Pereiti prie turinio

Juodi dumai


donnce

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi,

 

Mano pajeras 3,2 did pakankamai nemazai ismeta juodu dumu ypac vaziuojant i kalna. Esu pakeites EGR nes buvo nusproges bent jau mitsubishi servisas taip nustate. Dabar diagnostika rodo kad viskas ok. Nebezinau kur nuvaryt kaune kad kas sutvarkytu tuos ikyrius juodus dumus. Sakau gal cia koks katalizatorius uzsikimses, nes kai pasmaugi lyg ir dingsta tie dumai. Laukiu patarimu. Dekui is anksto.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kai dyzeline masina meta juoda duma tai buna per riebus kuro misinys.

ne visada... pas mane pariebintas kuro misinys.. jama dabar 15 l 100 km , traukia zymiai geriau, uzmetus tapke juodu dumu vos vos matosi, aisku jei iki 4000 apsuku davarysi tai bus pas kiekviena auto

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Oro filtra manau pirma reiketu pasikeisti. O kap trauka, pakankama? Jei oro filtras nepades bandyk atjungti MAF (oro srauto matuokle) jei numovus fishke su trauka jokiu pasikeitimu, sakyciau vertetu ir ja pkeisti. Dazniausiai su atjungta MAF auto avariniam rezime vaziuoja daug geriau nei su pajungta neveikiancia. EGR - tai labiau recirkuliacinis vozgtuvas, kuris ekologijos naudai dali ismetamuju duju gazina i varikli. Ji is vis visuose auto glusinu ir viskas. Katalizatorius taip pat (jei auto nubeges virs 150000km jau nekoks) metame lauk i statome sukurini rezonatoriu (jei auto turbinine).

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.