Pereiti prie turinio

gegutis

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas gegutis turinys

  1. na kaip ar jau uzsimovei 70 aukščio? aš kaip tik irgi galvoju kaip pasielgti, - mielai žvilgterčiau kaip iš šalies atrodo LC su aukštesnėm. Kaškaip bijau kad iškraipysiu vaizdą ir žmona raukysis važinėdama beje pardavinesiu visai neblogas žiemines 265/65/17 gal kam reikalingos.
  2. ziurek ar variklio temperatūra normali, man buūvo kai šiek tiek pakildavo nejungdavo. tai viskas susitvarkė dapilus tosolo.
  3. nu nereikia cia py... davotis visi supratot apie ka kalba eina
  4. o pas mane tai kartais nukrinta gazo rodykle.. nezinit kur gali but dinges kontaktas?
  5. gal galima placiau, o tai po vakarykštės kelionės pesti 3km ieškoti traktoriaus, kaska panašaus norėtusi atsargai turėti bagažinėje
  6. o tai siu metų nebereikia dapilti i greiciu deze 1,5L tepalo virsaus? aš ką tik nupirkau tepalus ir nuvežiau servizistus primokiau kad reikia virsaus pripilti... o del rudziu tai pas mane is prancuzijos toks pats , tai nei rudelės.
  7. prie to paties norejau paklaust: pas mane priekinis ragas yra sulenktas, kiek suprantu ten koks tai originalus, nikeliuotas, ir jis yra vienoje vietoje sulenktas, gal žinot kas juos tiesina vilniuje, jei jie visai tiesinasi.
  8. tai kad pas mane originalus lyf 16 stovi..? o ką reiškia AT ?
  9. na bet nesakykit tokie graziau atrodo , negu standartiniai 15'' cia ko gero kokie 18''
  10. norejau pasidometi kokiomis padangomis vazineja standartiniai terranai II, planuoju isigyti vasarai naujas padangas, bet norisi biski rimtesniu nei standartiškai priklauso. T.y. kaškiek platesnių ir ratlankių gal šiek tiek didesnių. Cia kalbu ne apie Offrauda, o apie paprasta kasdieni vazinejima. Nesinori prašauti, kad neatrodytų paskui nesamoningai mašina. Būtų labai įdomu sužinoti,- kas kokiomis važinėjat.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.