Pereiti prie turinio

Neveikia Defender galinis tiltas


pasienietis

Rekomenduojami pranešimai

Tai va, savaitgalį šturmavau miško keliuką, užklimt nebijojau, nes miškovežis pro jį

kursavo ir netoli rastus krovesi, tad pagalba vietoje. Esmė, kad pradėjus buferiu stumti dumblą, galinio tilto pusėje pasigirdo garsas, tarsi kokia drapakinė spyruoklė būt trūkus, na užklimpau, ištraukė, atjungus priekį, automobilis nevažiavo, kardanas sukasi, girdėti lyg koks tai tarškejimas, bet neįkyrus, gal tai ir ne prieko. Taigi, kas galėjo nutikti - granata, pusašis, velenas,satelitai, kas galėtų būti? Ir aišku kas turėtų tokių detalių ir kas per kainos? (Tikiuosi Laumkelis padės ;) ) Tad mieli LR entiuziastai, papasakokit, ketvirtadienį ardysim tiltą, tada matysim.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

su clasic vazineju,traukiau is purvo samasvalus,kai viksriakas atsigule ant pilvo ir as pasiuliau traktoristui pagalba,tas pareiske,kad pades kaip numireliui zvake,bet po keliu geru timptelejimu nuomone pakeite ,darbe stakles ir presus is cecho tampydavau,obelis sode roviau,po triju metu subyrejo gal reduktorius,isitampe razdatkes grandine,dar po metu vel grandine ir viens po kito pusasiai,antras pusasis truko vaziuojant atbulom apsisukant ant asfalto

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Greičiausiai sulūžo gal. reduktoriaus satelitų pirštas, ko pasekoje sumalė satelitus, o jei ir smagiau pabuksavai, galėjo sugadindti ir pagrindinę porą. Geriausiu atveju nurovei pusašio

šlicus, kas labai būdinga būtent "Defender". Detaliau parodys skrodimas. Jei reiks detalių, rašyk į paštą, nes dabar,dėl laiko stygiaus, retai čia užsuku.

laumkelis@gmail.com

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ant sveiko dangtelio yra kodai, bet ne viską įskaitau, vienas užrašas lyg tais JS19?/IVOP, HRC192?, kur klaustukai nesupratau, kas ten per skaičiai, tad jei kas gali ką pasiūlyti, prašom, reikėtų trumpojo pusašio su dangteliu.

sveikas pasuk man 867637127 gal kuo padesiu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.