Pereiti prie turinio

AKELLA

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • MSN
    kajus30@hotmail.com
  • Website URL
    http://facebook.com/tattooist oxide

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas
  • Pomėgiai
    Dzipai, tattoo, aerografija, medziokle , zvejyba, turizmas.

AKELLA's Achievements

0

Reputacija

  1. na rusijos geografine padetis kaip ir musu lietuviu manyciau kad jie ten susikure dzipuka kuris butent pritaikytas miskams pelkems ir pansiom vaziavimo salygoms o patys jie skelbia kad pajegumu jis geresnis nei hameris na pastarasis mes jau isitikinom kad per platus musu reljefui ir ilekus i miskeli gali tekti su Druzba darbuotis ar husqvarna kad pravaziuotum . O kombatas jo i kalniuka tai suleteja vaziuodamas i tariu kad mase didele jo arba baze ilga .....bet atrodo tikrai ispudingai .
  2. na BTR su koza telikais ir navigacijom neblogai kareiveliams butu kazin kokios kategorijos reikia ji vairuot Tigras kitas ju meno kurinis tai kiek zinau 5 tonas sveria
  3. Sveiki radau narsydamas nete toki rusu NOVODELA o gal ir nelabai jau nauja bet noretusi isgirsti jusu nuomone . :roll: http://www.cardomain.com/ride/244169 http://www.youtube.com/watch?v=whvE4NerpfE keista kad jis dar nepasirodes lietuvoje nors kiek suprantu pigesnis uz Humer .
  4. aciu tau labai galima ideju pasisemti dabar saviskiai i valias :wink:
  5. klausimelis dedant papildomas gabaritu sviesas ar gali iskilti problemu su tehnikine apziura ateityje?
  6. hmmm, jei moderatoriu kantrybe nepasibaigs, tai developinu maza knygute orientuota tokiems kaip as: http://www.islandija.org labai gera knygute galima padaryti daug isvadu apie kurias net pamastes gal nebutum :wink:
  7. DYYdelis dekui meri is manes aluko backute pirmai progai pasitaikius :wink:
  8. taip 60mke bandysiu dar -6 ieskot gerai butu suzinot tiksliai tada butu galima iskarto paimti saibu kiek reikia
  9. noriu pakelt TLC pradziai tik kebula suskaiciavau 6 tvirtinimo taskus ar as teisingas ? ar ju yra daugiau?
  10. Meri ar cia rasyt viska ar tau asmenine zinute siust? kaip geriau?
  11. sveiki dar sykeli gal kam bus idomu radau MT r15 r16 32" 265 plocio padangikes kaina 300lt vnt naujos ispanu gamyba kol kas negaliu pats nusipirkti todel gal kolegom kam nors reikes jos randasi kaune aleksoto turguje. siaip gal kas zinote ar ispaniskos geras daiktas ir gal galite pakomentuoti ir dar gal ne itema biski bet pasakysiu buvo ten ir hi jack domkratu vengrisku(ar cia kiniski tik graziau) kelimo galia 3 tonos kaina 80lt ar tai patikima jai taip manau ar verta isigyti?
  12. taip aciu zinau mantikrai nereik kol kas klausiau daugiau smalsumo vedinas manau ka suzinosi ant peciu nenesiosi respect !
  13. labas Gintai:D tai kaip esi man sakes as galiu ir 16 ratlankius uzsimest vietoj 15 be problemu o tada klausimelis esu pastebejas kad ant ratlankio reiskias jai palcios padangos uzmestos priekije dedas dar toks papildomas ziedas su daug varzteliu cia jis skirtas kad neisimontuotu padanga ar kaip? ir jis jau gaminamas ar kaip? http://www.4x4foto.com/main.php?g2_itemId=24196 kaip pvz cia?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.