Pereiti prie turinio

ratai

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

ratai paskutinį kartą laimėjo Gegužės 2 2011

ratai patalpino geriausiai įvertintą turinį!

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    svencionys
  • Pomėgiai
    gerai ylekt! nu ir islekt!

ratai's Achievements

1

Reputacija

  1. rezervacija atsaukiama! pasirodo zmogus nebepamate kurioje lietuvos puseje gyvenu!
  2. dekui uz info! vienas forumietis rezervavo tik nezinau iki kada! kai tik paaiskes kas naujo tai tuoj pat visus besidomincius informuosiu!
  3. taip cia elektrinis vienfazis variklis. pazystamas naudoja pagal paskirti jau 6 metai( kapinese lieja tvorom pamatus) ir nesiskundzia!
  4. modelis hervin tools cm 120 pbc. manau kad visgi 120 litru
  5. sveiki! noreciau pasiulyti principe nauja betono maisykle tokia vat kaip nuotraukoje. rasau (principe) todel, kad 4 kartus buvo maisytas pasaras vistoms. tai yra kvieciu, zirniu ir kukuruzu miltai. taigi maisykle nei subraizyta nei sulankstyta. tiesiog nepasitvirtino sumanymas ir daigtas jau beveik metus stovi be darbo. mokejau as uz ja dar 520musiskiu litu, na o dabar tiesiog panasiai noreciau pagal kursa gauti eurais. tai yra kokiu 150eu. na uz tuos 4 pamaisytus kartus butu galimybe kazkiek pasidereti. p.s. nezinau kiek dabar tokia kituose miestuose kainuoja, bet svencioniu krautuvej tai 228eu. tel. 8 624 46024 gal isties kas panaudos daigta palei paskirti!
  6. sveiki! pradedu ardyti voyageri 1992m 2.5 benzinas dujos! kol kas viskas yra. kompas taip pat! aisku galeciau parduoti ir visa uz kokius 300 eu. 862446024 veiksmas prie svencioniu!
  7. nu gerbiamieji ne nezinau is kur jum teko tiek lavonu prisirinkt ,kad taip visi luzta! suvazinejau 2 benzininius teranus ir turiu dar trecia 95m su pilnu ypurskimu ir nelabai matau kur cia tos isvardintos problemos! su senukais ir medzius is misko traliavau ir izdevalkes isdarinejau nesveikas ale niekas neluzo! per ziopluma nepastebejau ,kad tepalas is greiciu dezes isbeges tai ir pabyrejo! nezinau, gal man taip tik pakliuvo, bet (cia tik mano nuomone) 2.7 dyzelis pries 2.4 benza kaladej! na o del apetito tai manau cia jau pinigines reikalas, nes duju 15 patalokas buvo! va del korozijos tai manau tikrai diskutuoti butu galima, nes puna kai ............
  8. vel sveiki! na forumieciams atiduociau skubiai uz 1000eu o gal ir dar derybos pavyktu! tiesiog skubus reikaliukas!
  9. nu ne! litais! cia is pripratimo!
  10. sveiki! vis dar turiu nissana!
  11. na vis dar yra paskutinis egzempliorius!
  12. liko vienas komplektas!
  13. sveiki! niekaip negalejau ykelti foto i tema ,,zuvis ant zariju'' tai rasau cia; zodziu visiskai nauja zuvies rukykla 2vnt. noreciau 25eu uz 1 vnt. bet galima deretis! 862446024 miestas svencionys
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.