Pereiti prie turinio

Juozas111

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius
  • Pomėgiai
    Medziokle, zvejyba

Paskutiniai lankytojai

472 profilio peržiūros

Juozas111's Achievements

0

Reputacija

  1. Tikrai nenoriu, kad mane palaikytumėt pagalių kašytoju, bet man atrodo labai nerimta, kai iš renginio organizatoriaus nėra jokio komentaro ar paaiškinimo. Aš suprantu, kad visko nutinka, bet čia panašu, kad tas O-jeep-O yra dar nesubrendęs paauglys bijantis prisiimti atsakomybę. Labai neprofesionalu. Siūlyčiau jam arba daugiau neklaidinti potencialių dalyvių, arba į viską žiūrėti rimčiau. Ačiū už supratimą
  2. Sveiki, Kažkaip pamečiau tema apie šį renginį. Norėčiau prisiregistruoti į šį renginį, bet nelabai randu kur? Gal organizatoriai galėtų įmesti nuorodą kur galėčiau tai padaryti. Iš anksto dėkoju.
  3. Ką tu čia šokdinsi? Kiek atsimeni dar visai neseniai priklaisei darbo partijai. O ką po šių rinkimų jau trauksies kartu su Graužinaite :-)
  4. Turiu 2350kg vaško. Kokią kainą siūlai? Jei kam įdomu turiu ir medaus be jokių priedų.
  5. O-jeep-o, niekaip nesuprantu kokia katė perbėgo kelią tarp tavęs ir Pakusos. Iš kur tiek pavydo ir neapykantos. Esu dalyvavęs ir Salako raiste, ir metų laikuose. Tau reikia ne kritikuoti, o pasimokyti iš Arvydo. Be pykčio ;-)
  6. Nepyk kolega, bet labai panašu į eilinį pačio projektą, kuris dar neprasidėjus baigsis. Jokio konkretumo ir diktatoriaus tonas patinka ne visiems. Gal atrasi save kitoje srityje, nes čia sunkiai sekasi.
  7. O-jeep-o, ar ne būtų paprasčiau susikurti savo jeeeeeep forumą ir ten nukreipinėti savo bendraminčius trasų ruošt?
  8. Kiek žinau visas paslaugas teikia TOP-paslauga :-D
  9. Pirmiausia norėčiau padėkoti organizatoriam už nepriekaištingą renginį. Pastebėjau tendenciją,kad po kiekvieno renginio skundžiasi tie patys herojai, kurie "turėjo "laimėt, bet nelaimėjo. Gal reikėtų problemų ieškoti savyje, o ne kaltinti organizatorius dėl per sunkių trasų. O jei važiavo tik dėl apdovanojimų reikėjo registruotis į s turizmą, nes buvo tik vienas dalyvis. Maistas buvo tikrai geras. Jei būčiau organizatorius po tokių, kai kurių piliečių komentarų gerai pagalvočiau ar verta aukoti savo asmeninį laiką rengiant renginį, o paskui klausytis nepagrįstų kaltinimų. Čia tik mano subjektyvi nuomonė. Dar kartą ačiū organizatoriam
  10. Čia gi G. Grigaičio bajeriai. Jis moka tik liežuviu malti, geriau pasimokintu iš "pakatuškininku" kaip reikia gerus renginius daryti
  11. Manau, kad į šias nominacijas esi nepralenkiamas kandidatas Nr1
  12. Matau , kad o-jeep-o valdo 4x4Molėtai klubo narius kaip Lukašenka Baltarusiją Negi jie visi taip mąsto kaip jų vadovas?
  13. O kas tie "4x4Molėtai", gal kokie Molėtų moliai Su tokia arogancija savo klubui garbės nedarai
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.