Pereiti prie turinio

jaunesovieticus

Nariai
  • Pranešimai

    27
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    rimvidasv

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

jaunesovieticus's Achievements

0

Reputacija

  1. Pagrindinė pavara 4,125, ratų reduktorius 1,294. Jei skaitai rusiškai - nuoroda http://luazforum.narod.ru/manual/ContentsRU.htm bus naudinga.
  2. Prisegu rusišką PDF'inį failą apie UAZ kėbulo ir rėmo numerius
  3. Man siūlo Vitaros diskus. Reikia patyrusių patarimo. Ar Vitaros diskai laikys UAZ452 svorį? Kažkodėl dažniausiai UAZ'ui statomi Rocky diskai. Kokios nuomonės? Be to ar po 100 neperbrangu?
  4. Žinau, kad bus kur pasismaginti, bet galima vietoje trauklių padaryti trosus. Jau turiu minčių, tik reikia paeksperimentuoti.
  5. Aš mąsčiau apie MB buso dėžę.. Jo sankaba ir turėtų būti stipresnė... O Nivos razdatkė UAZ bulkutėje laikys? Rojer?
  6. Nebutinai sestu, priklauso nuo salygu , gali buti atviksciai, tu sedesi , o jis vaziuos... Buna 13 t technika vaziuoja kur dzipui be sansu ir atvirksciai... Tai kad filmuko komentaruose sako - jo silpna vieta smėlis ir pelkės.
  7. Aš buriu MB 3l dyzelį į UAZ 452. Palieku MB pavarų dėžę. Skirstymo dėžė UAZ. Po velykų pas tekintoją darysiu veleną pavarų ir skirstymo dėžės sujungimui. Siūlau pasikooperuoti - gal geriau ir greičiau padarysim.... :roll:
  8. Diskinius stabžius UAZ'ui tiek su kariškais, tiek su civiliniais tiltais reikia darytis pačiam. Peržiūrėk - yra forume tema "diskiniai stabdžiai ant UAZ", jei skaitai rusiškai - http://uazbuka.ru/brakwar.htm. Aš ruošiuosiu statyti diskinius ant UAZ. Manau imti gazelės diskus, o suportus dar nežinau, bet manau, kad reikia imti tokius, kad galiniai būtų mažesni, nei priekiniai, be to cilindrų tūris turi atitkti UAZ pagrindinio stabdžių cilindro tūrį, kitaip bus problemų su stabdymu.
  9. Nenoriu kurti naujos temos. Gal kas turite pabertą GAZ 69 razdatkę, kurios jau nebegalvojate remontuoti. Man reikalingas varančiojo krumpliaračio velenas ir varančiojo krumpliaračio veleno riebokšlio dangtelis. Prisegu dėžės brėžinukus. Raudonai išskirtos man reikalingos detalės. Tiesa turiu sveiką GAZ69 razdatkę, bet nenoriu jos draskyti.[attachment=0]GAZ69 SKIRSTYMO DEZE.JPG[/attachment]
  10. Rasdatkeje uzpylimo probke is galo o ne is sono kaip dezeje Kiekis pili iki uzpylimo angos siaip patariu pilti daugiau i deze ir i rasdatke-bus tyliau kazkiek,salniku nepramus jei alsuokliai neuzpuve. Pavarų dėžė 1 l, razdatkė 0,7 l. Visi duomenys http://uazbuka.ru/lib/ruk3151/rus/001_018.pdf. Tiesa čia UAZ3151, bet pavarų dėžė ir razdatkė tokios pat ir UAZ469. UAZ469 katalogas DJV formate - negaliu perskaityti.
  11. Nežinau, kaip su JEEP kolonėle, bet tas, kas man patarė į UAZ bulką dėti MB vairo kolonėlę su stiprintuvu, matyt neįsivaizdavo, kaip vairo kolonėlė bulkoje stovi. Jinai kitaip tvirtinama, nei 469. Galų gale bulgarkė ir suvirinimo aparatas pastato viską į savo vietas. Bandyk. Kiekvienas perdarymas individualus. Dviejų vienodų nėra. Sėkmės ir kantrybės. (Man irgi jos prireiks)
  12. Prijungimas pats paprasčiausias - prie pavarų dėžės flanco, pasidaręs perėjimą, suki trumpo kardanėlio flancą ir tiek problemų. Tik, jeigu nenori keisti kardanų ilgio, pirmiau tvirtini razdatkę, o po to, pagal vietą pavarų dėžę ir variklį. Kaip nekeist kardanu????Nebent priekini i gala,galini i prieki???Fordo deze visu sprindziu ilgesne uz Uazo,plius dar kardaniukas tarp dezes ir rasdatkes??? Taigi variklį ir pavarų dėžę tvirtini ten, kur tinka pagal razdatkę. Aš statau į savąjį MB 5 cilindrų dyzelį. Variklis gerokai ilgesnis už UAZ'o, bet sankabos kožuchas beveik kompensuoja variklio ilgį. Man variklis į priekį pasislenka kokius 5-8 cm. Kol dar iki galo nepadaryta, negaliu tiksliai pasakyti. Man atrodo Arūnas469 yra statęs skorpo variklį į UAZ, parašyk jam į PM.
  13. Vis dar pripuolamai buriu su vairo stiprintuvu. Š. gaunasi su tvirtinimu - visai netinka. UAZ'o kolonėlė tvirtinima ant rėmo viršaus, jos tvirtinimo taškai iš šono ir apačios, o MB, kai apsuki, kad soškė būtų ten, kur reikia, tvirtinimai gaunasi iš viršaus ir į priešingą nuo rėmo pusę. :shock: Teks burti kažkokį kronšteiną.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.