Pereiti prie turinio

Nesikuria NT II 2,7 tdi


Rekomenduojami pranešimai

Vėl aš su savo terrano bėdom :) Tai va, visa žiemą kūrėsi kuo puikiausiai, bet va atėjus pavasariui pradėjo nesikurt. Patikrinau visas pakaitinimo žvakes, visos buvo nebegyvos, nors prieš tai kūrėsi... Maža bėda, visas pakeičiau ir vis tiek paspaudus šaltukui be "quick start" neužsiveda. Srovę į žvakes patikrinau, viskas gerai, kol rėlė nebarkšteli, tol srovė 12 V. Dar ilgai besukinėjant starteri, pradėjo pastoviai mirksėti "AIR BAG" lemputė, tai ir dėl to norėčiau kokių nors minčių. Lauksiu komentarų :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kirdyk akumui matyt, gali būt įpurškimo kampas netikęs,t.y. per vėlyvas,gal saliara šūdina,gal užsiorina per nakt,gal kompresijos trūkumas,drėgnu oru ypač jaučiasi. Gal purkštuvai pila,todėl žvakės nudega,pabandyk padėt stabdžių valikliu. tegu kolega purkšteli į įsiurbimą kai suksi starteriu,turėtų sugriebti. Ieškok kur šuva pakastas,turi būt kažkas elementaraus,pabandyk pasikeist kuro filtrą,užpompuok kuro ir duok padirbėti,o ryte matysi.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Akumuliatorius naujas, purkštukai sutvarkyti, žvakės 12V, kompresija irgi per nakty nedings, nes kai buvo -30 užsikūrė. Vienintelis variantas, kad kuras nusėda, bet bandžiau su pompa papumpuot ir vistiek nesikuria... Dėl degimo, tai neseniai diagnostika daryta, tai manau butu sakę, jei degimas netiktu.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gal kuro uzdarymo voztuvelis ant siurblio stringa, jame siuksles kaupiasi... o gal ir laiduose niuansai. Pajungt ant tiesiuju 12 v i voztuveli ir bandyk vest, jei nesiveda, tada ji isardyk, kai isimsi voztuveli, papumpuok su rankine pompa ant kuro filtro, is siurblio turi eit saliara.

Beje , uzsipildyk savo aprasyma, nes neaisku kelintu gimimo tavo NT II :rolleyes:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...
  • po 2 savaičių...

vakar buvo zmogus atvaziaves pirkti skydelio :blink: , sako taip : pradejau uzvedineti automobily,kazkas paruko pasmirdo ir viskas.... issieme skydely o ten viduryje susvile kazkas nes smirdejo degesiais.. nuo to laiko masina nesikure.. nusipirko skydely,susimontavo,uzsikure :unsure::blink: :blink: va cia tai ydomybes

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.