Pereiti prie turinio

Pushka

Nariai
  • Pranešimai

    59
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Pushka turinys

  1. Pas mane lygiai tas pats buvo. Starterio kontaktai užsioksidavę buvo. Net neatsukęs supurškiau kontaktinio skysčio ir jau antri metai puikiai kuriasi.
  2. Ir labai smagiai laiką praleidom. Svarbiausia, kad gera kompanija susirinktų. Manau pradžiai reikėtų panašų susibūrimą suorganizuoti kaip 2014 m. Pasivažinėjom po Ukmergės rajoną, pasigrožėjom gamta, kas norėjo ir jeepus išbandė, pasidarėm pikniką ir draugiškai pabendravom. O koncertai, go go merginos ir kitokia atributika ne pirmoje vietoje.
  3. Gintas tikras juvelyras. Visada tvarkingai, ir kokybiškai daro
  4. Prieš 2 metus pirkau tuos lenkiškus sparnų praplatinimus tiesiai iš lenkų. Jie prie prekės aprašymo aiškino, kad reikės saprnus pačiam prisitaikyti prie automobilio formų. Tai kaip ir negalėjau pykti ant pardavėjo. Buvau perspėtas. O tie praplatinimai kurių foto dabar įdėjo Dragon atrodo jau kokybiškiau. Bent iš pažiūros matosi, kad varžtų prisukimo įdubimai gražesni. Gal patobulėjo lenkai per porą metų
  5. Tie praplatinimai su didele kantrybe užsideda. Saviškiam grandui dėjau lygiai tokius pat. Daug laiko ir nervų ląsteliu sudeginau, bet vargais negalais uždėjau. Šitie sparnų praplatinimai, (kaip ir amerikiečių Bushwacker) dedasi tik ant išpjaustytų sparnų. Pjaunasi apie 5cm sparno ir tada jau sparno linijos ir praplatinimo linijos sueina. Bet kad lenkiški praplatinimai gražiai atsigultų ant sparno teks kantriai darbuotis su "bulgarke", "lobziku" "fenu" ir kitais įrankiais Keistai juos lenkai gamina. Juk galėtų įdėti papildomo darbo ir išlieti praplatinimus, kad tiktų iškarto. Bushwackeriai užsideda be jokių problemų. Bet lenkashwackeriai kainuoja perpus mažiau. Įmetu nuorodą kaip reikia montuoti tokios formos praplatinimus. Ir dar pridedu keletą savo wj foto su lenkiškais praplatinimais. Beja, jie pas mane dažyti su Raptor dažais, kad po visų pjaustymų, tašymų ir kaitinimų vienoda faktūra būtų Sėkmės kūryboje
  6. Bet pas tave arkos buvo pjaustytos kai su 33" važinėjai?
  7. Praėjo normaliai. Kai viskas tvarkingai padaryta, tai nesikabinėja.
  8. Pas mane 33" ratai ant WJ. Sudėtas Rough Country 4" pakabos komplektas ir pjaustyti sparnai, kad nepjaustytų padangų. Dėjau sparnų arkų praplatinimus. Norint palikti originlius bamperius, juos irgi reikės pjaustyti. Na nemažai yra reikalų, kad WJ apauti 33" ratais.
  9. Pas mane irgi tokia pati bėda išlindo per šalčius. Ilgiau pavažinėjus vibracija ir garsas dingsta. Žiūrėsiu kaip bus toliau kai oro temperatūra pakils.
  10. Gaspi, taupyk seiles. Galėsi Karpatuose kada pasiseilėti nuo vaizdų
  11. Sveiki visi. Nusprendėm pasidalinti filmuku apie mūsų kelionę į Karpatus. Važiavom ten 2013 metais. Tai jau praėjo nemažai laiko. Ech, norisi ten vėl... Gero žiūrėjimo, mieli bendraminčiai
  12. Jeigu galėsiu atsilaisvinti, tai būtinai dalyvausiu. Kol kas nesu garantuotas.
  13. Atsiprašau, kolegos, bet šį savaitgalį nepavyko nufotografuoti sparnų kai tik bus galimybė, būtinai įkelsiu foto.
  14. Dėjau rastafkes apie 3cm ir platesnius ratus. Po to teko ieškoti sparnų praplatinimų, nes labai greitai jeepas spalvą pakeistavo
  15. Pasistengsiu savaitgalį nufotografuoti ir įdėti
  16. Aš turiu įsigijęs tokius sparnus. Jų kokybė palyginus su Buschwacker apgailėtina. Na, bent guodžiuosi, kad mokėjau gerokai mažiau už buschwacker. Man jie kainavo apie 600lt. Plastiko stiprumo dar neteko išbandyti, bet atrodo gana tvirtas, kietas. Bet, manau, minkštas plastikas net būtų geriau, nes netaip greitai lūžta. Sparnų montavimui reikia laaabai didelės kantrybės Vienai porai sumontuoti vienos dienos maža. Teko gerokai padirbėti su "bulgarke" ir karšto oro fenu. Nesuprantu kodėl gamintojai negali pagaminti sparnų, kurie iškarto "atsigultų" ant sparno be jokių pjaustymų ir lankstymų ?! Chaltūra Juk visu JEEP WJ sparnai yra vienodi ! Beja, prieš dedant šiuos sparnų praplatinimus, reikia apipjaustyti galines ir priekines arkas maždaug po 4-5cm. Bet tai tik pliusas, nes galima uždėti didesnius ratus be jokio lifto
  17. Noriu padėkoti organizatoriams ir žiūrovams, kurie palaikė mano filmą "Alantėlė 2014". Buvau labai nustebęs, kad taip gausiai balsavot. Jūsų palaikymas mane įpareigoja ir toliau kurti filmus Off-road tema Tikiuosi ateityje dar bus progų pasidalinti su jumis savo kūryba. Norėčiau, kad "Off-road filmų festivalis" kiekvienais metais augtų filmų kokybe, žiūrovų ir dalyvių gausa. Juk taip smagu per kino projektoriaus spindulius ir milžinišką ekraną pažvelgti į bekelės pasaulį Buvo labai malonu pamatyti tokią gausą bekelės megėjų vienoje vietoje. Iki kitų susitikimų, bekelės mylėtojai !
  18. Na, tikrai važiuoklei tvarkyti nereikia jeep specialisto. Tvarkykis kur pačiam patogiau. Esant rimtesniems gedimams varau į M. Šleževičiaus g. 15. Ten jie specializuojasi i Chrysler ir JEEP. Tvarko nuo važiuoklės iki elektronikos.
  19. Na va, po "Alantėlės" praėjo jau trys savaitės. Kad tos įspūdingos akimirkos taip greitai neišblėstų - įamžinau. Gaila ne visur spėjau, ne viską mačiau. Bet kas jau pakliuvo - tą nufilmavau Gero žiūrėjimo, kolegos ir bendraminčiai P.S, o filmas apie kelionę į Karpatus jau antrus metus laukia eilėje
  20. Tai pačios puikiausios universalios All-Terrain padangos, kokiomis man teko važinėti. Nenusivilsi. O dėl padangų dydžio nesuk galvos. Neturėsi problemų tech apžiūroje. Bent jau aš neturėjau ir su 33".
  21. Kol kas dalyvauti galėsiu. Labai laukiu
  22. Jeigu darbai neužspaus, tai būtinai sudalyvausiu su JEEP WJ
  23. Jeigu norisi universalių padangų, kad važiuoti asfaltu, žvyrkeliu, purvu, sniegu, tai aš visom keturiom už Goodyear Wrangler Duratrac. Iš visų mano bandytų AT tipo padangų šitos labiausiai patiko.
  24. Įdomu kiek tokių būtų norinčių dalyvauti su 35" ratais. Jeigu pakankamai daug, tai gal galima pagalvoti apie atskirą klasę. Leisti rinkti tų pačių taškų , bet startuoti vėliau negu 4x4turitai.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.