Pereiti prie turinio

bamboocha

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

bamboocha's Achievements

0

Reputacija

  1. Tai ko nesiregistravot? Kiek skaiciau dar pries tai keli parase, kad butu dalyvave. Jus 4 + dar 2 ir dar kazkas. O Darius parase, kad nieks nesiregistruoja.
  2. Labai geras sumanymas. Bet manau koks trasos iveikimas iki stovyklos butu ziauriai geras variantas. Gal net klubine iskaita padaryti.
  3. Parduodu Chevrolet Blazer S10 http://autoplius.lt/skelbimai/chevrolet-blazer-4-3-l-visureigis-1992-benzinas-4908300.html
  4. Gal galetum konkreciau? Kokiose varzybose Kaune buvai? Kiek paciam tau teko varzybu organizuoti? Ar skaiciavai kada rezultatus?
  5. Na as turiu toki tikrai protinga meistra, kuris man sita gedima nustate. jis sake, kad pas cherokee kuro slegis turi buti apie 4 bar. o siaip issiemus siurbliuka ant jo buna parasyta kiek jis sukelia. kiek zinau tuos siurbliukus restauruoja. kainuoja apie 50 ar 60 euru su bako nusiemimu ir siurblio remontu.
  6. Galiu garantuot, kad reikia pakeisti kuro siurbli. Tavo kuro siurblys neorginalus ir sukelia per maza slegi. As buvau idejas nuo audi. Atrodo viens prie vieno, veikia idialiai, o masina ant benzo nevaziuoja tik vos spaudziant gaza dar juda. Pamatuok kuro slegi ir pamatysi, kad problema cia. Tik nepamenu koks tas slegis turi but. Lyg 4.
  7. Kazkaip nerandu kur tiksliai registracija atvykus. Gal galetumet imest koordinates ar tiesiog vaziuot i Salako m? Ar bus kur kokia palapine su gaiviu saltu gerimu, ar atvykstant prisikraut bagazine?
  8. visi cia daugumoj tikrai normalus visureigiu myletojai, o tau smeskas -tu geriau nevaziuok. pabuk namie. nes kazkaip tavo komentarai ir zinutes, grasinimai$ nelabai cia limpa kiek paskaitau.
  9. Mano draugas ieskojo zuvies rukylos. Idek foto.
  10. As siulytciau pirkt 4ltr benza (su dujom), bent jau pries perkant dyzeli pabandyti kaip vaziuoja benzas.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.