bandysiu pas juos pasikonsultuot
  11. Buvo tokių minčių, tik tik, kad bijau kainos, kad neatsietų puse džipo. Dabar kaip tik ieškau dar vieno serviso, kuris galėtų patikrinti/pažiūrėti kas per problema. Gal kas ką galit rekomenduot?
  12. O negali but, kad pora keista ir ne is tos pacios poros paimti dantraciai? Ir nevisi lygiai kabinasi.
  13. Sveiki kolegos, įisigijau whą su 4,7 širdele, ir bėda, kad ūžia galinis tiltas, guoliai buvo keisti prieš tai buvusio savininko, nuvariau į servisą ir pareiškė kad pagrindinės poros dantračiai nelygiai kabinasi ir reikia kito reduktoriaus arba viso tilto. Tame problema, kad sunku rasti tokį visą tiltą. Reduktorius su 12 varžtų dangteliu quadradriveII ir vadinasi chrysler 8.25 su 3,73 perdavimu, gal kas žinot nuo ko dar tiktų reduktorius? O gal kas turit? Ar tiktų toks https://allegro.pl/oferta/jeep-cherokee-kj-02-08-przelozenie-3-73-mostu-8-25-9523374777?utm_medium=app_share&utm_source=facebook&fbclid=IwAR3SRqxGVuHlocVCTch7wtMSawNn1CNeWzzCWb0IvjkpiqyXAl2nm4Uk3JI ?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.