Pereiti prie turinio

zero

Nariai
  • Pranešimai

    71
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Anykščiai

zero's Achievements

0

Reputacija

  1. Dėl pagalbos tai visada prašom o dėl tos problemos tai nieko negaliu padėt pas mane nieko panašaus nevyksta, viskas normaliai.
  2. Pas mane daryra likęs originalus fronteros diskatorius ir sankabos diskas, gal kam reikia perleisčiau už krizinę kainą
  3. neatnaujino savo būsenos

  4. Sveiki štai ir mano UAZ-as,variklis ir dėžė fronteros 2.3td,kariški tiltai, dėtos papildomos spiruoklės, kad pasikeltu.Padangos standartinės ,purvinės.
  5. Jei reiks kuro pompos parašyk "tamsus alus geriau už šviesų rytojų"
  6. Aiškutis, dėkui už pagalbą, bandysiu pasukioti tą varžtelį.
  7. O kaip jį sukti pagal laikrodžio rodykle ar prieš,ta prasme jį reiktu veržti?
  8. Neatkreipiau dėmesio į dūmus, reiks pabandyti.
  9. Vedasi tai gerai.Tik užvedus meta juoda dūma ir prie duslintuvo galo būna suodžių kol šaltas,vėliau, kai sušyla dūmo nebemeta.Kiek žinau tai nei siurbliui nei purkštukams nieko nedaryta.
  10. Su išmetimo vamzdžiu tai viskas OK. O paėmimo vamzdis tai irgi originalus tik mano akims tai plonokas,galas kur maunas prie turbinos tai pakankamai storas, o vėliau tiksliai nematavau, bet suplonėja gal iki kokių 50-60 mm. Ir dar ar visose fronterose su tokiu varikliu stovi interkuleriai, autodetaliu parduotuvėje man aiškino, kad tūri būti su interkuleriu, atseit duoda tik tokį variantą.Gal kai su interkuleriu kitaip turi jungtis oro paėmimas?
  11. Vadinasi lauksim vasaros ir tada žiūrėsim
  12. Ka aš maniau ir dėl ko dėjau dyzelį gerb. nerijau čia jau mano reikalas. Nesu dyzeliu specialistas todėl ir klausiu kaip?kas? kur? Jei tamsta neturi nieko protingo pasakyt tai gal geriause patylėt.O šiaip tai ko gero problema ne gryžtamame vamzdelyje, taigi tema galima baigti.
  13. Variklis ir pavarų dėžė su razdatke fronteros 2.3 td, automobilis uaz, tiltai kariški, ratai standartiniai uazo, kuro sanaudos nuo 17~ litrų geru keliu, todėl ir kilo mintis dėl grižtamo, variklis geras, vedas be problemu ir dabar prie -17 laipsnių , tepalų nevalgo, uazas rieda normaliai stabdžiai sureguliuoti.
  14. Na kuro į baką grižta nemažai, o dėl šlangutės keitimo tai dar tik bandysiu dėt didesnę, nes uaze buvo benzininis motoras o pas jį kaip žinai grižtamo nėra,o kuro sanaudos palyginus nemažos, todėl ir kilo šita mintis, nes prieš tai šis motoras originaliuos rėmos kuro naudojo visiškai normaliai.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.