Pereiti prie turinio

dramblys

Nariai
  • Pranešimai

    50
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    palanga
  • Pomėgiai
    Nardymas, keliones, žvejyba

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

dramblys's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, pakilo tuščios apsukos. Kartais 1400 kartais 1600. Apsukos pakilo tiek benzinui, tiek dujoms. Apsuku reguliatorių pasukus apsukos nukrenta 3 s , po to vėl pakilo. Pakeitus apsuku reguliatorių tas pats. Oro srauto matuoklio praplovimas nepadėjo. Su važiavimu viskas gerai, lemputes nedega, tik duslintuvo kelnes kiauros. ar tai gali turėti įtakos? kur ieškoti bėdos gal kas patars.
  2. Andre, gal gali kokius meistro kontaktus imesti. Ir kokiam mieste. Aciu.
  3. Andre, pas mane irgi 2,4 sincro. Kur gavai 5-ta begi ir kokio perdavimo, kokios dabar apsukos prie 100km/h ir kaip atsiliepe pagreitejimui su 5 pavara?
  4. Nusibodo bugniniai stabdžiai. Nurūdijo rankinio stabdžio skarda. Gal geriau nebvarkt ir ir pakest i diskinius. PATARKIT IS KUR IR KOKIUS IMAT?
  5. 4x4 Pasjuris su 3 auto ;2 dizeliai ir 1 benzinas rugsėjo 1 isvaziavo ir rugs pabaigoj grizo. apie 14000 km. Silko kelias, Pamyro kalnai, pereja AK Baytal, silko kelias t.t. kai kur su dyzeliu problemos, kai kur su dujom. vaizdine medžiaga pas Rima.
  6. Kaip tas cikloninis separatorius atrodo? Gerumas tame, kad maziau užsikemša oro filtras? Kiek atskirai galva kainuoja?
  7. Patarkit kur ieškoti disco 1 remo numerio. Ėjau tech apziura nerado. Paklausiau regitroj sako "desineje puseje prie priekinio rato" . Nuvalem rema - nera. Visas remas nusmeliuotas ir nudazytas. pries dazyma niekur nesimate numerio. Dabar nepraleidzia tech apziuros nes neranda numerio. A/m jau buvo Lietuvoj registruota.
  8. ""Ok nesudetinga. Susirinksiu detales ir iki pavasario neskubedamas pasidarysiu. dar Granda pabaigt ir TLC elektra pradejo bludyti..Visiems aciu uz patarimus, jei kas kreipsiuos.
  9. As irgi už Medium. Tuo labiau, kad tolimom kelionem su pilna bagazine ji nesiruosia. O kaip su bodi lift "2 ? Radiatoriu leidziat ? Kaip ilginat razdatkes rankena?
  10. Heavy Load i gala del to kad i keliones pilna- sunki bagazine? Jei tuscia ar ne per kieta? Pas mane TLC panasiai. Kai vietoj tai sikna ziuri i dangu, bet i kelione sukrauni 250 ir masina stovi tvarkingai.Gale Dobsonai +2" + 200 kg.
  11. Tai svoriai, spyruokles, amortikai, gerves ir bamperiai jau praeita. Pas abi mano TLC 80 stovi. Del to ir norisi mazesnio ir lengvesnio masiniuko. Kol neturiu ratu pasimatavimui ir klausiu is praktikos ka užsisakyti. Kai detales bus tai ir ardysim viska iškart. Ar su Disco nera tokiu bajeriu kaip su Toyota. Biciulis i 70 -ta susidejo nuo 80 priekines spyruokles. Tai matavom ir gavosi + "2. Ir pilnai tiko diametras + Standumas. Det to ir klausiu ar mazam Disco 1 netinka kokios defo ar Disco 2 spyruokles, kad butu aukstesnes ir kietesnes.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.