Pereiti prie turinio

a.zart

Nariai
  • Pranešimai

    80
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

a.zart paskutinį kartą laimėjo Vasario 24 2010

a.zart patalpino geriausiai įvertintą turinį!

Kontaktai

  • ICQ
    397012934

Profilio informacija

  • Miestas/Klubas
    Vilnius

a.zart's Achievements

1

Reputacija

  1. Bredas totalus.Imi foresteri 2.5 amerikona ir bedu nezinai. kame ten bedos gali buti, tiek pakaboje tik po kapotu viskas elementaru.
  2. Viska sujungus ir uzblokavus galini tilta dif lock pagalba maksimalus pasiekiamas efektas - 3 besisukantys ratai, nes pajero priekine pakaba nepriklausoma, o ne kietas tiltas.
  3. Butent paskutines foto tikriausiai bus N padetis razdatkes, turbut. Kai uzblokuotas centras bet dar neijungta paskutine paletintojo pavara. Pirma rankenos padetis 2H, antra-4H, trecia rankenos padetis - 4HLC (sublokuotas tarpasinis difas). Veliau tarpine N - padetis ir veliau Ketvirta rankenos padetis - 4LLC tai paletinta pavara, rankena reikia paspausti zemyn ir kaip penkta begi kiek desiniau i prieki. Prie paskutines pavaros - paletintos - gali papildomai uzblokuot galini tilta migtuko diff lock pagalba jei toks yra. GLS modeliai visi turejo turet.
  4. keliant 5cm nieko perdarynet nereikia, dadedi kaprolono saibas, ilgesnius stipresnius varztus, o prieki su torcionais pakeli kiek leidzia. Viskas, tokioje bukleje drasiai 32' telpa.
  5. Na ligint 3.0 V6 motora ir jo sanaudas su 2.5 TD 73/75KW tai neetiska kolegos 4/5 duru benzininis valgys 14-18/20 ltr/100km. Su AT.
  6. Jei traska kai tik kali begi - mano galva sinchronizatoriai gali buti, reik ardyt deze ir ziuret. Variantas kad ir pacio diskatoriaus sparnuote pavargus ir spaudziant sankaba nedastumia, todel sunkiau ir begis jungiasi. Bet jei traska ir bevaziuojant...tada nenumanau kas gali buti.
  7. Del duju...statai IV kartos (2000lt) ir vaziuoji. Tik nepamirsk kad voztuvus reiketu reguliuoti eksploatuojant su dujom kas 50000km. DOHC tipo varikliui 600-800lt, SOHC - 150/200 lt.
  8. Kokiu metu impreza? Kiek n oretum uz ja? Gal neverta uosvio kankint, jei kaina bus tinkama palikciau sau antra toki zveriuka. Jau metus eksploatuoju Legacy 99m. po buvusio MP II tai mano antra patikimiausia ir mylimiausia auto.
  9. Benzui sutikciau, bet dizeliui...keistoka butu. Mano 3.0 benzas tik Vilniaus miesto rezimu, 6km iki darbo ir tiek pat atgal namo vakare, Ukmerges gatves kamsciuose (vidutinis greitis 20 km/val.), ziemos sezonu daugiau 17 ltr/100km nera suvalges.
  10. Na jei miesto rezimu + 4H manau i 14/15 ltr turetum tilpti drasiai. 2H-10/12 ltr. 20 ltr - tai ryskiai per dideles sanaudos. Beje kokia deze: mechanika ar automatas?
  11. Nori pasakyt kad 20 ltr ant 100km tau 2.8 TD suryjo???? Absurdas!!! Maniskis ex' 3.0 V6 24V su 130 kw 2/3 duru agresyviu rezimu mieste 15-16 ltr imdavo, ir tai cia iki redlaino sukant. Normaliu rezimu 15-16 ltr duju tik miesto rezimu, benzo - 14-15 ltr. O cia saliarka - 20 ltr. Aiksu kad negerai ir reikia ieskotis priezasciu.
  12. o tu paziurek galiniu stabilizatoriu traukutes trumpas vertikalias.
  13. Manau pakankamai gerai eina ir stock'inis MP II. Man priimtinesnis super-select'inis MP II nei sport variantas. Jei neklystu sport be super-selecto ejo. Razdatke kita, bei buna varianta tik RWD.
  14. Taigi priekines blokiruotes nera, su R/D lock jungi galo blokiruote tai turi galini tilta blokuota (sukasi ratai kartu kas bebutu) , o priekyje vienas is 2 ratu ir besisuks. Kazkaip "kreivai" jus ta 4x4 suprantat. Chebra jus gi maksimum ka galit padaryt blokuot centrini difa - sukasi 2 ratai istrizai maximum, o su papildoma blokiruote galui (kas turit) priverciat galinius suktis kartu - viskas 3/4 ratu tai maksimumas ka galite isspausti is stock'o. Toliau jau priekio blokiruote, gerves, liftai ir t.t.
  15. O kiek tu manai turetu suktis? Su tarpasiniu ir suksis vienas priekinis ir vienas galinis. Uzblokaves galini tilta gautum besisukancius du galinius ir viena priekini. Jei nori kad ir priekis suktusi perki TLC su gamyklinem blokiruotem arba statisi sau blokiruotes ir i prieki. Del mirksejimo: patikink tepalo lygi razdatkeje, bei daviklius ir sujungimus.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.