Pereiti prie turinio

Snoop

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Snoop turinys

  1. Borto kompiuterije reikia ishjungt atsitraukima sedines islipant is automobilio.
  2. Na visu pirma mes jau vietoj pasakem kad stovykloj issiaiskinsim. Galejom ten ir vietoj deklaracija uzpildyt musu mashina drausta. O antra mes nespeje atvaziuot i finisha nepridave tasku tu jau pribegai pinigu prasyt. Ir trecia musu gy antra mashyna TLC tave ish tos balos ir ishtrauke.
  3. Dar pasikartosiu visi tie dalykai buvo. Mechanine gerve be sankabos neveikia nes begio neijungt. Kitame elektrine nudveso. Kas ish to skremulio ir hi lifto ir zapaskes kai ish balu ishlyst negali. :-D
  4. Buvo paciu orgu pasakyta skambinkit pagelbesim. Paskambinom ir viso gero. Taj pakeisk rata baloj kai mashina iki puses sulindus. O kitai sankaba prapuolus ir irgi baloj iki puses kaip siulai ant ranku neshtys iki tavo busiuko. Kaip prashem nors ish balos ishtraukyt o toliau jau patys kaip nors nieks neprivaziavo. Ir kaip jau minejo salake ir medininkuose pagelbejo ir ne vienam.
  5. Buvom Mariu take pavasari 2015 likom nepatenkinti. Galvojom gal Manex geriau bus bet ne. Uzklimpom baloj 2viem mashinom vienoj sankaba sugedo ir mech gerve nesuko kitoj ratas pradurtas ir gerve nudveso.Skambinom orgam mum atsake kad neprivazhines paskuj kiekviena gelbekitys patys. Na po shito renginio taj jau tikrai daugiau nevaziuosim i Kaishiadory. :-D
  6. Tai kaip suprantu tik uzhteks guolius pasikeist, tilto viso ieshkot nebutina.
  7. Prie pat tilto galima sakyt pachiam tilte ir tepalas ishbega per ten.
  8. Sendiena pradejo trasket ir neveikt priekinis tiltas aisku dar neziurejom kas viduje ten atsitiko.
  9. Kokios dazniausiai su jais bedos? Ir kokios kainos tiltu ir restauravimo irgi?
  10. Shian idejom nuo opel astros 95m viskas gerai ishejo
  11. http://www.4x4forum.lt/index.php?/topic/36179-np-92m-ispanas-ar-galima-ir-kaip-iskelt/va cia viskas pasakyta ir parodyta.
  12. Kiek kainuotu linges NP 92m ispano? Nauju is 4x4 parduotuves nereikia nes kaina zinau
  13. O ar yra Vilniuje kas galetu tai padaryt ir kiek pinigu tai kainuotu? :-)
  14. Sveiki.Ne i tema bet man idomu. Patikrinau pagal sita nuoroda www.jeep.com savo VIN ir rasho apie kitus nesklandumus tai irgi galiu kreiptis i autobrava? :-)
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.